Agen di Perlukan untuk Perabot Dari Kayu Pallet
Cemara 2 - Tue 10/Feb/2015 2:35pm [Last Comment]
agen di perlukan untuk seluruh negeri semenanjung sahaja.


berminat sila tinggalkan nombor phone untuk saya masukkan dalam group telegram..

utk 20 orang sahaja

Niche: Bisnes Perabot
 
1. Yusha Pro Enterprise 2 - Tue 10/Feb/2015, 4:43pm
0148625503  
2. Maliki Bin Zakaria - Wed 11/Feb/2015, 10:02am
Maliki zalaria
Wsapp...0107759553  
3. Pak Lang 7 - Wed 11/Feb/2015, 10:20am
Pak lang
0105128943  
4. Tamilvanan - Wed 11/Feb/2015, 11:07am
0163704382  
5. Aina Hasni - Wed 11/Feb/2015, 12:36pm
0136651741  
6. Jaroz - Wed 11/Feb/2015, 3:56pm
Jamidon perabut enterprise 0137045000  
7. Jaroz - Wed 11/Feb/2015, 5:11pm
Kami syarikat pembuat dan pembekal perabut berpengalaman dalam membuat kitchen kabinet, meja, almari dan apasaja jenis perabut, pelbagai bentuk, mengikut citarasa anda, mengikut bajet anda, ukuran dan size yang anda mahu kamiyq sedia membantu, syarikat kami berpengalaman luas dalam merialisasikan salah satu syarikat GLC terkemuka (maybank) yang menggunakan khidmat kami membuat dan memasang perabut dipremis mereka, jika anda ingin menjadikan ruangan rumah anda berbeza dari jiran anda sila wsup kami 0137045000, untuk mengukur disign dan sebutharga, kilang kami berada di selayang  
8. Sifwan - Thu 12/Feb/2015, 9:49pm
0123013763  
9. Mahadzir 11 - Fri 13/Feb/2015, 12:21am
0122751611  
10. Asrul 4 - Sun 15/Feb/2015, 8:28pm
0192397630.. King Kong Hulu langat  
11. Mohd Fauzi Salman - Sun 15/Feb/2015, 9:44pm
fauzi 012-7370772 (batu pahat,johor)  
12. Kerjakayu My - Tue 17/Feb/2015, 1:01pm
layari www.kerjakayu.my

community diy kerjakayu Malaysia  
13. Anem 4 - Sat 21/Feb/2015, 12:59pm
01112752608 manjung perak  
14. Ijan 51 - Sun 8/Mar/2015, 11:20pm
Wassap 0139889739 bachok kelantan, fon number 0139445371  
15. Shariza 16 - Mon 9/Mar/2015, 12:15pm
Encik, kalau nak beli meja dan kerusi restoran daripada pallet ada jual ke?  
16. Nurul86 2 - Wed 11/Mar/2015, 7:50am
wassap +60106634471.johor bahru  
17. Razi 64 - Wed 11/Mar/2015, 9:31pm
call saya ada custemer 0127992615  
18. Haziey 2 - Mon 23/Mar/2015, 11:38am
01129315043  
19. Fiddin Aladin - Tue 24/Mar/2015, 9:25pm
Salam..0134620270  
20. Ridwan 15 - Sun 5/Apr/2015, 1:02pm
0176944478 awan (kedah)  
21. Zeekhalid - Tue 21/Apr/2015, 11:03am
014-7741810 JB  
22. Rul 18 - Sat 16/May/2015, 11:54am
0179224166  
23. Noria Mohamad - Sun 10/Jul/2016, 12:59pm
0199877997  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..