Agen Dropship/Pengedar/Pemborong Pelbagai Barangan Dicari
Hasniza 8 @ Butterflyladies Outlet - Sat 25/Aug/2012 10:38am [Last Comment]
Saya menjual pelbagai barangan seperti:

1.handbag hermes,lv,chloe,burberry,coarch
2.jam tangan casio,rolex, g-shock
3.perfume man and women
4.jubah moden
5.make up mac
6.brgan kecantikan dan kesihatan
7.sunglass ray ban
8.lens dan lain2..

jika berminat direct add fb link saya (butterflyladies Outlet)
http://www.facebook.com/beautyladies.outlet

saya jarang on majalah.com nie..so direct inbox fb sy ye..tq

Niche: Program Dropship
     
  1. Ctzubaidah - Sat 25/Aug/2012, 10:47am
    salam..kami menyediakan khidmat bagi sesiapa yang ingin memborong tudung. berikut adalah harga borong yg ditawarkan:

    1) 2 tone ros tepi & 2 tone mahkota matahari = RM18/sehelai @ RM350/20 helai(sekodi)

    2) 2 tone mahkota & 3 tone = RM15/sehelai @ RM280/20helai(sekodi)

    3) 2 tone = RM10/sehelai @RM180/20helai(sekodi)

    postage (nationwide express) = RM40 (3KG)
    * HARGA BOLEH DIRUNDING JIKA 20 HELAI (BOLEH CAMPUR) KE ATAS DALAM SATU MASA ORDER.
    * BERMINAT SILA PM..TQ (zubaidah.khozil@gmail.com)  
  2. Cantekmall - Sat 25/Aug/2012, 11:37am
    Buka kedai online kedua anda di mall fesyen online yg akan dilancarkan bulan sept 2012 nnnt..layari www.cantekmall.com untuk preview  
  3. Ayu Naim - Sat 25/Aug/2012, 2:07pm
    berminat tapi kenapa tak leh buka link

    email saya harga n katalog

    ayu.n.naim@gmail.com  
  4. Hasniza 8 - Mon 27/Aug/2012, 11:53pm
    Try add balik link 2..ad mslah ari 2 sy pn xleh login..ni dah ok pn..  
  5. Hasniza 8 - Tue 28/Aug/2012, 11:29am
    tuk jadi agen dropship

    add link nie ye..tapi link 2 lum update full la..nanti selebihnya saya inbox..jual je apa barang dalam album saya..harga dropship saya akan bagitau awk setiap brg k..post kami yang akan post..awk hnya promote je..byk lagi brg akn diupdate dlm fb sy mcm make up mac and jubah

    http://www.facebook.com/groups/266725813438407/

    tgk pic dlm agen k..ada hrga dropship..

    kalo ada yang saya x letak hrga dropship nti xtau just tanya je ye..

    pertanyaan leh inbox butterflyladies outlet fb saya

    http://www.facebook.com/beautyladies.outlet  
  6. Samyroy - Sun 23/Sep/2012, 7:56am
    Salam..pls email more info kat samy_roy@hotmail.com  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.