Agen/Pengedar Produk Jualan Mummy Akma Homemade Bakery
Saidatulakmar Bt Othman - Wed 29/Jan/2014 12:21pm [Last Comment]
Assalamualaikom semua, MUMMY AKMA HOMEMADE BAKERY sedang mencari individu yg berminat utk menjadi pengedar@agen produk makanan kami. Dialu2kan bagi pelajar, surirumah dan individu yg berminat utk tambah side income.antara produk kami adalah

Kek cheese leleh - oreo , choco,sberry,pandan,kiwi,oren,blueberry
Kek coklat moist
Lasagna - ayam @ daging
Pavlova

Whatsapp ke 0174213164 puan akma
Fb :- https://www.facebook.com/saidatulakma86?ref=tn_tnmn

Niche: Tempahan Kek Dan Coklat | Bisnes Roti Dan Bakeri
 
1. Noorfazleen Zulkiffli - Wed 29/Jan/2014, 5:18pm
Berminat

SILA emel ke

fazleen27@gmail.com  
2. Sabariah Abd Hamid - Sat 1/Feb/2014, 10:06am
sila email saya
mrsfattyfatty@yahoo.com  
3. Lia 99 - Sun 2/Feb/2014, 6:57pm
Email saya aziah.abdullah81@gmail.com  
4. Qas Dahlia - Tue 4/Feb/2014, 12:41am
Berminat..boleh email sy ke noorasikinmurad@gmail.com  
5. Nana 475 - Wed 5/Feb/2014, 10:53am
berminat email ke kaybefood.com  
6. Amran Yusof 2 - Wed 5/Feb/2014, 5:17pm
rasanya berminat nih cuma x reti nak cari pelanggan je pasal rajin.kreatif dan komitmen mmg saya kuat kat situ,,pls email saya ek,,
ayyamhuttan@gmail.com atau call terus saya 0193653823..
kalau awak berkomitmen utk luaskan bisnes awak,,call at mu number is better,,k thanks for this opportunity  
7. Faiz Abdullah - Thu 6/Feb/2014, 12:04am
Nak cuba instant Tepung Kek keluaran iks, mudah cepat dan sedap..sms/whatsapp sy 0132225197  
8. Diddy 5 - Thu 6/Feb/2014, 1:20pm
untuk karipap frozen boleh call kami di www.facebook.com/DLREFRESHMENT  
9. Rytz - Mon 10/Feb/2014, 11:14am
email sebutharga pd saya
itik.gembo@yahoo.com  
10. Norhaslinda 5 - Tue 11/Feb/2014, 9:46pm
berminat..bleyh email sya
norhaslindabtroslan@yahoo.com  
11. Aida Omar - Fri 14/Feb/2014, 2:41am
Tlg email detail zomidaz@yahoo.com  
12. Sairul 4 - Thu 20/Feb/2014, 10:38pm
berminat email:-sairulsnow@gmail.com  
13. Nurul 662 - Sun 23/Feb/2014, 2:20pm
jika berminat utk pasarkan produk secara consignment di kiosk boleh email ke naidaz79@gmail.com  
14. Nuriha - Thu 6/Mar/2014, 8:43pm
emel detail nurihamahmud@yahoo.com  
15. Montel - Wed 12/Mar/2014, 2:49pm
tepung segera kek coklat moist...berminat nk cuba/jadi agen?? email eija_apit@yahoo.com  
16. Gsnc Enterprise - Thu 9/Feb/2017, 8:40pm
assalammualaikum.

Puan/Tuan
saya emy dari syarikat G food&Beverage Marketing sdn bhd.kami adalah syarikat pengeluar produk produk IKS bumiputra di Yang beroperasi di Kedah.
Kami ingin memasarkan beberpa produk seperti dadih/kek lapis sarawak dan juga kerepek kerepek.
kami ingin mencri beberapa pengedar dan stockist yg sah yg bernaung di bawah syarikat kami.

kelebihan menjadi pengedar dan stockist syarikat G F&B Marketing sdn Bhd.

Banting/Postar diberikan
Pengiklanan didalam online dan offline
Supplier akan hantar stock terus ke tapak perniagaan anda.
2 kali dalam seminggu supplier kami akan buat service.
segala stock yang tidak habis dijual atau rosak akan direturn dan digantikan yang baru.
keuntungan 100% milik anda..

berminat sila hubungi saya
sms/call/wassup
0174178848
email ;- Gsncenterprise2013@gmail.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..