Terhangat! Pinjaman Express Kepada Gov Dan Swasta
Loanlaju - Wed 5/Sep/2012 11:28am [Last Comment]
Berita baik pnjaman untuk semua golongan.

kami mmpnyai 8 koperasi dan bank2 yg trpilih.Pinjaman pantas,mudah dan dokumen yg simple..

perbezaanya bila anda berurusan dgn kami anda akan di sediakan PLAN PASIF.Dengan plan ini anda tidak perlu runsing untuk mmbayar loan anda.

PLAN PASIF ini hnya di buka 6 bln sekali shaja dan untuk 100 orang custmer yg TERAWAL shaja layak diberi pakej plan ini.

dah la pinjam duit lepas tu bole dapat duet lg!!!
eh cm x caye je knn!!

jangan tnggu lg call or sms sahaja no ini 0176137814 atau 0166340135 DAILY thnks for MC

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Anwar Khan - Wed 5/Sep/2012, 11:37am
Saya tinggal di sungai petani.Berminat. Emailkan maklumat lanjut, plzz...

mrmaximize78sp@gmail.com  
2. Eliza Mohd Razali - Wed 5/Sep/2012, 11:39am
berminat, emailkan detail

elimoraz@gmail.com  
3. Amin Mohd - Wed 5/Sep/2012, 11:40am
email detail

realfokus@yahoo.com  
4. Daily - Wed 5/Sep/2012, 11:47am
sila call or msj sy
email sy x layan sbb ramai
0176137814
0166340135
daily  
5. Ahmad Akmal Bin Mohd Zaki - Wed 5/Sep/2012, 11:53am
Apa syarat n doc yg di perlukan..email kt sy
ahmad_akmal23@yahoo.com  
6. Scholastica - Wed 5/Sep/2012, 1:27pm
saya ada cus nak buat pinjaman,kalo i intro dpt comisen tak?  
7. Fara 118 - Wed 5/Sep/2012, 2:05pm
email details farahaidie@ymail.com  
8. Cctloan - Wed 5/Sep/2012, 2:21pm
[PINJAMAN RM1,000-RM10,000]
PEMBAYARAN 3 TAHUN

*GAJI MELALUI BANK
*GAJI RM2,000 KE ATAS
*KERJA 6 BULAN KE ATAS

SILA HUBUGI 010-363 6810  
9. Cctloan - Wed 5/Sep/2012, 2:23pm
[PINJAMAN BERLESEN]
JUMAH GAJI 5 KALI BASIC

*GAJI MELALUI BANK
*GAJI 2K KE ATAS
*KERJA 6 BULAN KE ATAS

CALL 010-363 6810  
10. Alvin 8 - Wed 5/Sep/2012, 2:52pm
send me the detail , honey_hor@yahoo.com  
11. Alvin 8 - Wed 5/Sep/2012, 2:53pm
I interest , swsata email me detail honey_hor@yahoo.com  
12. Aidil 24 - Wed 5/Sep/2012, 4:32pm
send me details pls. mr.aidil@hotmail.com  
13. Mohammad Tarmizi B Abd Razak - Wed 5/Sep/2012, 8:37pm
salam majalah
kami sedia membantu selesaikan masalah anda..personal loan shgga 250k.. ccriss @ blacklist pun layak pohon..proses dlm masa sbln.. sila hubungi sya..0105665717  
14. Shahakashaheed - Thu 6/Sep/2012, 2:02am
personal loan mbsb...for detail boleh contact saya di shaheed.shuhaimi@gmail.com  
15. Loan 9 - Thu 6/Sep/2012, 11:20am
email saya x layan kecuali call ke no ni..0176137814  
16. Loan 9 - Thu 6/Sep/2012, 11:28am
EMAIL SAYA X LAYAN KECUALI CALL OR SMS KE NO 0176137814/0166340135  
17. Mark 8 - Thu 6/Sep/2012, 12:20pm
kepada semua rakan majalah:

kami menyediakan pinjaman peribadi bg yg mempunyai masalah ccris dan blacklist.

SYARAT-SYARAT:

