Bisnes Apa Paling Bagus untuk Tahun Sekarang Ni Boleh Bagi Cadangan Tak?
Haslina 3 2 - Wed 29/Nov/2017 10:42am [Last Comment]
Bisnes Apa Paling Bagus Untuk Tahun Sekarang Ni Boleh Bagi Cadangan Tak?

Niche: Diskusi Bisnes
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. Dr Love - Wed 29/Nov/2017, 6:07pm
    Bisnes yg paling baik adalah bisnes yg anda minat dan mempunyai kemahiran atau kecenderungan semulajadi :-)

    Anda akan menjadi pakar didalam bidang tersebut dan dicari oleh pelanggan.  
  2. Narzri Nayan - Thu 30/Nov/2017, 10:24am
    Jual Minyak Dhab + Gamat + Burung But-But.
    Harga RM 15 / 10 ML - Sebotol .
    Harga RM 10 / 10 ML - Min. 10 Botol.
    Hubungi Sekarang 013 524 5799  
  3. Hidayah 409 - Wed 6/Dec/2017, 11:32pm
    bisnes kerepok lekor.berminat nk jd supplier blh hubungi sy 01156669089  
  4. Nazri Said - Thu 7/Dec/2017, 9:06am
    Jom melabur bersama saya di luar negara. Mengapa?
    Matawang kita jatuh; Matawang Asing meningkat...
    Inilah masa terbaik untuk melabur, hubungi www.wasap.my/601111685301  
  5. Nazmin 10 - Sat 9/Dec/2017, 9:33pm
    Business yang tengah hot dan trendy skrg...keuntungan sehingga 400%...modal rendah pulangan dan demand sgt tinggi ... rugi klau tak grab peluang depan mata....jom wasap sha 0164191950 cepat utk details lanjut....ramai dah jana sehingga 5 angka xkan anda nak tengok saja.  
  6. Rusli2030 - Mon 11/Dec/2017, 12:21am
    Biz yg punyai produk bagus, potensi market besar, unik tp mmg leh boost market. Modal mampu mula & tiada risiko atau minima.

    Pulangan long term, kumpulan & sokongan stabil. Masa bebas, cara biz mudah & simple.

    Kita seronok buat apabila income dpt mingguan & bulanan. Info lanjut wasap https://www.wasap.my/60102700307  
  7. Linda 545 - Wed 13/Dec/2017, 4:26pm
    Mahukan bisnes sendiri

    Jika nak kekayaan, kenapa habiskan sisa hidup bekerja bawah orang? Sekurang-kurangnya mulakanlah bisnes part time sendiri

    Belajar cara cipta kejayaan sendiri. Training diberikan. Masa flexibel. Income dan insentiv lumayan.

    Wasap saya untuk link dibawah ????????????
    http://www.wasap.my/60182844051  
  8. 1605 1581 1605 1583 1585 1610 1583 1586 1608 1575 - Wed 13/Dec/2017, 6:32pm
    Hampir 80% org guna prepaid di Malaysia.
    Saya ada bisnes yg boleh dijalankan dimana2 shj.
    Ia juga boleh membuat bayaran bil2 utiliti(tnb,air,stro dll)
    Boleh buat kiriman wang ke 130 buah negara.
    Semuanya boleh dilakukan dgn bisnes ini.
    Ada yang baru join 6 bulan dah menjadi jutawan.
    Whatsapp saya 01155042807 untuk mengetahui caranya.  
  9. Dev96 - Thu 21/Dec/2017, 10:35pm
    Nak bisnes yang boleh buat duit atau buat harta?

    a) Kalau buat duit, awak boleh jadi reseller, buka kedai online business. Beli barangan daripada China, dan jual balik. Fazalow.com boleh bantu anda untuk ni. Depa sediakan servis Check barang daripada China. Awak juga boleh buat service business berdasarkan skill anda seperti fotografi, design dan macam2 lagi.

    b) Kalau buat harta ni tricky sikit. Cuba awak tengok sekeliling anda, ada tak yang awak rasa tak puas hati,
    Cth:
    1) ''Mahalnya teksi, kalau laa ada pengangkutan yang murah.'' (UBER,GRAB)
    2) ''Susahnya nak cari movie On-Demand dengan harga murah.'' (IFLIX)
    3) ''Kalau lah minuman ni ada di Malaysia'' (Tealive)

    Cari penyelesaian untuk masalah awak, dan duit akan datang bergolek. Saya bukan orng kaya. Saya share ilmu ni daripada Documentary ''Mark Cuban''. Harap membantu.  
  10. Haslina 3 2 - Thu 4/Jan/2018, 5:07pm
    ok tq atas cadangan semua ye  
  11. Mohd Saufi 14 - Sun 28/Jan/2018, 12:33pm
    bisnes paling stabil adalah bisnes pertanian 'walaupun dalam kegawatan semua orang perlukan sumber makanan'', untuk buat ladang pertanian cili dan rock melon saya boleh jadi konsultan untuk bantu buat ladang dan guide insha Allah sampai keluar hasil kalau diuruskan dengan betul income boleh 20k-50k keatas semusim .....kalau berminat boleh whatssap sy 0136762535 (jgn call kadang tak sempat nak angkat)  
  12. Ellysr Property - Sat 3/Feb/2018, 8:52pm
    Bisness hartanah.. berminat untuk tahu lebih lanjut hubungi 0108003811  
  13. Nor 147 - Fri 23/Mar/2018, 1:19pm
    slm..jika ada yg nak wat biz proposal utk pembiayaan atau etc..maket analysis dan projection sales/finance..pihak kami sediakan khidmt tu..bole wsp 011-16930576 utk bncg..tq  
  14. Effa 99 - Fri 23/Mar/2018, 1:47pm
    Salam. saya ada bisnes online ready to run dan ready stock barangan china. semua ready boleh start terus jual. whatsapp atau call saya, effa. 01161371042  
  15. Adam 589 - Thu 26/Apr/2018, 8:24pm
    whatsapp 0163223289  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: (max 1000 characters)
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.