Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM) di Semabok, Melaka
Rozana Halimi @ Anugerah Food Resources - Tue 20/Mar/2012 12:07pm [Last Comment]
Assalamualaikum?
Khas untuk buat kaum wanita yang berumur dari 18 TAHUN - 65 TAHUN yang baru memulakan perniagaan kecil-kecilan dan kekurangan Modal untuk mengembangkan perniagaan anda. Amanah Ikhtiar Malaysia(AIM) memberi peruntukan Modal pinjaman permulaan sebanyak RM 3,000.00 sehingga RM 20,000.00 dengan kadar tempoh bayaran balik dari tiga bulan sehingga 2 tahun.

Tidak Perlu Slip Gaji dan Penjamin. Hanya yang perlu Kejujuran dan Komitmen anda untuk datang pada hari perjumpaan mesyuarat pusat sekali selama sejam sahaja setiap minggu.

Sila hadir ke mesyuarat kami:-

Hari : Selasa
Masa : 9.00 pagi
Lokasi : Kompleks Japerun Semabok, Melaka
Hubungi : Rozana 016-396-0443

Bersama-samalah kita berusaha menambah pendapatan keluarga. InsyaAllah..

Niche: Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia | Pinjaman Perniagaan | Ingin Berniaga
     
  1. Wani 13 - Tue 20/Mar/2012, 12:15pm
    nak join tapi sebabkan perjumpaan hanya di buat pada waktu bekerja... agak susah utk saya.. AIM kat KL ada tak yg buat lepas kerja or sabtu/ahad  
  2. Rozana Halimi - Tue 20/Mar/2012, 2:22pm
    Sori Wani.. tak de rasanye!  
  3. Azzahracomel - Tue 20/Mar/2012, 4:48pm
    maaf Rozana .. saya menyelit di sini .. nak tanyer ada tak member2 MC yang nak buat group baru AIM di Damansara Damai. Saya nak join.

    azzahracomel@yahoo.com  
  4. Fyroz - Tue 20/Mar/2012, 11:30pm
    masih ada kosong ke
    sya duduk kat ayer keroh, bleh ke joint
    fyroz.ent@gmail.com  
  5. Razimy - Wed 21/Mar/2012, 1:12am
    salam...untuk surirumah dan ibu tunggal, sy juga blh applykan loan melalui kad kredit 0%. bayaran rm50 sebulan. 5k - 15k. nanti rozana call sy utk perbincgan 012 5963951. razimy area melaka juga  
  6. Rozanah Sarwan - Wed 21/Mar/2012, 10:11am
    Fyroz: ada lagi.. call atau sms saya  
  7. Amoy 5 - Thu 29/Mar/2012, 4:05pm
    saya nak join tapi saya di area rembau-tampin. sape2 ada maklumat AIM di area tu.  
  8. Ayu 128 - Wed 4/Apr/2012, 2:01pm
    pn. rozana, masih ada ker sesi perjumpaan ni?  
  9. Rozana Halimi - Tue 17/Apr/2012, 11:32am
    Salam Ayu..

    Ada.. call saya  
  10. Zarith Sophia - Wed 23/May/2012, 2:23am
    salam kak rozana..mmana nk join AIM?ada apa2 syarat tak?  
  11. Eyuda - Wed 23/May/2012, 4:07pm
    saya berminat untuk berniaga..tp kekurangan modal..bolehkah amanah iktihar membantu? dan bagaimana untuk memohon  
  12. Firdaus 324 - Wed 24/Oct/2012, 5:56pm
    ade lgi ke..ni untuk pmpuan je ke.  
  13. Eekasakura - Wed 9/Jan/2013, 9:20pm
    brape lame boleh dapatkan pnjaman?  
  14. Umie 31 - Wed 30/Jan/2013, 11:08pm
    razimy,,,saya di ipoh perak...mcmana nk apply  
  15. Lyana 22 - Tue 12/Feb/2013, 2:17am
    saya di terengganu.xder ker dr sini  
  16. Nor Azliha Binti Abu Bakar - Mon 26/Aug/2013, 8:31pm
    saya ingin buat pinjaman untuk kembangkan perniagaan saya..mcm mner yerk..saya dok area lorong pandan..  
  17. En Nur 2 - Thu 14/Aug/2014, 10:50pm
    Salam...tumpang iklan...nak letgo stock brooch/kristal/suasa saya...dah x meniaga lagi sebab nak bersalin...semua stock rm1800 je nk tolak, nilai jualan dlm rm5k...hubungi elizah 0166432244  
  18. Cindai 3 - Sat 16/Aug/2014, 1:22am
    sesiapa nk join yg tinggal desa baiduri,alam damai,bandar tun razak cheras..sms 0126360952  
  19. Tengku Nor Shuhada Binti Tengku Zawawi - Mon 4/Jan/2016, 11:32am
    salam, saya shuhada dari bukit katil melaka, saya berminat untuk join amanah ikhtiar badi membantu family untuk tambah pendapatan keluarga dengan menjual makanan kelantan, mcam mane saya boleh join ye..minta tunjuk ajar semua  
  20. Wati 96 - Tue 26/Jun/2018, 7:47am
    Assalamualaikum sya wati dari bukit baru melaka,sya berminat nak joint tapi boleh puan suggestkan contact no aim area bukit baru  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.