PINJAMAN DENGAN UOB BANK DAN OVERSEA BANK
BEKERJA SENDIRI ATAU MAJIKAN BOLEH
KELULUSAN DALAM 10 HARI BEKERJA

DOKUMEN YG DIPERLUKAN:
IC
BANK STATMENT 3 BLN
PAYSLIP 3 BULAN
KWSP

DAN BG YG TIADA DOKUMEN
KAMI JGK BOLEH SEDIAKAN.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH EMAIL:markakaido@yahoo.com atau hubungi/sms 0142465751..MARK  
18. Mimie 29 - Thu 6/Sep/2012, 1:05pm
pinjaman peribadi!!!kelulusan segera!!call ziela 017-6151454  
19. Norazuani - Thu 6/Sep/2012, 3:25pm
sy bekerja dengan syarikat swasta..basic saya rm2000.sy xda blacklist dan xda apa2 komitmen dngan pihak bank..sy perlukan rm2k atau 3k dengan kadar segera.masalah sy pada bulan ogos sy telah ambil unpaid leave selama 1bulan disebabkan ayah saya diserang penyakit dan perlu menjaga ayah sy.skrg sy sudah bekerja semula dan jika nak buat cnfimation boleh hubungi hr pejabat saya..sy perlukan sgt2 pinjaman.harap ada yg sudi bantu..boleh call sy di 0124511663  
20. Consultant 4 - Thu 6/Sep/2012, 6:59pm
salam..kepada kakitngan kerajaan,glc,swasta(gaji basic 2k,nama clear,kerja dah stahun) dan pesara kerajaan anda ingin mendapatkan pinjaman daripada bank atau koperasi??saya boleh bantu anda,,dan rebutlah peluang untuk mendapatkan hadiah misteri kepada pelanggan yg lulus pinjaman... (untuk pesara lambat sikit proses dalam 30-35 hari bekerja ttp dijamin lulus)
layari webloan.webs.com atau smskan sahaja detail anda ke no 0142468650/0137966932- azizi shah  
21. Azhar 142 - Fri 7/Sep/2012, 8:53am
email detail az_har01@yahoo.com.my  
22. Mohd Asfz - Fri 7/Sep/2012, 1:04pm
Xda ke pinjaman untk bekerja sendiri?
Email.farizi_motor@ymail.com
tq..  
23. Moneyaim - Fri 7/Sep/2012, 1:17pm
Pinjaman Wang Berlesen untuk golongan kerajaan/swasta/pencen/socso(area KL dan Selangor sahaja)
Kami MS enterprise, menyediakan pelbagai skim2 pinjaman yang sesuai mengikut kemampuan pelanggan, Sila Layari moneyaiment.blogspot.com untuk maklumat lanjut atau e-mail kepada moneyaim@rocketmail.com untuk sebarang pertanyaan  
24. Zura90 - Fri 7/Sep/2012, 1:22pm
SYARIKAT PINJAMAN WAG BERLESEN....
*MENUNGGU WANG KWSP*UMUR 5O/55 TAHUN
*REKEMEN KAWAN2 AKAN DAPAT KOMISYEN YANG TINGGI
(if nak tahu juz call saya )
CEPAT CALL OR SMS SAYA PADA NO
NO HANDFON: 013-604 7333(EMA)
EMAIL:GREATFYZAL.BLOGSPOT.COM
(ISI FORM ANDA DI SITU)
HANYA AREA KL N SELANGOR SAHAJA !!  
25. Hengloan1688 - Fri 7/Sep/2012, 1:38pm
PINJAMAN BERLESEN
UTK AREA KL & SELANGOR SHJ

SILA HUBUNGI 0143831664  
26. Salwa Hj Basri - Fri 7/Sep/2012, 1:48pm
Promosi Pembiayaan Peribadi Untuk Kakitangan Swasta :

*syarat kelayakan minimum gaji+elaun tetap RM2000
*mempunyai potongan caruman epf
*tempoh bekerja 1 tahun dan ke atas
*syarat umur minimum 21 tahun dan tidak lebih 65 tahun
*interest 4.95% untuk tempoh pembiayaan sehingga 15 tahun (untuk potongan dari
hr management)
*interest 7.25% untuk bayaran secara manual
*minimun pinjaman 2K dan max 150K
*jumlah pinjaman sehingga RM100K

jika berminat sila smskan nama dan detail gaji ke 012-7957406 @ pinksalwa@gmail.com > salwa  
27. Gopal0488 - Fri 7/Sep/2012, 2:08pm
nak loan cepat dari bank call me.............
Lepas approve, Hanya perlu tunggu 3-4 hari Utk dapatkan Wang.

Document adalah seperti disenaraikan:
(A) untuk yg bekerja makan gaji
i- copy of IC
ii- 3 bulan payslips
iii- EPF latest statement
iv- 3 bulan bank statement

(B) Utk yg kerja Business Sendiri
i- copy of Ic
ii- company registration (Ssm)
iii- borang 24,49 Utk Sdn Bhd
iv- B form 2011, dgn tax receipt
v- 6 months company bank statement

Procedure memang ringkas Dan cepat, CCRIS & CTOS, AKPK & Blacklist Tak dapat apply. Kalao dah clear sila kemukakan SURAT PERLEPASAN ya.

Sila hubungi saya 010-7859761,0102939761, gopal. Boleh SMS atau call saya.

