Permulaan Berniaga Selain Sektor Permakanan
Nickman - Wed 27/Dec/2017 1:09pm [Last Comment]
Assalamulaikum Dan Salam sejahtera. Saya ingin Minta pendapat. Saya Ada modal untuk berniaga sebanyak 13k. Perniagaan Apa y Patut saya ceburi dengan modal y saya Ada? Saya memang berminat berniaga. Cume tidak minat berniaga dalam sektor permakanan. Mohon pengkongsian

Niche: Ingin Berniaga
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Fizah 77 - Wed 27/Dec/2017, 1:27pm
    CADANGAN Buka kedai Percetakan...

    Saya ada promote barang2 percetakan dan periklanan untuk menjana keuntungan berterusan, dan memberi kenalan brand name syarikat di mata pelanggan/orang ramai untk ketahui syarikat anda wujud....

    antara produk pihak kami bley tawarkan ialah: banner, buntung, biz card, signboard, signage, sticker product, flyers, brochure...dan pelbagai lagi....

    Apa2 makluman boleh menghubungi saya di talian 0139840996 (fiza) atau emelkan: salesgroup.asi@gmail.com

    Kualiti yang kami tawarkan ckup berbaloi dan murah, nak harga barang siap urgent yang sangat berbaloi
    ''PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI''  
  2. Tn Merapi - Wed 27/Dec/2017, 1:40pm
    nazrinnasuhaismail67@gmail.com
    Email saya..kita discuss  
  3. Hatibatoo - Wed 27/Dec/2017, 1:46pm
    cadangan saya :
    1. setup bengkel airbrush..tak perlu ruang besar, margin tinggi (dulu pernah nk buat tapi sebab kerja) sekarang baru nak try buat balik..kalau minat bole rojer
    2.buat printing baju, sama ada heatpress, atau airbrush painting tshirt
    3.buat produk/perabot berasaskan kayu pallet.. (ada kemahiran sikit welding utk metal part, bahagian kayu pun x susah sgt sbb guna kayu pallet)

    kalau 3 benda kat atas ni saya rasa bole jalan sekaligus dalam 1 bengkel.kalau berminat nak sama2 buat lagi bagus, saya takde modal, cuma ada kepakaran..

    bole whtsapp saya 011-5121 0381  
  4. Rohaida Shaari 3 - Thu 28/Dec/2017, 1:08pm
    as salam...sekarang cikDa mencari funder utk biz online cikDa ...perniagaan marketeer produk kosmetik Bv. tak salah nak melabur walaupun anda lelaki ,,,ape kata menjadi funder lelaki dalam pelaburan kosmetik wanita...lumayan jika kena caranya. Hanya laburkan dalam marketing dan yang lain cikDa uruskan..tak minta byk pun cukup sekadar dua dua dapat profit...win win situation okay

    wpun bukan dato terlajak laris jer nak kaya raya dengan kosmetik...tentu nak lebih kaya raya kan

    jika masih mencari....wssap cikDa 010 3812782 kita bincang hingga jadi  
  5. Nickman - Thu 28/Dec/2017, 6:38pm
    Insyallah sy akn email or contact tuan Dan puan. Terima ksh Ats perkongsian y baik  
  6. Aini Suhada Binti Amer - Fri 5/Jan/2018, 4:38pm
    hubungi saya...saya ada pelan perniagaan yang bagus untuk encik

    wasap saya aini 019-3119356  
  7. Assistme 2 - Sun 14/Jan/2018, 5:20pm
    Jika berminat perniagaan perfume, sila pm 019 262 0483  
  8. Hisham Daud - Mon 15/Jan/2018, 4:07am
    Kalau nak jual T shirt murah online dan offline boleh WhatsApp saya 010-3887388 keuntungan 100% dijamin  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.