Adakah Anda Berminat untuk Memiliki Syarikat Berkaitan Event? Baca untuk Selanjutnya.
W Plannerevents - Fri 25/Jan/2019 12:47pm [Last Comment]
Assalamualaikum tuan/puan,

W EVENT adalah sebuah syarikat pengurusan acara yang bertempat di lembah klang, selangor.

Bagi memperluaskan operasi kami dengan ini ingin menawarkan kepada tuan/puan yang berminat untuk menjadi sebahagian share holder syarikat kami. Kami sedang mencari mereka yang mempunyai modal (anggaran rm10k - rm20k) dan sebagai pertukaran pihak kami bersedia memberikan share keatas syarikat.

Anda tidak perlu bimbang kerana segala urusan operasi dan marketing diuruskan oleh pihak kami sepenuhnya. Setiap bulan pihak syarikat akan membentangkan profit & loss account didalam mesyuarat bulanan untuk rujukan serta tindakan share holder. Segala urusan adalah telus dan profesional.

============
Siapa W Event?
============

W Event adalah exclusive event planner yang menguruskan pelbagai jenis acara seperti perkahwinan, korporate, private event, sewaan event hall untuk sebarang majlis serta pelbagai lagi. Selain itu kami juga mengembangkan sayap perniagaan kami dengan menyediakan khidmat modelling bagi tujuan brand ambassador serta event coordinator untuk majlis launching, perkahwinan mahupun majlis korporate.

Kami mempunyai pasukan yang hebat disokong oleh vendor-vendor yang mempunyai nama-nama besar dalam industri ini. Team kami sangat besar dan profesional. Anda boleh research fb kami W Events atau follow ig kami w_eventplanner untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai kami.

Tawaran kami hanya terhad untuk seorang funder shj. Anda boleh jenguk fb serta ig kami dan sekiranya anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjt mengenai tawaran kami boleh menghubungi talian tel yang tertera di fb atau ig. Inilah peluang anda untuk menyertai pasukan kami serta terjun kedalam bidang yang glamour ini.

T. kasih semua

Niche: Mencari Pelabur | Pengurus Majlis | Bisnes Pengantin
 
1. Forum Moderator - Sun 27/Jan/2019, 6:16pm
Facebook: Wpeventplanner
https://www.facebook.com/Wpeventplanner/

Instagram: w_eventplanner
https://www.instagram.com/w_eventplanner/

hope this will help :-)  
2. Zaki 202 - Thu 31/Jan/2019, 2:03pm
Assalamualaikum, boleh email kepada saya maklumat lanjut untuk investment & share dalam syarikat ni? email saya a_zaki79@yahoo.com  
3. Zakaria 20 - Wed 6/Mar/2019, 10:36am
Assalam, boleh email zakaria1806@gmail.com atau whatsapp 0172219066  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..