Toyo Financial Capital Sdn Bhd
Michael Lim 7 @ M Loan Financial Global Resource Sdn Bhd
Tue 27/Jul/2021 11:27am [Last Comment]
GOOD MORNING & GOOD AFTERNOON

Pihak kami ada menyediakan kemudahan pinjaman peribadi & perniagaan yang memerlukan aliran tunai dengan segera:-

1) Kemudahan Pinjaman Peribadi
๐Ÿ“Œ- Max sehingga rm 10,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“Œ- Nama ccris, ctos dan blacklist - Diluluskan dengan syarat ada jaminan / collateral dalam kontrak perjanjian.
๐Ÿ“Œ- Nama muflis / bankcrupcy - Rm 30k sahaja, dengan syarat ada 1 seorang penjamin dan jaminan / collateral dlm kontrak perjanjian.
๐Ÿ“Œ- Kakitangan kerajaan diluluskan sepenuhnya.

2) Kemudahan Pinjaman Perniagaan :

๐Ÿ“Œ- Max sehingga rm 50,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“Œ- Mempunyai rekod yang baik
๐Ÿ“Œ- Nama pemohon ada dlm ssm atau mna syarikat
๐Ÿ“Œ- Nama pemilik / director syarikat mesti clear - Cctos, blacklist dan muflis.
๐Ÿ“Œ- Project funder up to rm50,0000.00 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ’– Tempoh pinjaman sehingga10 tahun
๐Ÿ’– Tidak perlukan penjamin
๐Ÿ’– Tidak perlu cagaran
๐Ÿ’– Tiada pembayaran wang pendahuluan (up front)
๐Ÿ’– Pinjaman di cover oleh insurans / takaful
๐Ÿ’– Pinjaman terus masuk ke akaun permohon

๐ŸŸก Blacklist / CTOS / CCRIS?? layak memohon
๐ŸŸก Ada Pinjaman di lain tempat?? syarikat kami boleh tolong settlekan

๐ŸšซNO DEPOSIT
๐ŸšซNO UPFRONT

Recommend customer have commission
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑContact : 012-228 7550 michael lim ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp : 012-228 7550 michael lim ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
https://wa.me/60122287550

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Siti Syarah1221 - Sat 7/Aug/2021, 5:54pm
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN ๐Ÿ“MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
52. Mr Jeff - Mon 9/Aug/2021, 2:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
53. Mr Jeff - Wed 11/Aug/2021, 11:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
54. Mr Jeff - Thu 12/Aug/2021, 3:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
55. Nurida Fatini - Fri 13/Aug/2021, 10:11am
KAMI MENAWARKAN PINJAMAN MUDAH DENGAN INTEREST PALING RENDAH!!!!!
JOM SEMAK KELAYAKKAN ANDA SEKARANG!!
HANYA PERLU SEDIAKAN
-> mykad
-> Statment bank 3bulan
-> payslip 3bulan
Keputusan kelayakkan secepat mungkin
JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI
* ๐‚๐“๐Ž๐’
* ๐˜ฝ๐™‡๐˜ผ๐˜พ๐™†๐™‡๐™„๐™Ž๐™
* ๐‚๐‘๐ˆ๐’๐’
* ๐“๐“š๐“Ÿ๐“š
* ๐”น๐”ธโ„•๐•‚โ„๐•Œโ„™๐•‹โ„‚๐•
ANDA LAYAK UNTUK MEMOHON
SIAPA YG LAYAK MEMOHON???
* ๐’ฆ๐ธ๐‘…๐’ฅ๐’œ ๐’ฎ๐’ฒ๐’œ๐’ฎ๐’ฏ๐’œ @ ๐’ข๐’ช๐’ฑ
* โ„™๐”ผโ„•โ„‚๐”ผโ„• @ โ„™๐”ผโ„•๐”ผโ„๐•€๐•„๐”ธ โ„™๐”ผโ„๐•‚๐”ผ๐•Š๐•†
* ๐™ฟ๐™ด๐™ฝ๐™ด๐š๐™ธ๐™ผ๐™ฐ ๐™ฑ๐™ฐ๐™ฝ๐šƒ๐š„๐™ฐ๐™ฝ ๐š‚๐š†๐™ฐ๐š‚๐šƒ๐™ฐ @ ๐™ณ๐š ๐™ถ๐™พ๐š…
* ๐๐Ž๐‹๐ˆ๐’ @ ๐“๐„๐๐“๐„๐‘๐€(T&C)

JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS HUBUNGI SY๐Ÿ˜˜
WHATSPP ATAU CALL SAYA SEGERA
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
56. Upfront Resources Loan - Sat 4/Sep/2021, 10:14am
๐ŸฅณPINJAMAN BERLESEN BY KREDIT KOMUNITI MULTIGAIN๐Ÿฅณ
โœ”๏ธPINJAMAN YANG LEBIH MUDAH
โœ”๏ธPINJAMAN YANG LEBIH MESRA
โœ”๏ธPINJAMAN YANG LEBIH MURAH
KAMI HANYA MEMRLUKAN DOKUMEN YANG SANGAT RINGKASโœ”๏ธ๐Ÿ’ฏ
BLACKLIST,CTOS,CCRIS,PENCEN(50&55 THN),KERAJAAN,SWASTA,PERUNTUKAN ISTERI TENTERA,GAJI ADA MELALUI BANK BLH APPLY DLL.....LAYAK MEMOHON..
๐Ÿš— KAWASAN KL , SELANGOR , N9 , SEREMBAN & MELAKA.
Berminat hubungi saya sekarangโ€ผ๏ธ
H/P: 012-9330322
https://KLSELN9LOAN.wasap.my
KOMISYEN TINGGI UNTUK AGENT
(OUTDOOR SERVICES)
#pinjamanberlesen#pinjamanperibadi#pinjamanbangi#selangorkl#pinjamanN9  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..