Hatibatoo

Profile
Forum NickHatibatoo
RegisteredThu 7/Dec/2017, 12:34pm
Topics by Hatibatoo
1Airbrush Painting Servis for Guitar Body - Thu 7/Dec/2017 12:37pm
Comments by Hatibatoo
1Mencari Kerja Kosong Maintenance - Sekitar Kota Damansara - Wed 3/Oct/2018 3:59pm
cuba send email ke jared.s@rieckermann.com utk jawatan Service Engineer..lokasi : Ara Damansara..tq
2Ingin Menjual Kilang dan Membeli Semula - Wed 18/Jul/2018 4:16pm
assalam sekiranya ingin menjual botol plastik reject sama ada dah siap crushing atau tidak, boleh hubungi saya whatsapp 011.5121.0381..kami nak beli..terima kasih
3Permulaan Berniaga Selain Sektor Permakanan - Wed 27/Dec/2017 1:46pm
cadangan saya : 1. setup bengkel airbrush..tak perlu ruang besar, margin tinggi (dulu pernah nk buat tapi sebab kerja) sekarang baru nak try buat balik..kalau minat bole rojer 2.buat printing baju, sama ada heatpress, atau airbrush painting tshirt 3.buat produk/perabot berasaskan kayu pallet.. (ada kemahiran sikit welding utk metal part, bahagian kayu pun x susah sgt sbb guna kayu pallet) kalau 3 benda kat atas ni saya rasa bole jalan sekaligus dalam 1 bengkel.kalau berminat nak sama2 buat lagi bagus, saya takde modal, cuma ada kepakaran.. bole whtsapp saya 011-5121 0381