Ade Sape2 nak Sambung Bayar Kereta Viva 850 Hitam. Manual.
Ctyy - Wed 20/Jul/2011 12:14pm [Last Comment]
bulan2 400
dh 3 tahun pkai
loan lg 7 tahun
kete xde masalah

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Ctyy - Wed 20/Jul/2011, 12:15pm
    email saye ctyy_zul86@yahoo.com  
  2. Shah Rizal 13 - Wed 20/Jul/2011, 12:27pm
    emailkan saya shahrizal59@yahoo.com  
  3. Shaharudin 4 - Wed 20/Jul/2011, 1:36pm
    berapa deposit awk nak  
  4. Mie 57 - Wed 20/Jul/2011, 3:32pm
    emailkan saya .sya berminat lokasi mane deposit le bincang lagi x?sya memang nak pakai urgentttt miezan44@hotmail.com  
  5. Nan88 - Wed 20/Jul/2011, 3:41pm
    salam...
    tumpang ye tuan tanah..

    ade sape2 nak sambung bayar viva elite x?? warna hitam..pakai baru 5 bulan..bulanan RM472..deposit RM 2000..nak jual sbb nak ambik kete besar sikit..kalau berminat call saya

    ADNAN 013-9183741..  
  6. Princess 7 - Wed 20/Jul/2011, 4:33pm
    nan88, sy berminat...nanti sy call awak k.  
  7. Ctyy - Wed 20/Jul/2011, 5:25pm
    saya dah email detail dan gambar...berminat call saye...  
  8. Diana Danee - Wed 20/Jul/2011, 6:03pm
    Ctyy: deposit mcmana?  
  9. Nan88 - Wed 20/Jul/2011, 7:17pm
    KETE VIVA ELITE KAT ATAS DAH ADE ORANG BOOKING..TQ  
  10. Noor Hizam Bin Hashim - Wed 20/Jul/2011, 8:21pm
    Nan88,awak nk cr keta bsar?KIta nk let go keta besar nk amik keta kcik.Avanza 1.3 auto,thn 2005.Dep  
  11. Orang 2 - Thu 21/Jul/2011, 12:33pm
    en noor hizam..deposit brapa ?  
  12. Abd Rahman 7 - Thu 21/Jul/2011, 4:19pm
    Viva 1.0 Black Year 2010.. Monthly 468..Sambung bayar.. Muka 4k... email me : ed_8427@yahoo.com  
  13. Azny - Thu 21/Jul/2011, 6:23pm
    noor hizam berapa dep dan brapa montly azny_m07@yahoo.com 0193036834 zani  
  14. Nazira 5 - Thu 21/Jul/2011, 9:29pm
    ctyy emel saya jugak.. zirabisnes@yahoo.com  
  15. Arm 5 - Fri 22/Jul/2011, 12:39am
    nanti tolong sms saya bole x?
    0172874957..
    berminat nih...  
  16. Muhammad Idris 2 - Fri 22/Jul/2011, 8:14am
    tumpang lalu tuan rumah...sy nk cari kete pesona/waja auto 08 atas d/p 7k siape2 yg ada tel sy 0163218660  
  17. My 4 - Sat 23/Jul/2011, 4:16pm
    hizam, avanza dep berapa..emel sy dyera_costulata@yahoo.com  
  18. Zackry 2 - Mon 25/Jul/2011, 1:12pm
    nak tanye deposit berapa..? agreement camne...email me zam1965@gmail.com  
  19. Alvina - Mon 25/Jul/2011, 7:21pm
    sory tumpang jap....
    ade sape2 nak sambung bayar viva elite x?? warna midnight blue..pakai baru 10 bulan..bulanan RM500..deposit RM 4500..nak jual sbb nak ambil keta proton....area sabah...kalau berminat kol saya 0135433381  
  20. Salasiah - Tue 26/Jul/2011, 10:08am
    salam, minta izin ya.
    untuk dijual

    HONDA CIVIC EK3 vtec
    1.5auto 1997
    call 013-9082000  
  21. Sarif Bin Mohd Ali - Fri 29/Jul/2011, 10:44am
    ada spa2 nk sambung bayar savvy email saya sarifmohdali@yahoo.com
    maaf tumpang ye  
  22. Mohd Azman Abdullah Zawawi - Fri 5/Aug/2011, 4:48am
    Saya pun berminat.Tlg hubungi sy Email pkd4594@mail.com atau hp 019 9762001 atau 09 7831031  
  23. Noor Hizam Bin Hashim - Thu 11/Aug/2011, 4:08pm
    Orang 2,Azny,My 4......
    Deposit saya nak 10k,bulanan saya dah deal ngan bank loan rm650.
    Call/sms 0137903123  
  24. Syahril 11 - Mon 7/Nov/2011, 2:10pm
    ader sape2 dh tk mampu nk bayar kereta..kereta kena tarik,,nk guna duit bleh cll sy 0173939695..  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)