Mohon Cara Bagaimana Mendapatkan Pendapatan Sampingan
Syafik 2010 - Tue 31/Oct/2017 2:58pm [Last Comment]
Assalamualaikum, saya Azli. Saya ingin menceburi apa jua bidang perniagaan sampingan yang mampu memberi keuntungan yang lumayan buat kehidupan saya ketika ini. Sila tinggalkan maklumat di email saya, mujahidin69@gmail.com
Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Asrul Hafiz - Tue 31/Oct/2017, 3:19pm
    Perniagaan jus sarang burung walit.
    Bonus yg lumayan.
    follow ig: asrul.dnaglobal
    fb: Asrul Han

    call/whatsapp 012 3713730  
  2. Amir 75 - Tue 31/Oct/2017, 4:38pm
    PELUANG ZERO HUTANG... maklumat lanjut... amirsu8518@gmail.com  
  3. Al Zain - Tue 31/Oct/2017, 11:25pm
    Saudara dijemput untuk menjadi wakil kepada syarikat kami untuk memasarkan produk dan program kami ke sekolah2 untuk Negeri Sembilan....Han tar maklumat saudara ke cikguunggul111@gmail.com @ gg_edu@yahoo.com
    Daripada Gemilang Global Education www.cu-a.com.my  
  4. 2captca - Wed 1/Nov/2017, 9:45am
    http://www.majalah.com/?classified.online-job-hanya-di-rumah-100-free-student-university-ngajar-ak-huhuhu.G31CS5BGYF  
  5. Tonytan08 - Wed 1/Nov/2017, 10:48am
    facebook: mcshipex  
  6. Mohd Taufik 10 - Wed 1/Nov/2017, 12:08pm
    MOHON BANTUAN!!

    Permintaan pelanggan semakin tinggi. Kami memerlukan pengedar segera.
    Yang bekerja boleh sambil jual pada kawan-kawan

    jom buat extra money jommm :D

    NIECOZIRO adalah minuman kesihatan untuk perokok tegar berhenti merokok.

    🌟Mini Agent 🌟

     Dengan modal serendah RM324.00
     Komisen RM 37/botol
     Minimum repeat order 3 botol

    🌟Agent 🌟

     modal serendah RM810.00
     Komisyen RM55.00/botol
     Minimum repeat order 8 botol

    penghantaran PERCUMA

    www.nieco-ziro.com

    http://niecoziro.wasap.my
    0195672281  
  7. Addalya - Wed 1/Nov/2017, 12:38pm
    Gagasan Dakwah Ekonomi 3M

    Program ilmiah yang menawarkan Geran Bersyarat untuk;
    -Pembatalan hutang pinjaman riba
    -Tambahan modal bagi yang berniaga

    Kaedah terbaru untuk selesaikan masalah kewangan anda tanpa membayar balik sebarang pinjaman dan faedah.
    Sertai sesi taklimat percuma kami bagi mendapatkan Geran yang ditawarkam

    Berminat?
    Hubungi SUHADA 012-5857 322  
  8. As Syuja Niaga - Wed 1/Nov/2017, 12:41pm
    promote produk perfume,yg lain kami sediakan termasuk ganti rugi kpd bakal client tuan.jika berlaku kerosakan

    fb: Muhajir Vision

    017 301 3092  
  9. Ananum - Fri 3/Nov/2017, 3:10pm
    Assalamualaikum☺

    JOM JADI DROPSHIP KAMI! PELUANG BERNIAGA TANPA MODAL DAN STOK!

    Kami menyediakan peluang berniaga tanpa memerlukan anda keluarkan modal yang besar dan pegang stok!
    Kami memberi peluang kepada anda untuk menjadi dropship produk kami

    Antara produk produk yang kami niagakan :
    Hijab Wash
    Hijab Shampoo
    Hijab Perfume
    Body Wash

    Produk senang jual kerana kurang persaingan dan harga mampu milik

    Info lanjut sila layari website
    http://www.mamira.cleanguard.com.my

    Pertanyaan sila hubungi
    Admin 016-3844421/0133181462

    Sebar sebarkan peluang ini. Terima kasih  
  10. Zinjabu - Sat 4/Nov/2017, 3:38pm
    Salam,rakan kongsi di perlu kan.
    Bissnis seafood prozen beli dan jual.
    Pembeli dah ada.
    Biss sedang berjalan di pucung,cuma nak tambah modal untuk order tambahan pelangan baru.
    Modal 10k sahaja.
    Minat dan ada modal,mai tengok sendiri lu. Jangan dok pecah kepala fikir macam2.
    K minat watsup 0133339055 syed.  
  11. Addalya - Sun 5/Nov/2017, 10:52pm
    GAGASAN DAKWAH EKONOMI 3M

    Program ilmiah yang menawarkan Geran Bersyarat bagi ;
    - Langsaikan hutang pinjaman
    - Tambahan modal bagi yang berniaga

    Kaedah terbaru untuk menyelesaikan masalah kewangan anda.
    Sertai taklimat percuma bagi mendapatkan Geran Bersyarat yang ditawarkan.
    Berminat?
    Hubungi SUHADA 012-5857 322  
  12. Muhammad Syafiq 40 - Tue 7/Nov/2017, 2:40am
    Nk buat bisnes cuci kereta tapi tiada modal? Sewa je dengan saya. Semua peralatan disediakan termasuk 2 buah khemah Arabian baru. RM800 sebulan  
  13. Kabir 4 - Tue 7/Nov/2017, 11:43am
    jika tuan berminat, tuan boleh jadi agent untuk jamtangan trending kini. semakin hot dipasaran. dan kami sedang merekrut agen seluruh negeri. keuntungan margin seunit rm50-rm100. berminat? whatsapp di 019-7259548  
  14. Muhammad Hafiz 52 - Thu 9/Nov/2017, 5:35pm
    Waalaikumussalam...Saya telah hantar info bisnes ke email tuan...sila periksa inbox/spam email tuan SEKARANG...klik biru yang diatas untuk teruskan...terima kasih di atas perhatian...  
  15. Adsmartbiz - Mon 13/Nov/2017, 10:44am
    Bisnes telco OneXOX

    0127143654  
  16. Anuar Abd Hamid - Tue 14/Nov/2017, 1:02pm
    As salam.Sekiranya berminat untuk Jana Pendapatan Lumayan kami boleh kongsi peluang latihan akan diberi secara percuma.Boleh hubungi saya 0192388595 untuk butiran lanjut.  
  17. Gas 2 - Wed 15/Nov/2017, 10:10am
    pengedar minyak pelincir aero rev
    wshap 010 66 22 004  
  18. Nazmi 28 - Wed 15/Nov/2017, 9:19pm
    Jaket sale 70%  
  19. Gmc 2 - Sat 18/Nov/2017, 7:08pm
    Hari Raya semakin hampir. Ada suri rumah yang ingin belajar menjahit baju kurung dan kurung moden untuk anak2?
    Hubungi 0342885019  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Bio Seleza - Daysafe
Price: RM 160.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
Orthoflex Max Roller Gel
Price: RM 84.90
Winter Coat NF1216 8943
Price: RM 189.00
Jubah Mellisa Dusty Pink
Price: RM 140.00
Skrub Kunyit AlHaura Beauty
Price: RM 15.00
3-Seater Link Chair
Price: RM 1100.00
Mini Office - Bilik Pejabat Lengkap
Price: RM 750.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Canon Heavy Duty Copier Irc6800 Black
Price: RM 1500.00
Khawla Casual Blouse
Price: RM 95.00
Rawatan Rambut Gugur - Herbal Hair Treatment Dari Korea
Price: RM 28.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00