249% keuntungan? Ketahui caranya
Ahmad 528 - Wed 19/Dec/2012 7:38am [Last Comment]
Ingin bebas hutang?
Ingin memiliki rumah atau kereta yang anda impikan?
Ingin memiliki pendapatan 6 angka?
Ada caranya

Modal kecil
Tak perlu buat pinjaman
Boleh mendapat keuntungan dalam masa 7 hari
Ini bukan skim cepat kaya atau pelaburan emas atau forex atau MLM

1.Simple 2. Serious Money 3.Logic metamatik 4.Program yang baru di perkenalkan di malaysia (kurang pesaing)

Ingin mengetahui dengan lebih lanjut, hubungi kami di 0133439881

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Ahmad 528 - Wed 19/Dec/2012, 7:52am
PENGUMUMAN: Kepada yang berada di Pantai Timur, Team kami akan berada di sana untuk Sessi Penerangan/Preview Peluang Perniagaan yang SIMPLE. Modal Kecil, Pulangan Pendapatan nya LUMAYAN! Bagaimana kami dapat hasilkan 6 angka dalam masa 7 minggu, kami akan kongsikan kepada anda!
Kami menjemput individu2 yang POSITIF untuk menghadirkan diri

Alhamdullilah setakat ini ramai yg telah confirmkan kehadiran. Tempat adalah terhad.
Perlu di ingatkan, Perniagaan ini TIDAK sesuai untuk individu2 yang suka perniagaan MLM, Forex atau Investment.

Kita jumpa di:
Primula Beach Resort Kuala Terengganu , 21hb Dis 2012
Renaissance Hotel Kota Bahru , 22hb Dis 2012  
2. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Wed 19/Dec/2012, 8:48am
email detail bleh mayrelic_89@yahoo.com  
3. Puteri 97 - Wed 19/Dec/2012, 8:53am
emailkan details. antibax2701@yahoo.com
TQVM  
4. Bahry - Wed 19/Dec/2012, 9:36am
emailkan ke duiemy@yahoo.com.my atau sms ke 0165826654  
5. Aldayana - Wed 19/Dec/2012, 10:13am
email me kalau nak join..

GlobalOne LATEST iGO shopping Mall show you how to shop smarter online anywhere in the World

http://www.youtube.com/watch?v=WKOUMnTCIuQ

aldayanam@gmail.com  
6. Keyonizam - Wed 19/Dec/2012, 10:33am
ahmad..bleh emailkan detail kpd saya.
one.keyo@yahoo.com  
7. Aida Fareesha - Wed 19/Dec/2012, 11:11am
minta tolong email kan details kepada saya di ida.farisha@gmail.com

Terima kasih!  
8. Wady 2 - Wed 19/Dec/2012, 12:28pm
Tlg email wadyalmal@yahoo.com  
9. Reez One - Wed 19/Dec/2012, 2:15pm
email detail pls
reez_one_2004@yahoo.com  
10. Biz On Air - Wed 19/Dec/2012, 3:29pm
email ke netronie@gmail.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..