Ada Contacts di Indon atau Thailand?
Izza 4 - Sat 30/Oct/2010 11:53am [Last Comment]
Salam semua - sesiapa yg ada kenalan atau contacts di Indonesia dan Thailand atau China - sila dapatkan info utk join bisnes global kami - bantu wanita buka kedai tanpa modal - kedai serbaneka mcm franchise - tanpa bayar sewa kedai atau renovation - stok barang bernilai lingkungan RM400k diberikan selepas lulus interview - semuanya on consignment basis.Warganegara Indonesia dan Thailand juga boleh join di Malaysia!Tel atau SMS sahaja - 0197867487 atau 0127523092 - terima kasih.

Niche: Buka Stokis
 
1. Azrul 12 - Sat 30/Oct/2010, 1:03pm
Jointla program Multi Level Marketing dari e-Cosway..!!  
2. Zura 23 - Sat 30/Oct/2010, 1:45pm
klu saya berminat,,,
azuraosman27@yahoo.com  
3. Hanishah Bt Abdul Hamid - Sat 30/Oct/2010, 3:21pm
Program ini memang menyakinkan. Saya adalah salah seorang Business Owner daripada program ini. Kumpulan kami mempunyai tenaga pengajar yang berkaliber untuk membantu anda membuka premis perniagaan dan membantu anda membangunkan bisnes ini. Kepada sesiapa yang berminat dan berada di kawasan utara semenanjung sila hubungi saya 012-5639949/012-4658415. tq  
4. Syeed Mukhriz - Sat 30/Oct/2010, 6:27pm
macammana kalau berada di saarawak???
sila email saya

shmukhriz@gmail.com  
5. Ibm2w - Sat 30/Oct/2010, 6:30pm
salam izza,saya ada kenalan di lombok indonesia.Emailkan detail ke IBM2W@yahoo.com  
6. Izza 4 - Sat 30/Oct/2010, 7:14pm
Waalaikumsalam Ibm2w- boleh bincang dtg jumpa kami di KL Ahad 31 okt esok paling bagus - sila sms nama nanti saya kol bg alamat tpt taklimat biz.Siapa2 yg nak kata ini biz MLM silalah jumpa kami dulu - attend dialogue - barulah ckp - takde pihak yg rugi kalau dpt peluang baik - kami hanya nak kongsi peluang yg kami dah dpt - rangkaian biz di luar negara pun alhamdulillah bagus.tq  
7. Farris Iskandar - Sun 31/Oct/2010, 1:22am
salam...saya kerap ke jakarta.sebulan atau 2 bulan sekali kesana.ada juga kenalan ramai disana.boleh terangkan serba sedikit.kot2 berminat buat.email ke myiphoneitune@yahoo.com  
8. 3trinity - Sun 31/Oct/2010, 9:07am
ecosway..  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..