Hati-Hati Pinjaman Dari Luar Negeri
Rick910 - Sat 18/Feb/2017 12:25pm
Hati2 semua yang terdesak nak buat loan dari luarnegara. Dah byk orang tertipu termasuk saya yang bodoh ni . honestloan10@gmail.com fasterloan@gmail.com. minta upfront utk approve loan dan minta lagi utk transfer loan. Nnt ade orang dari Reserve Bank of India htr emel n mintak mcm2 maklumat bagai. Emel dia fake n website dia fake

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Ar Badut - Mon 20/Feb/2017, 8:39am
    kan dah ada warning merah besar kat bawah tu....

    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.  
  2. Ar Badut - Mon 20/Feb/2017, 8:40am
    sapa tak nampak, tak nak baca dan tak nak belajar ilmu kehidupan... memang patut kena tipu....  
  3. Humaira 2 - Mon 20/Feb/2017, 11:32am
    kesian  
  4. Phero X Biz Phero X Original Malaysia - Sun 2/Apr/2017, 4:49am
    fuh berapa banyak kerugian tu?  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.