Jana Income Tanpa Modal! Rovmoney.club
No Owner - Tue 5/Sep/2017 9:13am
*TAMBAH INCOME SAMPINGAN TANPA MENGELUARKAN MODAL*

Nak merasa duit masuk ke dalam bank anda??????
http://rovmoney.club/11283163xxxx/
????and mungkin mengalaminya di sini
http://rovmoney.club/11283163xxxx/
????????????????????????

Jom join program di mana setiap oklah Yg kita lihat kita dibayar sebanyak $0.10 setiap iklan Yg di iklankan

Pendaftaran percuma Jer tak memerlukan modal langsung hanya memerlukan kita menaip angka untuk melihat iklan...????

Jom join program ne dan lihat sendiri bagaimana program ini menjana duit hanya dengan melihat dan menaip angka...????


Jom join saya menjana income..Tak salah utk mencuba.. Register Dan klik link????????????????????????

Niche: Disputed Topics | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Nasir 130 - Tue 5/Sep/2017, 11:53am
    Withdrawer blh pakai akaun bank mana?
    Maybank?  
  2. Skaz - Tue 5/Sep/2017, 2:09pm
    ini spam. jangan tertipu. saya dah terkena. tak dak nya dia nak bayar kan duit ke akaun cik nanti.
    dia yang suruh cik bayar melalui bitcoin untuk proses itu proses ini.
    last-last dia de1ete account kita.
    yang tu la yang saya alami.  
  3. No Owner - Tue 5/Sep/2017, 11:48pm
    Assalamualaikum semua ... sy minta maaf ya ... mmg betul ape yg diberitahu tu bahawa web ni scam ... sy pon baru sahaja tau, tadi sy pon ade search pasal website ni , dan ia mmg scam ... Saya mohon maaf sekali lagi  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.