Perkhidmatan Buat Resume Online
Human Resource Management - Fri 6/Oct/2017 10:56am
Objektif buat Resume Online:-

1. Latest trend applying job with 110% called for interview session.
2. Paparan terus di muka internet
3. Mudah membuka resume dalam masa 1 saat
4. Beri detail lengkap tentang diri anda.
5. Tambahan C.V dengan gambar dan video
6. Membuka 120% peluang panggilan termuduga oleh majikan2 syarikat

Berapa?

1. Service resume online --->RM75
2. Termasuk Tumpang domain dan hosting (www.smartresume-1com/nama anda.html) selama 1 tahun

PROMOSI SEKARANG RM50/-

Cara nak buat?

Email bahan-bahan ke rahsiahrd@gmail.com
Beri semua bentuk detail atau resume dalam format 'gambar' .jpg
Beri semua gambar
Beri semua video
Berilah semua apa yang anda nak paparkan dalam c.v anda

-----> Tempah sekarang 018 9595 321
Face book: https://www.facebook.com/joane.hamdan
Contoh RESUME ONLINE: http://www.rahsiahrd.com/Mohammad%20Aminnur%20Imran.html

Jangan segan nak Whatsapp 018 9595 321 berkaitan dengan kerjaya atau tengok www.rahsiahrd.com

Niche: Servis Freelance | Diskusi Kerjaya | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Nor 147 - Fri 24/Nov/2017, 8:20am
    salam..pd sesiapa yg perlukan bantuan tugasan akademik..bole wsp 011-16930576 .sy puan sue membantu dlm penulisan/analisis/critics/sorotan/terjemahan/ppt dlll juga dalam reflection /tugasan NURSING ..apa2 bole wsp tanya ya..telah lama dlm bidg ni dan hasil dijamin engikut standard terkini..  
  2. Hafidz Arif 3 - Sat 13/Apr/2019, 1:53pm
    Berminat jual barang? Kami ada barang yg mana anda jual sekali, anda dapat untung berkali-kali. Produk semua manusia guna.

    Klik: http://Bit.ly/biz10je  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.