Usahawan Kaya Ball Dan Waffle
Sahrizal @ Sahrizal Mohd Noh
Tue 29/Jun/2010 9:42pm [Last Comment]
Salam semua, peluang perniagaan kaya ball dan waffle seluruh malaysia. Kepada usahawan baru yg berminat untuk menjalankan perniagaan ini atau pun usahawan yg sudah mempunyai perniagaan dan ingin menambahkan pendapatan sampingan inilah peluang yg terbaik untuk anda merebut peluang yg baru, mencipta jenama kaya ball dan waffle sendiri. Peluang amat besar sekali. Untk keterangan lanjut hubungi atau sms en sah 0127267647

Niche: Bisnes Pasar Malam | Bisnes Waffle Dan Jagung
 
1. Nana 13 - Wed 30/Jun/2010, 1:21pm
salam.
boleh email detail ke nurulhashim@yahoo.com
Terima kasih.  
2. No Name 2 - Wed 30/Jun/2010, 5:32pm
tolong emailkan detail pada email saya: mib.redr@gmail.com tq  
3. Sahrizal - Wed 30/Jun/2010, 8:06pm
Insyallah saya akan email kan serba sedikit penerangan mengenai bisnis ini. Terima kasih.  
4. Kaynelly - Thu 1/Jul/2010, 12:05pm
emel detail ke fitri_mms@yahoo.com.my  
5. Zila 6 - Thu 1/Jul/2010, 12:36pm
Salam. Boleh email detail ke azilayasin@gmail.com
Tq  
6. Krutzonelady - Fri 2/Jul/2010, 1:25pm
tolong email pada saya detail. tq..

krutzonelady@live.com  
7. Djell - Fri 2/Jul/2010, 1:32pm
pls email the detail. tq..

djell888@gmail.com  
8. Aiman 3 - Sat 3/Jul/2010, 12:58am
salam... blh emailkan pada saya...

