Group Whatsapps Pemborong 1 Malaysia
Careline ptg - Sat 24/Jun/2017 11:00am [Last Comment]
Anda merupakan PEMBORONG barang-barang isirumah seperti minuman, makanan, pakaian, ubatan, pembinaan dan pelbagai barangan isrumah lain samada untuk kegunaan persendirian atau perniagaan??

Jom sertai group whatsapps, cara mudah anda perlu copy link dibawah dan paste ke mana-mana group whatsapps anda dan kemudian send....selepas itu klik link tersebut.

https//chat.whatsapp.com/39TkSc0ds6W1Ep7mDMqrQh

sebarang masaalah wasap.com/60196580701/Pembekal_1Msia

Niche: Diskusi Bisnes
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Dio - Sun 25/Jun/2017, 12:17pm
    0137737032  
  2. Nizam 21 - Tue 27/Jun/2017, 7:34am
    0139921930  
  3. Zainuddin Zakaria - Thu 29/Jun/2017, 3:33pm
    0192417479  
  4. Careline ptg - Fri 30/Jun/2017, 8:17am
    ini bukan group jual beli barang...ini hanya utk pemborong sahaja....jika berminat boleh copy dan paste link dibawah ke whatsapps anda dan kemudian klik dan anda secara auto akan joint group tersebut .

    https//chat.whatsapp.com/39TkSc0ds6W1Ep7mDMqrQh  
  5. Mr Syed 2 - Sun 2/Jul/2017, 11:17pm
    mr.syed 0165532605  
  6. Fikri 165 - Mon 10/Jul/2017, 10:46pm
    Siapa yg hisap ROKOK tu WAJIB BACA!
    .
    Inilah alat buat rokok sendiri yg MENJIMATKAN paling dicari² sekarang!
    .
    KELEBIHAN:
    • Proses buat tak sampai 1 minit
    • Sgt mudah dikendalikan
    • Sgt menjimatkan
    • Mudah dibawa ke mana²
    • Apa² flavour boleh masuk
    .
    Hrga asal: RM150
    Tapi special untuk semua,
    Kami bagi RM70 shj!
    .
    Tapi nk remind boss,,
    LIMITED STOCK!
    .
    Hubungi kami sekarang:
    -> 019.608.2691
    -> 019.608.2691
    -> 019.608.2691
    .
    COD sekitar Bangi dan Nilai
    POSLAJU: + RM8
    .
    FOLLOW IG KAMI: @mesinbuatrokok  
  7. Kadir Maidin - Mon 31/Jul/2017, 10:42am
    Wawasan Perkasa Recycle Subang Jaya...hp 011 2361 0005  
  8. Noor 58 - Fri 4/Aug/2017, 12:23pm
    Pemborong Ikan Bilis Belah/Kopek. HP 0177664066  
  9. Mus339 - Sun 6/Aug/2017, 12:27am
    Siapa tahu apa tu BITCOIN MINING ?
    kalau tak tahu boleh google.

    kalau tahu Bitcoin Mining sekarang boleh dibuat melalui TELEGRAM ..
    Kita 'Hire' robot dan biarkan mereka buat kerja ..
    dapat energy boleh hire lebih banyak robot atau tukar ke BitCoin ..
    1Bitcoin = Rm 10k = 2000Usd

    1st Step
    Kena ada Telegram yang belum ada download dulu

    2nd Step
    Join Telegram ni
    ⬇⬇⬇
    Cash Robot:
    http://t.me/CashRobotsBot?start=gZkStOQS

    Step 1.
    Hire robot. Robot warna hijau. Hire 3 robot hijau. Means ko kena tekan 3x hire button. ( 300 diamond habiskan semua. 100x3 = 3 green robot)

    2.
    Relax je robot tu akan mining energy utk conver jadi diamond.

    3.
    How to claim energy. Menu-hangar-lps tu collect energy. (100 energy = 1 diamond)

    4.
    Sell diamond. Menu - shop - sell energy
    Price: 100 energy = 1 diamond

    5.
    Collect reward diamond 24 hours/once
    Caranya: menu - reward - collect
    ( reward ni ko dah boleh collect once ko dah beli robot tadi. Terusa claim for first time)

    6.
    Last sekali utk jual diamond.
    Install apps ''LUNO'' dkt sini ko guna utk convert diamond tadi jadi bit coin. Bit coin convert jadi cash.

    7.
    Sell diamond. Install apps ''LUNO'' register Account dlm ni. (Utk jual diamond tadi)

    100 energy = 1diamond
    1diamond = 1 satoshi bersamaan 0.000001btc

    payment boleh dikeluarkan sekurang2nya 1000diamond drpd akaun kedua

    DONE .. BUAT BALIK SAMPAI BNYK DIAMOND  
  10. Ziendegi Perfume 2 - Wed 9/Aug/2017, 12:30pm
    0192023934..borong minyak wangi roll on  
  11. Puan Sam - Sun 13/Aug/2017, 3:00am
    Tolong masukkan saya dlm group tu tuan +61470105263  
  12. Satria 2 - Tue 15/Aug/2017, 2:35pm
    tolong masukkan saya dalam group itu
    +60172381317  
  13. Liana 153 - Sat 19/Aug/2017, 10:12pm
    sorry salah ...ni yg betul.. 011-10102673  
  14. Faizal H - Tue 22/Aug/2017, 5:28pm
    saya pemborong beras,minyak masak,gula dan tepung 019 2338445 shah alam  
  15. Careline ptg - Wed 23/Aug/2017, 10:01am
    yang berminat nk joint group whatapps :-

    1. copy ' https//chat.whatsapp.com/39TkSc0ds6W1Ep7mDMqrQh '
    2. paste kat mana-mana group whatsapps anda.
    3. klik semula pada yang anda paste tadi.
    4. semuga berjaya  
  16. Hazmanb 2 - Thu 5/Oct/2017, 5:06pm
    masukan saya 0122575850  
  17. Zannad Kayun - Tue 7/Nov/2017, 10:51am
    mohon masukkan saya 0192044707  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
T-shirt Just Kick It
Price: RM 37.50
Sabun Mandian Herba Alhaura Beauty
Price: RM 35.00
BT01 Daffodil Seat Cover
Price: RM 180.00
Khawla Casual Blouse
Price: RM 95.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
(Cap Kapak) Minyak Angin
Price: RM 16.40
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00
Thelly's Tulip Cotton - Grey
Price: RM 150.00
Set Gelora Asmara
Price: RM 120.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Nur Care Alcohol Swab 100's
Price: RM 7.50