Ada Modal Tapi Tak Tahu Nk Bisnes Apa
Bekhoe - Fri 9/Sep/2016 12:23pm [Last Comment]
Salam warga majalah,,

saya ada modal 20k..

tak tahu nk bisnes apa..ade idea x.. yg boleh jv ke?

buntu..

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Siti Zauyah - Fri 9/Sep/2016, 12:33pm
    invest bitcoins  
  2. Alami Ent - Fri 9/Sep/2016, 12:38pm
    better buat modal niaga ice blended or ayam gunting...InshaAllah menguntungkan...  
  3. Ina 443 - Fri 9/Sep/2016, 1:43pm
    jom buat bisnes kereta sambung bayar.
    setiap kali ada jualan kereta baru keluar modal.
    keuntungan setiap kereta rm500-2000 bergantung pada jnis kereta dan harga.
    Grenti tak rugi.
    berminat nk jv call 017-2882402  
  4. 610101 - Fri 9/Sep/2016, 6:34pm
    Mana lokasi  
  5. Haziq 229 - Fri 9/Sep/2016, 11:43pm
    Ws 01125545590. Kita bincang  
  6. Fee Fried Chicken - Sat 10/Sep/2016, 1:05pm
    Salam.. blh buat bisnes Fee Fried Chicken. Tak perlu sampai 20k pun. Whatsapp 019- 3686 986 utk details selanjutnya. Kita supply tepung ayam goreng. Bukan tu je, percuma diajar sekali teknik ayam goreng rangup diluar, moist di dalam jika niaga ayam FFC ni. Memang terbaiklah. Ilmu pun dapat!

    Ayam goreng FFC..
    Ayam goreng ala restoran..  
  7. Fadzleena 3 - Sat 10/Sep/2016, 11:17pm
    Hi,
    Buat lah bisnes ayam golek.
    Training penggunaan mesin pun ada
    Mesin ayam mampu milik
    Call 0126281536  
  8. Ezri 4 - Sun 11/Sep/2016, 4:33am
    Projek Retailing Asean

    Agent Pemasaran Shopping Online(http://www.smartsaver.my/ & http://www.bearinbag.com/)

    Komisen: RM300 - RM6600
    Tempoh Bekerja: Flexible

    Pilihan Mengikut Masa Pilihan Anda.
    Disini Buat Part Time atau Full Time
    Whatsapp ke????????
    0103665687
    Mohd Ezri
    Managing director
    TC ENTERPRISE (SA0222458-P)  
  9. Azam 245 - Sun 11/Sep/2016, 9:53pm
    Tuan, Sy mempunyai bisnes yang menguntungkan dan baru bermula. Beminat boleh whtsapp sy : 0172474622  
  10. Wm Media - Mon 12/Sep/2016, 5:29pm
    http://dutysms.wixsite.com/data

    SMS Blaster Windows Edition - Penyelesaian sempurna untuk mesej teks pukal anda. Semua maklumat costumer disimpan secara setempat pada pc anda, rekod data boleh diakses melalui Microsoft Access dan tidak ada fungsi awan untuk lebih privasi.

    Perisian SMS Blaster untuk Windows telah pada mulanya dikeluarkan pada bulan Jun 2015. Versi semasa ialah 1.41 dan telah dikeluarkan pada 2006-03-03. Ia telah diuji dan berjaya digunakan di bawah Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 dan Windows 10.

    Software SMS Blaster dan Whatsapp Data 60 Ribu (data percuma)

    Latihan disedikan. SAYA Juga Akan Mengajar bagai Mana Boleh HANTAR SMS Secara Percuma Selama 2 tahun Tanpa top up.

    Berminat Sila call whatsapp / sms / call
    ARIFFIN (+6010 307 6989)

    http://dutysms.wixsite.com/data  
  11. Hafiz 1171 - Tue 13/Sep/2016, 10:45am
    ingin memulakan bisnes yang murah dan untung lebat.Jom jadi ejen pewangi kereta dan car perfumes wangian munif hijjaz perfumes ...

    whatsapp/hubungi 0168022809 ......

