Agen Dropship & Jualan Langsung Kain Sulam
Auniliyana @ Auni Liyana Collection - Tue 16/Jul/2013 1:32pm [Last Comment]
Kami syarikat Auni Liyana Collection sedang mencari ejen jualan / dropship seluruh negara menjual produk kami iaitu kain sulam.

Kami mengamalkan sistem jualan tanpa risiko. Terdapat 2 pakej ejen jualan

1)Ejen dropship
2)Ejen Jualan langsung

Pakej 1 - Ejen dropship kami tidak perlu untuk membayar yuran pendaftaran. Pendaftaran adalah PERCUMA Seumur Hidup.

Langkah untuk menjadi ahli dropship :
Emailkan kepada kami :auniliyana.collection@gmail.com
1- Nama Penuh
2- Email
3- No. HP
4- Alamat Lengkap
5- Link Kedai Online ( Blog / Web / FB )

Anda boleh download gambar dari facebook kami :
https://www.facebook.com/pages/Kain-Sulam-Murah/353425038092753

Pakej 2 - Ejen jualan langsung hanya perlu deposit duit dan kami akan hantar kain kepada anda untuk dijual. Kain yang tak terjual boleh dihantar balik dan kami akan pulangkan deposit anda atau tukar kain baru dengan syarat kain yang dipulangkan tidak rosak dan dalam keadaan baik seperti sebelumnya. Jadi pakej ini tidak memerlukan anda menanggung risiko. Jika anda tidak yakin dengan pakej ini, boleh mulakan dengan pakej 1 (Ejen dropship)

Anda boleh email kepada kami, auniliyana.collection@gmail.com untuk mengetahui terma dan syarat dengan lebih detail.

Niche: Program Dropship
 
1. Suky - Tue 16/Jul/2013, 1:56pm
pakej 2 itu biasanya model dia berapa ye?  
2. Auniliyana - Tue 16/Jul/2013, 2:43pm
Yang Berminat boleh sms/whatsapp nama penuh, email, no HP, Alamat lengkap, dan link kedai online anda ke no 011-29287482  
3. Auniliyana - Tue 16/Jul/2013, 3:12pm
Suky: Untuk pakej 2, minimum 6 pcs dan minimum modal RM570 tidak termasuk postage.  
4. Orchid 8 - Mon 29/Jul/2013, 6:46pm
salam sy merupakan pembekal kek coklat anis..kek sgt sedap,coklat yg melting dan harge yg murah..bleh jge tempah utk majlis kawin..bleh cntact sy segera 0129231485  
5. Firdaus 19 - Sun 18/Aug/2013, 4:36pm
Tiada idea untuk raih extra income. Sila layari di http://visitors2cash.com/ref.php?refId=139773. Mungkin sedikit sebanyak boleh membantu saudara-saudari. Selamat mencuba.  
6. Nur Liyana 29 - Thu 19/Sep/2013, 11:36pm
email saya nurliyanaabdulghani@yahoo.com  
7. Shariza 14 - Mon 24/Feb/2014, 12:14pm
email sis shazariza82@gmail.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..