Agen Biskut Raya & Pemborong Biskut Raya Dikehendaki
Mutiara Minda @ Aak Raudah Catering
Tue 21/May/2013 2:53pm [Last Comment]
Jom tambah pendapatan dengan menjual biskut raya,keuntungan amat lumayan,agen2 saya mendapat pendapatan 4 angka dengan hanya menjadi agen biskut raya dan pemborong Biskut Raya
Kami berpengalaman selama 12 tahun dalam industri ini,membekalkan biskut raya yang sedap,tahan lama,halal.dan homemade

Sesiapa yg berminat untuk menjenamakan biskut dgn guna nama sendiri/nama company anda adalah amat di alu-alukan.
Min.pembelian untuk agen adalah 5 carton biskut(24 bekas dalam 1 carton),boleh campur2 biskut.

Kami mencari agen/pemborong untuk wakil setiap negeri,terutamanya negeri Kelantan,Terengganu,Pahang,Selangor,Wilayah Persekutuan,Melaka dan N9

Hubungi Cik Puan Lina di 012-9639936@ email di mutiarajiwa303@gmail.com untuk katalog biskut raya

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart
 
1. Hanna15 2 - Tue 21/May/2013, 3:58pm
Jenama ape. Details plz email damia.hanna15@yahoo.com.my  
2. Noordina M K - Tue 21/May/2013, 5:02pm
pls email
ina_scorpion87@hotmail.com  
3. Atizas75 - Tue 21/May/2013, 5:51pm
Tolong emailkan katalog. nhanaffi@gmail.com  
4. Aqiscuna - Tue 21/May/2013, 6:13pm
Emailkn katalog.
aqiscuna@yahoo.com.my  
5. Athirah 10 - Tue 21/May/2013, 7:31pm
email katalog kat shidah_thirah@yahoo.com.au  
6. Putrisabah - Tue 21/May/2013, 8:04pm
emel katalog putrisabah91@gmail.com  
7. Emie 10 - Tue 21/May/2013, 9:49pm
salam saya berminat, boleh emailkan katalog ke q_1819@yahoo.com, tq  
8. Fiona Adryna - Tue 21/May/2013, 11:41pm
Salam. Tumpang iklan yer.Utk perkongsian bersama dgn smua sya adalah merupakan Pengeluar dan Pembekal produk Kacang Bersalut Istimewa keluaran DeqYoung di Ampangan Seremban. Hanya produk keluaran DeqYoung shja yg mendapat pengiktirafan Halal. Produk keluaran DeqYoung sebenarnya produk yg original resepi iaitu warisan dr Ibunda sy. Bermula sjak tahun 1990.

Pencarian agen utk setiap negeri masih Dibuka dan sy amat mengalu2kan kedatangan agen2 baru.

Izinkan utk sya menambah nilai hdup anda semua. Kpd yg Berminat utk menjadi agen dan mendapatkn FREE Sample produk sy bolelah emailkn nama,alamat dan no.hp utk dihubungi ke d.snax@ymail.com.tqvm

Detail bole kunjungi website sy di www.deqyoung.com.my or deqyoung.blogspot.com.my or bolela LIKE jg page sy DeqYoung Special Nuts. Tq smua.  
9. Wan 688 - Wed 22/May/2013, 2:57am
pliz anta list harga ke wan.haidi@gmail.com  
10. Imran 8 - Wed 22/May/2013, 8:27am
sila email gadafi905@yahoo.com  
11. Event Meletop - Wed 22/May/2013, 8:34am
tolong email katalog c/w price list ke realtop2event@yahoo.com.my TQ  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..