100 Orang Diperlukan untuk Kerja Part Time - Siapa Cepat Dia Dapat.
Mizan 29 - Thu 22/Dec/2011 2:59pm [Last Comment]
PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA : PART TIME @ FULL TIME

Terbuka untuk semua yang berumur 18 tahun ke atas

Suri rumah, pesara, pelajar & sesiapa sahaja yang ingin bekerja
dengan keselesaan di rumah sendiri atau dimana sahaja asalkan
boleh akses internet.

Tidak terikat dengan sebarang kontrak dan
waktu bekerja adalah fleksibel mengikut kerja yang dipohon.

*Pengalaman tidak diperlukan dan latihan serta panduan asas disediakan
untuk memastikan anda mendapat kerja yang betul.

Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Maklumat Lanjut layari --> www.simplejob.cjb.net

Agen juga diperlukan....untuk menambah pendapatan...

-> www.simplejob.cjb.net

Niche: Buat Duit
 
1. Amri 12 - Thu 22/Dec/2011, 3:02pm
boleh caye ke ni..email sket bukti2
biszack@gmail.com  
2. Mohd Nazray Haji Saood 2 - Thu 22/Dec/2011, 3:04pm
minat- eml- nazray_54@yahoo.com
hp-0104673646  
3. Mizan 29 - Thu 22/Dec/2011, 3:09pm
pada yang berminat layari terus --> -> www.simplejob.cjb.net

baca terma dan syarat..jika berminat join...
kalau rasa tak berminat dan tak percaya abaikan sahaja...

tiada paksaan...

pada yang nak jadi agen layari juga --> -> www.simplejob.cjb.net

sekian terima kasih...  
4. Mohd Rizal Jamil - Thu 22/Dec/2011, 3:12pm
Jom buat blog FREE sehingga hujung tahun ni..layari
http://pakejbina.blogspot.com/2011/12/promosi-hujung-tahun.html  
5. Jiha 7 - Thu 22/Dec/2011, 3:15pm
email najihah_0903@yahoo.com  
6. Idlan - Thu 22/Dec/2011, 3:38pm
Salam.. kami menjual minyak wangi berasaskan gaharu, mutiara asli dari laut masin dan juga sabun serbaguna. Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya Idlan di 0197736458 atau lawati blog kami http://dagang-mutiara.blogspot.com/  
7. Mamatpilah - Thu 22/Dec/2011, 3:45pm
jom join bersama fusionexcel pendapatan pasif bulan2 dapat RM2,660 info lanjut tel/sms

0175601174 en.anuar

www.fusionexcel.com  
8. Mohd Helmi 15 - Thu 22/Dec/2011, 4:34pm
sy berminat...
tlng email bagaimana caranya...
helmi@cna.com.my  
9. Bob Ezan - Thu 22/Dec/2011, 4:43pm
ni lagi mudah klik jer...

http://rm20.ibct.my/544  
10. Shafiq 16 - Thu 22/Dec/2011, 5:21pm
hati2..sy ade berbau hancing jer nie..  
11. Mizan 29 - Thu 22/Dec/2011, 5:40pm
amaran ... sila baca terma dan syarat..
jika anda tidak percaya atau tak yakin tidak perlu join...

harap maklum, tiada paksaan..

hanya pada yang serius dan yakin dengan kerja ini...

kami hanya memberi panduan dan cara melakukan...segala kerja anda jalankan...

ini bukan program duduk diam dapat duit atau mlm..

sekian terima kasih...  
12. Ejan 7 - Thu 22/Dec/2011, 7:04pm
mcm best je..emel info ke janclever@yahoo.com  
13. Aeny - Thu 22/Dec/2011, 7:17pm
email details : aenyazura@yahoo.com  
14. Ctz 2 - Thu 22/Dec/2011, 8:22pm
ok part time ni tggl lg 8 kksongan shja lagi..trikh ttup 30hb dis 2011.. income rm600-1000 keatas..sila pm sy bg yg brminat..sape cepat die dapat..sms 'BERUBAH" ke 0145133406  
15. Azhar 2 - Thu 22/Dec/2011, 9:43pm
mudah je keje dia..

mula2 anda bayar rm50.00 pastu keja anda ulang promosi macam mamat ni buat... hahahah

yah...pokcik kayo!!!  
16. Mizan 29 - Thu 22/Dec/2011, 10:37pm
kadang-kadang orang yang tak pandai dan tak tahu...ada yang buat-buat tahu...
en. azhar 2 ni dah join ke belum...kalo belum tak perlu la cakap benda yang tak betul...khidmat anda tidak diperlukan di sini...

jadi semua terpulang la...tiada paksaan...

sila baca terma dan syarat...

kalo puas hati sertai...

kalo tak percaya tak perlu sertai...

harap maklum...

terima kasih...  
17. Mimie 43 - Fri 23/Dec/2011, 12:56am
Tumpang iklan ye.. Berminat untuk memulakan perniagaan? sy ingin berkongsi platform. sila layari www.konvensyenkeusahawanan.com untuk keterangan lanjut atau emel kan kpd sy maklumat diri anda di bisnesofmine@gmail.com.  
18. Matahari 2 - Fri 23/Dec/2011, 12:05pm
tumpang iklan ya..Try yang ini...klik sini http://iluvurl.com/0vp6...Business dari rumah juga. Amat mudah dilakukan...Yang penting rajin, income pasti masyuk...  
19. Noor 76 - Sat 24/Dec/2011, 12:21pm
Salam.

Kak Noor nak share ni, bukan scam atau cepat kaya.

Kak Noor jenis yang tak pandai cari orang dan tak reti promote produk.

Dah masuk macam2 direct selling CNI, Herbalife macam2. Tapi sebab tak dapat mantain, tak de downline putus.
Nak maintaipun produk tak guna buat apa.

Tapi lepas join Pomepure Pati Jus Delima ni, baru seminggu lebih dah dapat 5 orang dan lebih dari balik modal.Alhamdulillah. Niat cuma nak cari ubat untuk bonda tercinta tapi Allah lorongkan rezeki ke sini.

Diringkaskan. Ini syarikat antrabangsa bumiputera 100%. Sedang TOP.

Eloknye beli dulu sebotol pati jus delima ni, guna atau beri keluarga yang ada masalah kesihatan baru boleh citer. Bukti dah ada. Bila beli RM140 sebotol 750 ml terus jadi ahli dan dapat website sendiri percuma. Ni la senjata kita untuk promote.

Tak payah pening nak mantain, nak cari downline, habis baru order baru. Kalau ada orang masuk, rezeki la tu sorang RM50.

Ni website yang Kak Noor dapat dengan details sendiri di dalam nya.

http://www/norazlina.pomepureasia.com

Kalau minat e mail Kak Noor yer
di noorulemaan@yahoo.com (Kak Noor jarang ke sini)

Tq
Kak Noor  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..