    Likes pages
    www.facebook,com/freshandeasyperfumes  
  12. Miss Yat - Tue 13/Sep/2016, 10:54am
    whtspp sy 017 64 88 302  
  13. Mohd Zaidi 22 - Tue 13/Sep/2016, 2:01pm
    lumayan ke... 013-5902251  
  14. Hanie - Tue 13/Sep/2016, 2:33pm
    JV Project Butik Vendor Cafe
    Berminat Whatsapp saya 019 752 9036 Hani  
  15. Khazanah - Tue 13/Sep/2016, 3:42pm
    Buat Business Makanan,

    Jadi stokis terus, untung

    Stokis Kapit Overloaded diperlukan

    0174095879  
  16. Khairul Imran 2 - Tue 13/Sep/2016, 7:57pm
    Salam, invest ke ecommerce platform tuan.

    Kalau 16 tahun dulu kita tak percaya alibaba.com boleh berjaya macam sekarang ni.

    INILAH MASANYA UTK JADI SEBAHAGIAN DARIPADA KEJAYAAN COMPANY ECOMMERCE BUATAN MALAYSIA

    KITA NAK GONCANGKAN DUNIA DAN TUNJUK DUNIA BAHAWA KITA MAMPU JUGAK!

    Whatsapp 0176300862 utk keterangan lanjut  
  17. Khairul Imran 2 - Tue 13/Sep/2016, 8:00pm
    Dan company saya pun mmg terbuka untul JV dengan mana mana pihak  
  18. Hairul 152 - Wed 14/Sep/2016, 11:19pm
    Assalamualaikum.sahabat.boleh pm saya.inshaallah. atau call 0108986848  
  19. Mohd Ariff 3 - Thu 15/Sep/2016, 10:24am
    Saya ariff.. pengilang roti canai segera. Perlukan funder utk projek yg sedang dijalankan. Roti canai segera di hantar ke s'pore. Ada L/O.

    Boleh email alif.nasir@gmail.com
    Whatsapp/call 0127855079  
  20. Gadget 2 - Sat 17/Sep/2016, 8:31pm
    jika berminat untuk menjadi rakan kongsi bagi perniagaan gadget phone dengan seumpana seperti GAdget World dan Kedai ustaz dengan jualan gila murah still ada untung boleh call atau msg di 0134001871
    hanya seorang sahaja untuk suntikan sikit lagi dana bagi menjalankan operasi
    lokasi sudah ada
    produk sudah ada  
  21. Nurfarahin 11 - Sat 17/Sep/2016, 9:57pm
    Assalamuaalaikum
    Syarikat kami mencari stokis minyak kelapa dara (VCO) jenama OASIS dengan kadar SEGERA! VCO jenama OASIS pertama di MALAYSIA yg mempunyai 6 jenis perisa iaitu strawbery,coklat,blackcurrent,habbatussauda, kunyit dan original. BERMINAT DAN SERIUS SAHAJA contact saya SEGERA (013-5829473)  
  22. Mas Sukri Jaafar - Sun 18/Sep/2016, 12:31am
    Kalau ada duit 20k tak tahu nak buat apa?

    mari berniaga kaedah era 2020 bersama Man Kidal, Ella dan Raihan.
    mendapat keuntungan sebanyak 20% - 30% sebulan.

