Harga Servis Aircond Rumah - KL/Selangor
Quickair @ Quickair - Tue 9/Oct/2018 9:24am
Harga Servis Aircond Rumah.

Penggunaan penyaman udara yang tinggi dalam jangka masa yang lama tanpa servis yang berkala boleh menyebabkan pelbagai masalah timbul. Penggunaan air cond secara kerap juga menyebabkan unit air condition membiak kotoran, habuk, bakteria berbahaya, kuman dan juga kulat.

Antara isu yang selalu dihadapi oleh rumah-rumah di Malaysia ialah aircond yang tidak sejuk, udara panas atau kebocoran air. Jika masalah ini tidak diselesaikan dengan cepat, ia boleh membawa kepada isu yang lebih besar dengan kos pembaikan yang lebih tinggi.

Oleh itu, penyelenggaraan penyaman udara secara berkala adalah sangat penting dalam menjaga unit anda di negara yang panas seperti Malaysia.

Servis air cond rumah harga murah – 3 Jenis perkhidmatan aircond yang kami tawarkan

1. Perkhidmatan umum aircond
Servis penghawa dingin perlu dilakukan sekurang-kurangnya sekali pada setiap tiga bulan, manakala pembersihan kimia air-cond perlu dilakukan sekurang-kurangnya sekali pada setiap tahun.

2. Servis aircond cara kimia
Pembersihan menggunakan kimia adalah lebih cekap, bebas kotoran dan memastikan air condition bersih. Kami menyediakan perkhidmatan pembersihan kimia untuk kedua-dua bangunan kediaman dan komersial pada harga yang berpatutan dan memastikan pelanggan kami gembira dan berpuas hati. Ini berkaitan dengan kebocoran air, bau pelik yang dihasilkan daripada wap oleh aircon anda, dan kebimbangan yang menyeluruh tentang pembersihan aircond yang tidak boleh diperbaiki.

3. Baik pulih aircond
Penilaian secara menyeluruh perlu dilakukan semasa cucian kimia atau mana-mana prosedur. Juruteknik kami yang profesional akan mengambil masa untuk melihat seluruh unit penghawa dingin anda melebihi daripada perkhidmatan biasa.

https://www.mudah.my/Harga+Servis+Aircond+Rumah+2018-69687213.htm

Senarai harga murah perkhidmatan servis aircond rumah:

Servis aircond umum (tanpa kimia) non inverter :

Wall Type -

1.0hp : RM 80
1.5hp : RM 100
2.0hp : RM 120
3.0hp : RM 150

Servis aircond cuci kimia non inverter :

Wall Type -

1.0hp : RM 130
1.5hp : RM 150
2.0hp : RM 180
3.0hp : RM 220

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair | Diskusi Bisnes
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 10/Oct/2018, 8:46am
    patut lah econ di ofis tak sejuk. dah dekat 2 tahun tak penah servis. boss tak nak keluar duit.

    econ di rumah pun tak pernah sevis. dah lebih 4 tahun. cuci filter habuk je. dah sampai masa..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia