Amcmobile - Reload Terpantas di Malaysia
Mohamad Soffian @ nyata_maya
Sat 6/Nov/2010 3:05pm [Last Comment]
SELAMAT DATANG KE AMCMOBILE !!!
BUKAN MLM!INCOME REAL TIME!TIDAK PERLU MENAJA!TIDAK PERLU MAINTAIN JUALAN!TIDAK PERLU UPGRADE!
AMCMOBILE Penyedia server topup yang TERCANGGIH di Malaysia. Server yang sudah terbuktikan tiada tandingannya jika dibandingkan dengan server-server yang sedia ada di Malaysia. Server topup AMCMOBILE ternyata paling mantap dari segi kemudahan, kecepatan, ketepatan, dan kecanggihanya.
Antara ciri yang menjadi kebanggan kami ialah kebolehan server kami untuk :
1. SMS yg diterima melebihi 10 minit tidak diproses
2. Menyemak baki akaun.
3. Ada no. resit dan disertakan bersama jawapan Transaksi
4. Penarikan semula modal yg tersalah masuk.
5. Boleh buat Jualan kpd no. H/phone sama dgn nilai yg
sama tiada Limit dlm masa sehari.
6. Boleh transfer modal dengan nilai sen di belakang.
7. Format jualan lebih ringkas.
8. Boleh semak TRX Downline.
9. Penambahan modal Downline boleh kami
uruskan atau Anda sendiri.
Jual Topup Maxis, Celcom & Digi Serendah RM3.00, perolehi keuntungan jualan sehingga 10%. Keuntungan jualan dibayar terus ke akaun topup Anda.
Buat masa ini hanya no. Maxis & Celcom sahaja diterima untuk pendaftaran kerana server syarikat adalah Maxis & Celcom. Server pantas & cantik. Tiada caj tambahan dan tiada syarat-syarat dikenakan. Yuran pendaftaran mengikut pakej yang anda kehendaki. Kami menyediakan kemudahan MAYBANK & CIMB Bank untuk anda menambah modal.BAGAIMANA SYSTEM BERFUNGSI

Fun, EASY, Cheaper, anytime, anyWHERE !amcMOBILE/reload agent.
SALAM..ingin menyertai perniagaan reload?kami di AMCMOBILE menyediakan perkhidmatan topup secara sms bagi celcom,maxis,digi,tunetalk,u mobile dan lain2 lagi..keuntungan sehingga 9%.pendaftaran hanya rm 50 sekali seumur hidup..modal perniagaan serendah rm10. reload kami sangat efisen,smart dan paling penting ianya sangat PANTAS!!bagi yang berminat hubungi atau sms saya di 0127463246 atau 0197941545 atau email saya di strat082@yahoo.com untuk pengetahuan lanjut..terima kasih.

KEUNTUNGAN AGEN (DAFTAR RM 5O)
i- TALK =9%
CELCOM=3%
MAXIS =2%
DIGI =1%
TUNE TALK =2%
U MOBILE = 2 %

KEUNTUNGAN SEBAGAI MASTER DEALER (DAFTAR RM800)
i-TALK =10%
CELCOM=4%
MAXIS =2.7%
DIGI = 1.5%
TUNE TALK=3%
U MOBILE =3%
# untuk pakej master,setiap ahli yang berdaftar di bawah kelolaan anda,anda akan mendapat keuntungan 1%(maksimum) setiap kali ahli dibawah anda melakukan aktiviti reload.

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Ejen Topup
 
1. Mohd nazarudin 2 - Mon 8/Nov/2010, 12:55pm
Saya berminat...boleh hanatr detail ke email sy tiara316@hotmail.com  
2. Siti 74 - Mon 8/Nov/2010, 4:52pm
Saya juga berminat...mintak tolong hantar maklumat ke e-mail saya:- ct9840@yahoo.com, dan sertakan cara-cara untuk menyertai program ini.

Terima kasih.  
3. Mohamad Soffian - Mon 8/Nov/2010, 8:59pm
ALRITE..SAYA DAH MAIL PADA ANDA BERDUA..RELOAD MMG PANTAS,PASTI ANDA TERMIMPI2..  
4. Mohamad Soffian - Mon 8/Nov/2010, 9:03pm
JIKA ADA KERAGUAN,MSG ATAU KOL SAYA YA..  
5. Cik Ayu - Thu 11/Nov/2010, 1:15pm
tlg email sy.. rizalyu_75@yahoo.com

thx  
6. Bob 9 - Thu 11/Nov/2010, 11:12pm
saya berminat. bobby_243@yahoo.com  
7. Shah 78 - Fri 12/Nov/2010, 4:14pm
salam
blh hantar maklumat lebih lanjut
ikhtilafr@gmail.com  
8. Shira 2 - Wed 17/Nov/2010, 9:05am
salam, berminat! tolong bg detail : mashirah05@yahoo.com  
9. Fatrade - Thu 25/Nov/2010, 11:20am
Celcom eload 5%, Mxis 4% DiGi 2.5%

Pengaktifan Mini Server Web bAsed

Kelebihan :-

Boleh tetapkan yuran sendiri & keuntungan 100% milik anda.

Keuntungan Overiding ajen-ajen 100% milik anda.

Berminat layari

http://jombuatduit2u.com/server

Promosi akhir tahun terhad 30 pserta

Hubungi 019-3576690  
10. Emma 20 - Sun 28/Nov/2010, 10:01am
www.myreload.net/emayer  
11. Anuar 42 - Fri 18/Feb/2011, 10:00pm
tolong emailkan kat saya waie7647@yahoo.com.betulke server cantik?  
12. Mycollection - Tue 22/Feb/2011, 11:29am
email saya
mycollection76@gmail.com  
13. Twinkle - Fri 6/Apr/2012, 1:51pm
email sy ke spirit_hunter1402@yahoo.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..