Zero Interest% (Rebutlah Peluang Ini)
Wmt @ Wang Maju Trading - Tue 9/Jul/2019 9:54am [Last Comment]
MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

1. PINJAMAN KOPERASI
2. PINJAMAN PERIBADI
3. FLEKSIBLE
4. BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA. (TANPA PENJAMIN)
5. HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI-/ 03-55481909 ATAU 03-55481919 leyla 017-6603337

EMAIL: wangmajutrading@ymail.com

(?SINDIKET PENIPUAN? Wujud sekumpulan ?SINDIKET PENIPUAN? menyamar sebagai PEKERJA kami untuk meminta peminjam membuat bayaran (PROCESSING FEE / WANG PENDAHULUAN) dengan alasan proses pinjaman!!!
?ELAK DITIPU? Sila hubungi melalui No. Telefon/Email yang dinyatakan diatas untuk pengesahan!!!)

LAMAN WEB KAMI:
http://www.wangmajutrading.com
www.wangmajutrading.com

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Masuk Neraka La Ko - Sun 13/May/2012, 8:27am
    Area mana je boleh apply ni??????!!  
  2. Wang Maju Trading - Mon 14/May/2012, 10:18am
    AREA SELANGOR DAN KL.  
  3. Jj09 - Mon 21/May/2012, 3:49pm
    email detail kt saya

    jdebtsfree@gmail.com  
  4. Mohd Khairul Mohd Yusoff - Mon 21/May/2012, 3:51pm
    tak ada ke yang luar dari selangor n kl?  
  5. Wmt - Tue 22/May/2012, 9:59am
    mohd khairul mohd yusoff:areat ke mane??

    juta89:boleh bagi email address??  
  6. Abdul Rahman Jaafar - Tue 22/May/2012, 2:23pm
    email pd sy bob@ibs.upm.edu.my  
  7. Saravanan 7 - Wed 23/May/2012, 4:55am
    Email saya saravanan8487@gmail.com  
  8. Fadil Biz - Wed 23/May/2012, 12:33pm
    email sy fadil_biz@yahoo.com.tq  
  9. Mai 32 - Thu 24/May/2012, 4:31am
    cam sye xberkeje..tp nk wt pijaman utk berniaga boleh...shafrina_rina@yahoo.com  
  10. Biz On Air - Mon 28/May/2012, 4:31pm
    email detail kt sy juga...netronie@gmail.com  
  11. Tarabas216 - Mon 28/May/2012, 5:15pm
    email detail ke tarabas216@gmail.com  
  12. Yusri 68 - Mon 28/May/2012, 5:30pm
    email detail matfauzi207@yahoo.com  
  13. Arina 13 - Mon 28/May/2012, 10:42pm
    email details myarina88@yahoo.com. saya sgt perlukan duit ketika ini. harap wmt boleh bantu.  
  14. Mohd Khairul Mohd Yusoff - Tue 29/May/2012, 12:48am
    wmt: trg..boleh??  
  15. Syera Hasim - Tue 29/May/2012, 1:50am
    emailkan detail kpd saya amg_aming@yahoo.com  
  16. Ibrahim 39 - Tue 29/May/2012, 2:12am
    email details ke bryan12.mohamed@gmail.com  
  17. Che Shah Zeli Bin Che Yusof - Tue 29/May/2012, 7:15am
    sama shah_zeli82@yahoo.com  
  18. Iza 79 - Tue 29/May/2012, 9:39am
    kt JB ada x?? email sya kt cikai1975@yahoo.com  
  19. Alvin 8 - Tue 29/May/2012, 10:29am
    kerja swasta location Jb , nak urgent loan saipa boleh tolong , email saya alvinloh19@yahoo.com.my  
  20. Muhamad Hamidi - Tue 29/May/2012, 4:55pm
    alah semua kompeni ni auta je n gimik je lebih...............rata2 yg apply mana der cukup syarat....  
  21. Suzilah Ibrahim - Tue 29/May/2012, 5:07pm
    email detail kpd sya suzilah85@gmail.com  
  22. Eiji 2 - Thu 31/May/2012, 1:04am
    eve_trainheartnet77@yahoo.com  
  23. Yazid 27 - Thu 31/May/2012, 11:34am
    email detail ke
    putramaiwa@yahoo.com  
  24. Ina 139 - Fri 1/Jun/2012, 10:26am
    betul tu..auta je lbih...klu nak gaji tinggi je baru leh apply dah sah2 org tu ada byk duit..klu yg nk pinjam ni dah tentu yg kurang duit dan perlukan duit urgent...nk byr utang....  
  25. Zakiah 19 - Tue 5/Jun/2012, 10:19am
    WMT, tlg email kat saya, nak kembangkan business online nie....
    noza75@gmail.com

