●○●○●○●Mencari Pakaian,tshirt,cap,sling bag,telekung,wedges,hp secara borong/dropship●○●○●
Lady Bella89 - Tue 12/Mar/2013 10:46am [Last Comment]
salam semua,
saya mencari ;
● pakaian korean style yg cute miut dan murah2 untuk diborong
● cap yang smart2 like korea style
● handbag/sling bag yg cumel2 korean style
● shoe/sandal/heel/wedges/boot cantik2
● telekung berwarna dan sejadah cotton
● produk2 kecantikan aura white contoh.. kalo boleh nak yg lg murah hehehe... sebab baru2 ni org bg rm500 4jar. my friend kata rm500 5jar.. so rugi rm150 kat situ...

●handphone original/klon and tablet

saya mencari yg betol2 murah sebab nk bisnes long term..
saya taw amek produk sikit2 tak boleh murah sgt..
tp tolong ya hehe
tq♥ majalah.com

email kan ke

bella_rashid89@yahoo.com.my

assalamualaikum...

Niche: Program Dropship
 
1. Boonga Anggun - Tue 12/Mar/2013, 10:59am
Berminat utk jadi agent Dropship/pemborong/ pengedar produk kecantikan seperti felinna,aura white,sabun susu beras?

Sila email ke gardees.chantique@gmail.com  
2. Hannah 22 - Fri 15/Mar/2013, 8:40pm
saya ingin mencari agent dropship segera, untuk agent yang serius sahaja untuk pakain peplum, korean, plussize, handbags dan lain - lain

sekiranya berminat sila email ke:-
orangebeautybeats@gmail.com

website:
http://www.facebook.com/orange.beautybeats  
3. Nur Shahirah 2 - Sat 16/Mar/2013, 5:35pm
http://www.facebook.com/momofashionhomez/photos_albums

sila lihat , harga di album merupakan harga agen  
4. Mummy Zura - Mon 1/Apr/2013, 8:07am
hi...i bminat utk jd dropship agent..pls email i details :) mummy_zura@ymail.com  
5. Eizaz - Sun 15/Sep/2013, 12:23pm
Saya Ada menjual tablet full package USB semua Ada Dan free case lagi area rawang harga 190 boleh dirunding lagi Dan saya Ada menjual cap yang macam Korea obey semua Ada kalau nak tahu lebih sila email ke eizazrazak99@gmail.com  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..