    Ingin tahu lebih lanjut, hubungi saya di whatsapp 0192721700 atau email massukrij@gmail.com  
  23. Hafezroslee - Sun 18/Sep/2016, 2:16am
    MENCARI FUNDER SPA ICE TERAHPY  
  24. Muhamad Najib Bin Khaieri - Sun 18/Sep/2016, 10:01pm
    Salam..sy ad bisness kabinet..customer ttp dh ad tggl nk jln je..nk lpskn atau cr funder...klu berminat bole call 01115270682..sy akan traning 6bln utk handle bisness ni..  
  25. Fizi 2 - Mon 19/Sep/2016, 5:32pm
    Walaupun duit berjuta sekalipun..yang paling penting adalah ilmu menguruskan perniagaan. Idea mengenai konsep berniaga beribu ribu. Bergantung kepada minat, ilmu berkenaan perniagaan tersebut, kekuatan produk, kebolehpasaran produk, kaedah pemasaran, persaingan sesama pesaing pesaing produk yang sama, networking dll amat perlu dititikberatkan. Sekadar sedikit perkongsian dari muizzman frozen foods bertempat d subang  
  26. Nor Amin 7 - Sat 24/Sep/2016, 3:11pm
    saya mencari rakan bisnes utk perniagaan kecantikan ... modal rm6,000 shja.. kite sama2 buat dan keuntungan kite bagi 50-50... klau berminat boleh pm saya di nmbr tel 013-2926569  
  27. Zulkefli 26 - Mon 26/Sep/2016, 1:32am
    Mencari Faounder Ship di dalam bidang telekumikasi untuk pemasaran. Faounder Ship mesti faham didalam bidang multi media,fesyen n design serta kreatif . Di fahamkan projek berjalan berjalan on projek jangkaan selesai dalam 3 bln untung kasar tapi wajib amanah ,jujur. Tujuan Faounder Ship untuk melancarkan kan lagi kerja serta perniagaan yang sedang dijalan kan dan projek yang sedang berjalan . Berminat wsapp 0109078726  
  28. Ludani - Fri 30/Sep/2016, 3:55am
    Boleh whats app +60196637699 jika berminat berniaga.keuntungan masing2 tak perlu shre.cuma shre kedai shj.saya akan kongsi idea dan pengalaman.sy beroperasi secara online.  
  29. Encik Zul 6 - Tue 4/Oct/2016, 10:13pm
    World wide Company...

    Salam tuan...

    Saya boleh cadangkan satu perniagaan yang memberikan pulangan sehingga RM4000-RM15000 sebulan tanpa perlu menghabiskan bajet modal perniagaan tuan.
    sekiranya berminat bolehlah menghubungi saya ditalian 01127110350 Mohd Khaizul
    Dan boleh datang sendiri ke outlet saya untuk model perniagaan dan konsepnya...
    ketahui potensinya terlebih dahulu... ada yg telah memperoleh pendapatan sehingga RM 40k sebulan.

    ianya merupakan 100% real business
    BUKAN MLM
    BUKAN SKIM
    BUKAN MONEY GAME

    In Sha ALLAH moga berjumpa atas kehendakNya  
  30. Fara 135 - Wed 5/Oct/2016, 12:33pm
    Salam... Minat untung dpat keuntungan dr bisnes vending machine? Lokasi kami sudah tersedia..hanya perlu kluar modal dan kami uruskan dari awal sampai akhir .
    Hanya tunggu profit sajewp...
    Berminag w.app 0139628097 atau email azza.shvending@gmail.com  
  31. Shaz 69 - Thu 6/Oct/2016, 11:02am
    assalamualaikum

    Encik boleh whatsapp sy 0122746069, inshaallah sy boleh bantu.

    Terima kasih.  
  32. Faiz 547 - Fri 14/Oct/2016, 10:09pm
    salam..saya cadangkan saudara buat bisnes menjual barang2 gajet dan topup dan juga dan pada masa yang sama boleh buat bisnes pemborong barang assesory gajet murah2..saya boleh tolong saudara wassap 0192614270 faiz.  
  33. Usry - Mon 24/Oct/2016, 5:12pm
    Tuan boleh jengok ke blog saya untuk menambah ilmu berkenaan pengurusan perniagaan. Bila sudah lengkap ilmu di dada, tuan buatlah apa juga bisnes yang diingini, InsyaAllah berjaya.
    Blog saya:
    http//:usryabdullah.blogspot.com  
  34. Dato Arif - Mon 21/Nov/2016, 7:08am
    Boleh hubungi saya 0197905477  
  35. Rina 93 - Mon 21/Nov/2016, 7:30am
    Assalamualaikum
    Ada tak sesiapa yg berminat nak cari pelbagai barangan untuk bisnes ..blh join saya di chanel Preoder barangan direct China...belian borong pasti lebih Murah..berminat blh click link di bawah