    Signature----------------------
    http://DuitLumayan.com  
  26. Ruziana 3 - Tue 5/Jun/2012, 11:28pm
    email sy juga....ruzianaogy@hotmail.my  
  27. Aseng - Wed 6/Jun/2012, 5:41am
    sy brminat n nak buat loan dlm 12k..keje swasta...harap blh tlg..ugent sgt2
    ne email sy: aseng_pakua@yahoo.com.my  
  28. Mus 123 - Fri 8/Jun/2012, 5:49pm
    Loan ni berdasarkan dokumen apa dan bukan pinjaman ah long ke:email saya mus_sel@hotmail.com  
  29. Angah 52 - Fri 8/Jun/2012, 7:34pm
    email sy jugak.. limitless7979@gmail.com  
  30. Kristal17 - Tue 12/Jun/2012, 3:45pm
    email sy: fiesm74@yahoo.com  
  31. Joolyss - Tue 12/Jun/2012, 6:11pm
    Tlg emel joolyss@gmail.com  
  32. Ss Computer Serice Center - Tue 12/Jun/2012, 6:20pm
    salam emailkan ker sscomputer77@gmail.com  
  33. Vize - Wed 13/Jun/2012, 2:48am
    mail to me details please vizenda_85@yahoo.com  
  34. Risk All78 - Wed 13/Jun/2012, 8:09am
    aizudin 11 : saya berminat nak tau detail.. boleh emai saya di azharwaja@gmail.com  
  35. Risk All78 - Wed 13/Jun/2012, 8:11am
    wmt : minta maklumat lanjut ya.. my email azharwaja@gmail.com  
  36. Zainieyra - Wed 13/Jun/2012, 6:39pm
    askar boleh buat ke?thu x mane2 koperasi boleh buat pinjaman?  
  37. Zaitun Boon My - Fri 15/Jun/2012, 8:09pm
    saya kerja dan buat business juga..email detail kat saya bleh. zaitun@boon.my..tks  
  38. Adzlan4687 - Sun 17/Jun/2012, 9:24pm
    boleh emailkan detail....fareez_rez5762@yahoo.com  
  39. Haryani Hamzah - Thu 21/Jun/2012, 1:00pm
    email to me nurqasehqaisara@yahoo.com  
  40. Ummi Zarina - Thu 21/Jun/2012, 3:32pm
    zero tu utk sebulan then seterusnya berapa?  
  41. Wii Tan - Thu 21/Jun/2012, 4:05pm
    pls email detail 1890wii@gmail.com  
  42. Biefrost - Thu 21/Jun/2012, 7:31pm
    email detail jamil@u-jump.in  
  43. Ikhfa - Fri 22/Jun/2012, 12:56pm
    Tuan,tolong email satu kat saya ikhfamfm002@gmail.com  
  44. Faris 58 - Fri 22/Jun/2012, 6:49pm
    email kat saya...faris7404@gmail.com  
  45. Faisal 71 - Mon 25/Jun/2012, 4:27pm
    email kat saya detail
    cai_sheelteam@yahoo.com.my  
  46. Norhayati Binti Osman - Mon 25/Jun/2012, 5:03pm
    ini bukan bank kan?  
  47. Ima 53 - Tue 26/Jun/2012, 11:11am
    nk tau detail...
    email saya azmirza83@yahoo.com..
    tq  
  48. Ans Izmira - Tue 10/Jul/2012, 2:49pm
    deatail ke ans.izmira@yahoo.com  
  49. Dd 8 - Tue 10/Jul/2012, 3:19pm
    email me the details pls - dayanadean9@gmail.com  
  50. Muhd Nazri Mohamed - Fri 13/Jul/2012, 10:12am
    jery2k2002@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 859 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)