Saya Ada Modal 50k untuk Berniaga
Ma Gemilang - Mon 20/Aug/2018 9:13am [Last Comment]
salam saya mempunyai modal 50k tapi tak tahu nak berniaga apa.. dah lame berminat nak berniaga tapi tiada pengalaman.. kalau sesiapa ada cadangan boleh memberi komen di bawah atau boleh hubungi saya..

TERIMA KASIH

(edited & added by admin)
Jika berminat boleh hubungi 0172813304 Mr Amir

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Adrian Yuhannes 2 - Mon 20/Aug/2018, 9:33am
    Salam,
    Daripada tuan berniaga, lebih baik invest duit it. Bole gandakan duit tu, baru mulakan perniagaan. Kami ada kelas percuma macam mana nak invest. Boleh hubungi kami http://triplemymoney.wasap.my 016 925 7575.  
  2. Md Yusri Ibrahim - Mon 20/Aug/2018, 9:42am
    Hi,

    Berminat biz car wash as silent partner boleh whatapp 0183145911 - Yusri  
  3. Md Hijan Bin Md Ilies 2 - Mon 20/Aug/2018, 10:37am
    wassap sya 0124968491  
  4. At Tyre Battery S C - Mon 20/Aug/2018, 11:59am
    Salam tuan.
    Nak cuba bisnes lori.
    Whatsapp 011-21443364  
  5. Berjaya 3 - Mon 20/Aug/2018, 12:08pm
    Jadi pemborong barang-barang kesihatan modal RM 3,442.00 Bersama Momentous Global Health Http://www.Momentoushg.com berminat sila pm 011.1877 1125  
  6. Azman47 3 - Mon 20/Aug/2018, 1:18pm
    Mulakan bisnes online ..kecil- keciln..klu berpontensi invest lbh sikit..  
  7. Vishnukumar Elagovan - Mon 20/Aug/2018, 9:16pm
    Call me for profitable business. Modal hanya 14000.00. 0162974342 tel.
    0162950712 whatsapp.  
  8. Safuan Sharif - Tue 21/Aug/2018, 5:12am
    macam mana nk hubungi encik/puan ni? saya sedang mencari sleeping partner untuk bisnes kasut bundle & baru import dari luar negara. modal bawah 50k pulangan boleh berganda kalau rajin. daripada buat investment yang kita tak tahu betul atau tak baik lagi berniaga yg barangnya kita nampak. boleh whatsapp saya 016-2436263 jika berminat.  
  9. Linkman - Tue 21/Aug/2018, 8:19am
    untuk perniagaan jangka panjang, tuan perlu lakukan bisnes yg tuan:

    1) Ada minat dan/atau kepakaran

    atau..

    2) Ada pengalaman (hasil bekerja makan gaji dgn orang lain)

    ===
    Dalam bisnes, tuan akan mengalami jatuh bangun banyak kali dan memerlukan sekurang-kurangnya 3-5 tahun sebelum menjadi expert... kalau tuan tak minat atau tak ada kepakaran sendiri (hanya bergantung kepada kepakaran pekerja).. gerenti akan lingkup..

    Tetapi dalam bisnes makanan terutama makanan pagi/tghari/malam, tuan dah boleh nampak hasil dan potensi dalamasa 6 bulan sahaja.. terutama bisnes yg dimulakan dgn modal yg kecil. tetapi kesilapan yg biasa dilakukan adalah bila tuan nak upgrade bisnes kepada restoran.. banyak yg tersilap, rugi, gulung tikar sehingga ada yg berhutang keliling pinggang.. bila kad kredit dah max..  
  10. Frsm Enterprise - Tue 21/Aug/2018, 10:56am
    jika berminat boleh invest dlm bisnes saya..
    kiosk dlm utm sudah beroperasi..
    memerlukan modal tambahan untuk cawangan kiosk baru di uitm..
    wa 019 752 6020...
    yg pinjaman dll tuw mohon jgn wa ya.. tq..  
  11. Yogaswara - Wed 22/Aug/2018, 2:45am
    Jumlah penduduk Indonesia tahun 2018 ialah 265 Juta Jiwa, tahun 2017 jumlah penduduk pengguna internet aktif di Indonesia mencecah 143 juta atau 53 peratus.
    Dan 90 juta'nya ialah pengguna aktif marketplace platform (shopee, bukalapak, lazada, tokopedia dan banyak lagi).


