100 Ajen Hartanah Diperlukan
Calicat - Tue 12/Nov/2013 7:54am [Last Comment]
Nak jana income tambahan secara part time atau hujung minggu?
ADAKAH ANDA:
baru sahaja habis SPM/Sijil/Diploma/Ijazah?
tiada pekerjaan @ menganggur?
ingin menambah pendapatan secara sambilan atau hujung minggu?
ingin meningkatkan ekonomi keluarga?
Ingin menukar kerjaya yang lebih profesional?Nak jana income tambahan secara part time atau hujung minggu?
ADAKAH ANDA:
baru sahaja habis SPM/Sijil/Diploma/Ijazah?
tiada pekerjaan @ menganggur?
ingin menambah pendapatan secara sambilan atau hujung minggu?
ingin meningkatkan ekonomi keluarga?
Ingin menukar kerjaya yang lebih profesional?

http://www.iluvurl.com/Ajenhartanah

Niche: Agen Hartanah
 
1. Daneswery 89 - Tue 12/Nov/2013, 7:59am
hi saya berminat
details pls
daneswery_89@yahoo.com  
2. Khairulj - Tue 12/Nov/2013, 8:33am
email..kan..
khairullj@yahoo.com  
3. Osman Ahmad 2 - Tue 12/Nov/2013, 8:37am
email... kat
mdothmanahmad@gmail.com  
4. Mrdz 2 - Tue 12/Nov/2013, 9:27am
Im interested please email detal at deenazz@yahoo.com  
5. Nieza 32 - Tue 12/Nov/2013, 10:16am
emailkan saya
nor86nai@gmail.com  
6. Azzroy - Tue 12/Nov/2013, 10:52am
detail
azzman_azzroy@yahoo.com  
7. Erie 5 - Tue 12/Nov/2013, 1:25pm
email detail..
khushairie88@yahoo.com  
8. Hazim Nor Hisham - Tue 12/Nov/2013, 2:04pm
Saya berminat! Jimxgold90@gmail.com  
9. Norman 10 - Tue 12/Nov/2013, 2:38pm
Slm...kepada agen/ pelabur hartanah !!!
1 peluang PELABURAN HARTANAH $$$......

02 unit KONDOMINIUM...( Petaling Jaya ).
Jualan segera !!!.....Lokasi berdekatan SUNWAY PRYMID/ KTM KOMUTER / FEDERAL HIGHWAY.

Keluasan ~ 1000 psf.
Harga pasaran ~ RM 450K.(www.propwall.com)
>>> Harga yang ditawarkan ~ RM350K.
>>> KEUNTUNGAN...anda adalah ~ RM100K.

Untuk urusan jual beli:
Norman 019 9394188 (owner).  
10. Mahis - Tue 12/Nov/2013, 4:05pm
email detail...
mahis_08@yahoo.com  
11. En Azli - Tue 12/Nov/2013, 7:06pm
TEKNOLOGI BUAT DUIT TERBARU


buat duit geli2 je guna sms
caranye mudah:

1) upgrade handphone
2) tunggu sms masuk
3) duit masuk melalui handphone

call sy- 019-5517101  
12. Laraharta - Tue 12/Nov/2013, 8:37pm
laaa.. dia nak jual ebook rupanye.. bukan nak offer keje agent hartanah.. hahaha..terpedaya aku..  
13. Elfi 3 - Tue 12/Nov/2013, 10:37pm
Menyediakan pinjaman perumahan..maybak staff 018 276 8384..  
14. Asri 86 - Wed 13/Nov/2013, 1:55pm
berminat
email
asrishamshudin@gmail.com  
15. Ahmad Khazali - Wed 13/Nov/2013, 2:02pm
NAK TAU BERAPA KADAR KOMISYEN  
16. Ahmad Khazali - Wed 13/Nov/2013, 2:10pm
Hartanah ingin dijual www.ahmadrealty.blogspot.com  
17. Hartanahrahim - Thu 14/Nov/2013, 1:53am
Salam...tumpang iklan..sye blh jual rumah anda sb ada pembeli yg serius dn sye ada beberapa rumah nk jual area kl/selangor...terus whatsup jgn fikir lama2 -rahim 0149351741...@..www.hartanahrahim.com  
18. Zulkifli 18 - Thu 14/Nov/2013, 2:42am
SAlam wmc

Rumah teres 2 tkt. nak jual
Taman tasik prima Puchong
Siap ubah suai.
Gated & 24jam security
Fully furnish
Aman, tenteram
Luas tanah 1,650sf.
Harga rm680k

017=6602463  
19. Miss Nisya 2 - Mon 18/Nov/2013, 10:57pm
Salam..tumpang iklan

Realiti dalam kehidupan sekarang, semuanya berkaitan dengan duit. Dari lahirnya anak, perbelanjaan dapur, sakit pening sehinggalah kematian. Apa yang ingin anda wariskan kepada anak-anak anda sekiranya anda sudah tiada? KESENANGAN atau KESUSAHAN? Saya akan pastikan anda mampu mengubah kehidupan anda pada bulan pertama dengan komitmen yang SANGAT RENDAH dan HAMPIR TIADA RISIKO. 9/10 punca rezeki itu datangnya dari perniagaan. Jangan segan, jangan malu untuk bertanya. Pemilikan kedai berkonsep ?free store? seperti Mydin Mart dengan kos yang sangat minima. Hanya luaskan cawangan, menghadiri training berkaitan produk, menghadiri temuduga (99% lulus dengan modul yang dibekalkan semasa training produk), menghadiri kursus akhir operasi kedai dan dapatkan kunci kedai anda!!! TELEFON/ SMS/ WHATSAPP 011-3305 6105.  
20. Irma 18 - Wed 20/Nov/2013, 4:51pm
Menyediakan pembiayaan perumahan. Direct bank staff. Semakan kelayakan diberi secara percuma. Hubungi IRMA 017-634 5330 BANK ISLAM.
* terbuka utk semua k/tgn krjn @ swasta  
21. Mohd Nazray Haji Saood - Sat 7/Dec/2013, 11:26am
Detail eemel mh192966@gmail.com
hp-0104673646  
22. Shark 9 - Mon 6/Jan/2014, 11:22pm
emel shukha82@gmail.com  
23. Calicat - Sun 12/Jan/2014, 5:11am
Jualan Online produk PENJIMAT MINYAK No.1 di Malaysia

Assalamualaikumdan Salam Sejahtera.
SaudagarMinyak.net adalah satu produk penjimat minyak Petrol dan Diesel untuk semua jenis provider minyak seperti Shell, Petronas, Esso, Caltex, dan lain-lain.
Dengan belian sekali sahaja anda bukan sahaja dapat menjimatkan minyak petrol dan diesel sehingga 50%, malah berpeluang menjana pendapatan sampingan yang lumayan
Untuk maklumat lanjut;
http://www.SaudagarMinyak.net/zwallet
Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.
Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk SaudagarMinyak.net kami, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.
Terima kasih
Layari http://www.iluvurl.com/Oilsaver01  
24. Muhamad Syahir Shahril - Tue 1/Apr/2014, 9:10pm
Saya berminat.. boleh email pd sy
Syahir.shahril@yahoo.com  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..