ABS (Anak Benih Sawit Baka Felda & Sime Darby.)
Wan Farm 2 - Tue 16/Jun/2015 11:38am [Last Comment]
kami menawarkan perkhidmatan bekalan anak benih sawit yangambi dan chemara di kawasan segamat dan berhampiran. RM 10 - RM 12 sepokok. maklumat lanjut hubungi 01123352845 . benih dihantar telah menjalani proses culling (pemilihan dan pembuangan pokok rosak )

Niche: Usahawan Benih Dan Nursery | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
1. Nur Aisyah 18 - Wed 24/Jun/2015, 9:00am
As salam, Maaf Tumpang Iklan saya ada membekalkan anak pokok kelapa pandan,Kelapa SGG CN-16, Kelapa matag, Durian Belanda, Jambu lohan, petai hybrid, dan delima iran, Boleh berbuah dalam masa 2 atau 3 tahun. Pada y berminat boleh wssap sy die 0193711025.  
2. Longalang - Thu 25/Jun/2015, 3:55pm
Maaf, tumpang lalu. Saya ada jual baja untuk kelapa sawit. 019 7381758 (kluang).  
3. Wan Ridzuan 2 - Mon 17/Aug/2015, 2:20pm
Harga tu dh termasuk transport ke?  
4. Nur Ain Binti Che Shaari - Mon 2/Nov/2015, 3:42pm
Assalam maaf tumpang iklan... sy ada membekalkan anak getah dengan harga yg paling murah iaitu hanya RM3 sahaja... pelbagai klon ada... boleh contact sy whsup di 0145177328 or call/sms 01116958158  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..