Aircond Terpakai dan Barang Rumah untuk di Jual Murah - Ampang Jaya
Siti 36 @ Vakoou Amerika untuk lelaki perkasa
Mon 9/Jan/2012 12:15pm [Last Comment]
Saya nak berpindah dan ada beberapa barang seperti kerusi, aircond dan tilam yang berkualiti dan masih elok nak jual dengan harga borong dan murah sahaja. Nak kena ambil dengan segera sebab rumah perlu di kosongkan pada minggu ini. Barang-barang berada di rumah saya di Ampang Jaya. Sesiapa berminat boleh hubungi saya terus 017-3535737. Harga saya boleh runding.

Niche: Barangan Terpakai | Jualan Garaj
 
1. Az 17 - Mon 9/Jan/2012, 12:41pm
sewa lori seluruh malaysia call 0122240951.  
2. Syahniz - Mon 9/Jan/2012, 12:56pm
apa barang yang ada  
3. Yushermi - Mon 9/Jan/2012, 2:44pm
apa barang yang ada n nak tahu berapa harga setiap item. saya baru nak masuk rumah. yushermi@yahoo.com  
4. Ain 22 - Tue 10/Jan/2012, 8:39am
Salam boleh post kan gambar kepada email ini beautyskin28@yahoo.com.my. sy sedang mencari barang2 rumah untuk homestay saya.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..