    https://telegram.me/joinchat/CxHhPEERixGOXGQjX6KOWQ

    Wsapp / telegram :- 018-9434225  
  36. ogy 2 - Wed 23/Nov/2016, 3:58pm
    call saya Rizal 0183770441 - business vending machine  
  37. Zullu - Tue 7/Feb/2017, 1:28pm
    JOM Join GETTHISS...... Sy Join RM4500 tapi dah collect RM50k++ dalam kurang setahun TANPA CARI ORANG.... Kalau Cari Orang sure lagi banyak dapat.  
  38. Kf1610 - Mon 20/Feb/2017, 4:37pm
    JGN SKIP...RUGI KLU TAK BACA....
    Ada tak sesiapa yg merancang utk tambah pendapatan atau nak ''backup'' income yg seida ada???
    Saya ada nak share peluang BEST yang jarang2 kita jumpa...
    Situasi sekarang...sy sgt2 faham dengan issue kewangan & kekangan masa..dengan keluarga makin membesar..perbelanjaan bulanan makin bertambah
    rata2 semua kerja dari pagi balik 7mlm..balik rumah pula nak tgk anak2 & uruskan rumah...
    nak berniaga kecil-kecilan pun tak sempat, apatah lagi takut rugi, tak menjadi...
    ====================================================
    Tahu tak sebenarnya ramai ibu-ibu, student, penjawat awam mahupun swasta DAH BERJAYA buat side income walaupun kerja balik malam...
    Nak tak jadi mcm mereka yg dah BERJAYA...???
    tapi ade resepi nya tau!!!
    Nak TAHU??
    ====================================================
    Tak nak membebel lagi, sy nak share peluang utk RESEPI JADI HEBAT!!
    Mesti ramai nak tahu berniaga apa ni? caranya? support?
    percayalah...KAMI SGT ISTIMEWA
    apa yg ISTIMEWA?
    1) COMPANY?? kukuh!!!!! dah lama bertapak didunia sejak 1978..diiktiraf oleh 160buah negara WOWWW
    .
    .
    2) miliki KILANG & LADANG sendiri...& tidak guna khidmat org tgh utk promote product..jadi keuntungan anda sehingga 70% BANYAK TUUU..
    .
    .
    3) product?? semulajadi & berasaskan ALOE VERA & MADU (semua org tahu bahan ni sgt bagus- makanan sunnah) .
    Ada kelulusan KKM, HALAL, TM & organisasi dunia.
    .
    .
    4) Harga? MAMPU MILIK.. TERKAWAL..product ade trademark so xade yg tiruan.
    .
    .
    5) tak tahu marketing? tak tahu berniaga? bukan ISU BESAR...sebab kami ade team & kelas yg akan bimbing ajar FREE je..(isy klu kat luar ni kelas marketing ribu2 tau)
    .
    .
    6) pakej PELANCONGAN ke LUAR NEGARA ( tajaan company FREE je)
    .
    .
    7) MODAL??? serendah RM90....seumur hidup tu...dpt FREE product lagi..iye...mudahkan?
    .
    .
    BEST NYE......memang best pun..SAYA BERMINAT, SO MACAM MANA???
    ====================================================
    best kan klu buat bisnes sama2, xde la untung sorang2.. mentor pun ade guide supaya tak sesat jalan..hihi
    Klu minat senang je...
    terus wasep 011-21355100 (eyne) atau PM ''NAK'' berserta fon number
    www.kfforeverlp.simplesite.com
    *** yang serious je tau...main2 tak mo k...cepat2 sementara peluang dibuka***  
  39. Shah 469 - Wed 5/Apr/2017, 1:50am
    Buzz wasap saya.. 0173153766.. saya ibu tunggal yang buat bisness keropok lekor.. boleh hubungi saya utk berbincang jika saudara berminat..  
  40. Up9rich - Fri 7/Apr/2017, 1:35pm
    6BULAN -> RM100K
    =================
    ???? PENDAFTARAN DIBUKA !!
    Kita buka peluang untuk Anda 'ENJOY' Pasif Income yg dibayar setiap hari tanpa henti..Kalah ASB

    http://www.wasap.my/601113267562  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!