Agent Public Mutual Sekitar Johor Bahru
Califnet Global Ventures - Wed 13/Jul/2011 1:23pm [Last Comment]
Tahukan anda yang anda bole melabur unit amanah dengan menggunakan duit KWSP akaun 1.

Ramai yang berminat untuk mengambil peluang melabur dalam unit amanah (unit trust) syarikat-syarikat swasta sama ada Public Mutual, Cimb, Aminvestment, OSK, MAAKL Mutual dan lain-lain lagi dengan mengeluarkan wang dari KWSP.
Walau bagaimanapun masih ramai yang kurang jelas tentang bagaimana transaksi keluar masuk wang dari KWSP itu berlaku menyebabkan timbul rasa takut duit hilang, duit hangus, ditipu, rugi terus dan sebagainya. Adalah amat baik kiranya ruangan ini dapat dimanfaatkan sebaiknya oleh bakal-bakal pelabur demi memastikan tiada kekeliruan dan salah faham tentang jaminan keselamatan dan ketelusan suatu transaksi itu berlaku seperti yang terkandung dalam aturan KWSP dan Bank Negara.
Wang caruman kita dalam KWSP adalah terbahagi kepada 2 iaitu 70% akan dikreditkan ke dalam akaun 1 dan baki 30% lagi akan masuk ke dalam akaun 2.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya di talian 019 7724505 (area johor dan sekitar sila buat temujanji)

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Media Global Enterprise 2 - Sun 17/Jul/2011, 12:55am
saya agen di daerah muar, utk keterangan lanjut atau untuk tetapkan temujanji, sila emel ke zhie_ashes@yahoo.com

tksh  
2. Aizat Zainal - Wed 20/Jul/2011, 2:14pm
tumpang lalu:

saya consultant di kuala lumpur dan selangor.. utk keterangan lanjut hubungi 012-6524731 utk setkan appoinment perjumpaan  
3. Teha4 - Fri 19/Aug/2011, 5:40am
tumpang lalu jugak... saya agen di batu pahat dan johor bahru. hubungi saya untuk set kan appoitment
norul-0178224476  
4. Success Solution - Mon 4/Feb/2013, 10:37am
saya ingin mencari agent di johor bahru  
5. Muhd Nazri Othman - Thu 16/May/2013, 11:24pm
salam. saya nak tanya, mcm mana kalau saya nak join jadi agent public mutual?

daerah johor bahru...

sekian terima kasih  
6. Muhd Nazri Othman - Thu 16/May/2013, 11:26pm
emel saya muhdnazriothman@ymail.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..