farid_supremepioneer@yahoo.com  
9. Along Rockerstomper - Mon 5/Jul/2010, 12:49pm
tolong email detail along_rockerstomper@yahoo.com terima kasih.  
10. Abg Long80 - Mon 5/Jul/2010, 9:17pm
salam.
mintak tolong emailkan maklumat lengkap.
santa_arsenal@yahoo.com  
11. Ahmad Shamli - Fri 9/Jul/2010, 5:18am
salam...
boleh tlg berikan maklumat lanjut..
shamli[@]ahmadshamli.com
tq...  
12. Azmanovic - Fri 9/Jul/2010, 3:11pm
salam.
tolong email butiran lanjut ke azmanovic@gmail.com Tq.  
13. Fauziah 5 - Sat 10/Jul/2010, 2:47pm
email sitifauziahmdshah@yahoo.com or 017-3398975/016-2426429  
14. Nisa 8 - Sun 11/Jul/2010, 4:56pm
email saya vannesa8829@yahoo.com  
15. Sahrizal - Sun 11/Jul/2010, 10:01pm
Salam semua, di harap usahawan-usahawan yg berminat untuk program usahawan kaya ball ini, sila tingalkan no tel anda untuk saya hubungi. Terima kasih.  
16. Nik 10 - Mon 12/Jul/2010, 11:12am
hi, tlg email detail kat saya di wkt1557@gmail.com  
17. Ashnitra - Tue 13/Jul/2010, 8:05am
email saya ashnitra@yahoo.com  
18. Sahrizal - Tue 13/Jul/2010, 5:36pm
Salam, sila sms saya di talian 0127267647  
19. Rohani 3 - Thu 15/Jul/2010, 8:48pm
salam saya berminat boleh email kat saya info neoqaisara_1@rocketmail.com, terima kaish  
20. Ahmad 22 - Sat 17/Jul/2010, 5:21pm
saya juga berminat tolong emailkan detail pada sy yer, ahmadzawawi08@gmail.com  
21. Sahrizal - Sat 17/Jul/2010, 6:56pm
Mereka yg berminat bolehlah sms saya di talian 0127267647, harap maaf kalau saya tidak menghantar email. Sibuk skit disebabkan permintaan yg tinggi.  
22. Anyss - Thu 22/Jul/2010, 8:25pm
berminattt.............kol sy
017 347 2417  
23. Ummiruqayah - Fri 23/Jul/2010, 1:50pm
salam bley x emailkn kt sy
ummiruqayah@gmail.com  
24. Sahrizal - Fri 30/Jul/2010, 2:43pm
Di alu-alukan kepada mereka yg berminat untk berniaga kaya ball dan waffle untk menjadi agen kami. Potensi keuntungan amatlah tinggi.  
25. Fia - Fri 30/Jul/2010, 3:30pm
emailkan akak apa info yang patut...kak fia sandakan, sabah...zainurfie@yahoo.com.my  
26. Sahrizal - Fri 30/Jul/2010, 7:58pm
Kak fia saya dah emailkan info, sila check email. Tq  
27. M Aminuddin - Tue 10/Aug/2010, 1:00am
asmkm..leh x emel kat amen_han2002@yahoo.com  
28. Sahrizal - Wed 11/Aug/2010, 1:24pm
Insyallah, nanti saya email kan.  
29. Zuraihah - Thu 12/Aug/2010, 9:28am
salam. sahrizal, tolong emailkan details pasal business ni. tq
zuraihah_81@yahoo.com  
30. Mohd Razib Bin Kasmo - Sat 14/Aug/2010, 8:41am
salam, tn boleh emailkan A-Z ttg business ini. berapa harga mesin kaya ball dan beri alamat , nak beli dalam masa terdekat. tk  
31. Mohd Razib Bin Kasmo - Sat 14/Aug/2010, 8:47am
salam, email mohd razib bin kasmo tu,myobama5173@gmail.com. maaf ya.tk  
32. Hayati Shamsuri - Sat 14/Aug/2010, 1:21pm
blh tlg email detail, hayati.shamsuri@gmail.com  
33. Sahrizal - Sat 14/Aug/2010, 2:28pm
salam saya dah email boleh cek, mohd razib bin kasmo dan hayati shamsuri.  
34. Wan Andy - Wed 18/Aug/2010, 9:27pm
salam, mintak jasa baik tuan email kn detail harga mesin,tmpt, modal n sbgnya ke w4n_4ndy@yahoo.com
terima kasih.  
35. Evianah - Sat 21/Aug/2010, 11:16pm
hi, bole email kpada saya maklumat terperinci. iying1982@gmail.com. saya berada d kota kinabalu.  
36. Fuad 2 - Tue 24/Aug/2010, 9:52am
Sahrizal: boleh email pada saya maklumat detail berkenaan business ini...putra7036@yahoo.com  
37. Fadzilah27 - Wed 25/Aug/2010, 2:55pm
boleh emailkan maklumat pada saya di bby_leen@yahoo.com  
38. Sahrizal - Wed 25/Aug/2010, 8:27pm
salam evianah,fuad2 dan fadzilah27 sila lihat email anda. Tq  
39. Azimah 4 - Wed 1/Sep/2010, 1:20pm
Salam..
boleh emailkan saya secara details??
zimah_hashim@yahoo.com  
40. Fatin 9 - Wed 1/Sep/2010, 10:26pm
email details to me..
anisfatin89@yahoo.com.my
tq..  
41. Sahrizal - Tue 14/Sep/2010, 9:57pm
Selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua yg memberi respon di forum ini.  
42. Mazitaabdulrahim - Mon 20/Sep/2010, 10:51pm
Salam..
boleh emailkan saya secara details??
mazitaabdulrahim@yahoo.com  
43. Ross 3 - Thu 23/Sep/2010, 2:29pm
salam..emailkan pda sya maklumat lanjut ,ke izan5885@yahoo.com.my  
44. Safiahmaisarah - Sat 2/Oct/2010, 11:45am
saya ada shop lot for rent utk peniaga wafer yang mencari suitable location area MY Mydin Kotaserimas. x de competition lg. potential customer dari KPJ healthcare student, Politeknik Nilai, penduduk Kuarters KLIA, Kotaserimas dan Enstek. shoplot as low as rm1500. call safiah-0135655128  
45. Sahrizal - Mon 4/Oct/2010, 9:20pm
Insyaallah, mereka yg berminat menyewa lot kedai boleh lah menghubungi puan safiah di atas. Untk pembelian mesin bolehlah menghubungi saya. Terima kasih.  
46. Sufian Othman - Wed 6/Oct/2010, 11:10am
tolong call sy 0127052573 @ emailkn at
yanothman@yahoo.com
tq,,  
47. Sahrizal - Thu 7/Oct/2010, 6:56pm
Salam, terima kasih kepada semua yg memberi respon baik terhadap bisnis ini. Mari kita jadikan jaringan usahawan kaya ball dan waffle ini sebagai memajukan ekonomi sesama kita.  
48. Pijah - Sun 10/Oct/2010, 8:34pm
saya pon minat...saya ada gerai dlm kl..ley email kedaipijah@gmail.com...ctc 0196112344 @ 0146614950..thx  
49. Sahrizal - Sun 10/Oct/2010, 10:36pm
Ok, puan pijah nak sewakan ke gerai nya?  
50. Safiahmaisarah - Mon 11/Oct/2010, 4:17pm
email sy the detail blh.. safiahmaisarah@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 69 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..