    Angka market ini akan terus bertumbuh.

    Jom berbisnes kat Indonesia, terutama yg minat jualan di era digital.

    Saya pribadi tengah kembangkan perniagaan kasut online (kasut sneaker, kasut handmade & kasut anak anak) satu kali menjalankan pula bisnes agent Courier/POS (Lion parcel/Lion air Group).

    Ada modal jom joint dengan kami.

    Whatsapp : +6281321154966
    e-mail : bhj.footwear@gmail.com  
  12. Leen4u2c - Thu 23/Aug/2018, 1:31am
    Bisnes emas & produk
    Modal sgt minima
    Katalog emas dsediakn
    Website produk disediakan
    Hanya copy paste sja

    Juga ada networking utk jana income pasif.. mudah kembangkn rangkaian sbb ramai org suka emas direct kilang kami krn harga sgt murah dan mereka trs daftar ahli syarikat

    Berminat 0105477470  
  13. Fiza 305 - Sun 26/Aug/2018, 12:19pm
    assalam. saya perlukan modal sikit utk penternakan lalat,produk akhir protien utk makanan ikan,kucing, bio oil. Pertama kali di malaysia. Modal kecik je tapi lama kelamaan akan bertambah sebab lalat akan recycle balik. Lokasi di kluang. wasap saya jika tuan hendak jv 01110 29 4320 azhari.terima kasih tuan  
  14. Ujang 32 - Sun 26/Aug/2018, 1:11pm
    Kedai/pejabat separuh unit utk disewakan di Wisma Rampai Setapak. Berdekatan pejabat Imigresen dan Klinik Kerajaan. Watsapp 0135210605  
  15. Shazeila 2 - Mon 27/Aug/2018, 9:38pm
    Salam tuan.
    Saya ada kedai freshmart di Bangi. Sy mmg mencari rakan niaga (JV). Bole site visit kedai. Kedai jual brg runcit dan barangan segar spt ayam, ikan, sayur. Kedai dah 10 tahun lebih.
    Jika serius bole call/wsap sy 019-9577005.

    Tq  
  16. Edy 85 - Wed 29/Aug/2018, 8:08am
    Pada yg nak join berniaga jom
    Sy skrng berniaga ayam percik skrng ada fikiran nak buat food truck plak 0126334089  
  17. Iskandar 253 - Mon 10/Sep/2018, 10:07am
    Salam tuan,

    Cadangan sy dgn modal sebanyak tu,Tuan kalau nk usahakan sendiri ,dgn modal sedikit pulangan berganda Adalah meniaga barangan terpakai Dari US mengandungi pilihan basikal,pakaian,perabot , mainan DLL.cuma modal besar utk sewa gudang shj.

    Lokasi mana2 bole dibuka, sb ramai org pendapat rendah Dan sederhana meminati barangan import ,terpakai dan berkualiti lagi murah ..

    Lain2 idea bole Kita bincang dkt wasap www.wasap.my/601123264676  
  18. Barry 5 - Sun 16/Sep/2018, 3:43am
    Salam Tuan,
    Menjual Perniagaan Dengan Keuntungan Bulanan 30k!
    Jika anda berminat, saya menawarkan PM.. Puas dengan harga, keluar untuk bertemu dan berbincang secara terperinci, adalah perniagaan rangkaian pasaran yang paling cerah hari ini
    Contact
    012-244 9174
    012-228 9174  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.