Sekian terima kasih.  
28. Khairul 448 - Fri 7/Sep/2012, 6:02pm
NAK APPLY CREDIT CARD???

SILA HUBUNGI 010-2567174  
29. Cimi11 - Sat 8/Sep/2012, 12:00am
saya blh tolong keluarkan sebahagian acc 2 epf. syarat minima baki rm16k acc 2. 100% telus & selamat

016 2041491  
30. Hengloan1688 - Sat 8/Sep/2012, 12:30pm
PINJAMAN BERLESEN

SILA CALL/SMS 0143831664  
31. Rozeta - Mon 10/Sep/2012, 2:19pm
PINJAMAN NI DARI BANK MANA YG 9 TERPILIH TU. KELAYAKAN MCM MANA?
BOLE BAGI LANJUT?  
32. Consultant 4 - Mon 10/Sep/2012, 2:36pm
SALAM..PERHATIAN KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN YANG AD PTONGN BIRO..ANDA INGIN GUNA WANG DENGAN SEGERA???SAYA BOLEH BANTU PINJAMAN DARIPADA KOPERASI BUKAN AHLONG ATAU SEKUTUNYA!!!
-PROSES HANYA 5 HARI BEKERJA DAH DAPAT DUIT
-PINJAMAN SEHINGGA 150K (KELAYAKAN 60%)
-BLACKLIST BAWAK 30K MASIH BOLEH APPLY
-INTEREST SGT BERPATUTAN
-PINJAMAN SEHINGGA 20TAHUN
JOM APPLY SEKARANG!!
HUBUNGI 014-2468650 AZIZI @ LAYARI http://webloan.webs.com/  
33. Ali 66 - Mon 10/Sep/2012, 2:57pm
email ali.latar@gmail.com  
34. Eddyjsjk - Tue 11/Sep/2012, 9:09pm
tumpang
.....pdrm nk buat loan tapi gaji da x lepas sila call saya mungkin sya dapat bantu...0103404772  
35. Mohd Asfz - Wed 12/Sep/2012, 1:55am
Tentera boleh apply x?farizi_motor@ymail.com  
36. Norazilawati Azizan - Wed 12/Sep/2012, 12:02pm
email iella_2006@yahoo.com.my  
37. Qairul 3 - Wed 12/Sep/2012, 12:41pm
Salam.

Saudara Dailyfady, apa yg dimaksudkan 'dah pinjam x yah bayar balik'?? leh terangkan x?
saya pekerja swasta...baru keja nak masuk 3 bulan...bergaji RM3700...layakkan utk memohon pinjaman?  
38. Masamula - Fri 14/Sep/2012, 2:45pm
Tuan, pls email detail to masamula76@gmail.com  
39. Bunga Shila - Fri 14/Sep/2012, 2:55pm
detail please.,
bungashila89@gmail.com  
40. Aiman Bakar - Fri 14/Sep/2012, 5:22pm
detail please . 30k . 5 atau 6 tahun ?

ape perlu ada : aiman@drumah.com  
41. Hazrinn - Fri 14/Sep/2012, 7:34pm
de upront x?  
42. Dailyenterprise 5 - Fri 14/Sep/2012, 10:24pm
sila call..email x dilayan sebab ramai yg nk mohon..0176137814 or 0166340135  
43. Aenes Salwa - Sat 15/Sep/2012, 3:12pm
Ingin mengetahui pinjaman yang bersesuaian dengan kelayakan anda???

Sila layari: http://mypinjaman4u.blogspot.com/.

Atau hubungi: 012-7957406 @ Email: aenessalwa@gmail.com AenesSalwa  
44. Cctloan - Sun 16/Sep/2012, 12:09pm
PERSONAL LOAN!!

BLACKLIST/CTOS/CCRIS DILAYAK MEMOHON

**GAJI 2K KE ATAS
**GAJI MELALUI BANK
**KERJA 6 BULAN KE ATAS

010-3636810  
45. An71 - Sun 16/Sep/2012, 7:53pm
Tuan rumah tumpang lalu. Saya blh tolong keluarkan sebahagian acc 2. Syarat minima baki terkini rm18k. 100% telus & selamat. No upfront.

016 2041491  
46. Momoi 2 - Sun 16/Sep/2012, 9:51pm
Dokumen lengkap untuk kegunaan pelbagai loan... Tidak berkerja juga boleh...
Untuk yang mengalami masalah dokumen tidak lengkap dan sebagainya....
Kami hanya menyediakan dokumen dan perkhidmatan mengangkat telifon untuk pengesahan...
Antara Dokumen yang disediakan ialah :
*Slip Gaji berserta Cop Pengesahan Syarikat
*Penyata Bank
*Surat Pengesahan Jawatan
*Surat Perlantikan Jawatan
*Penyata KWSP
*EA Form
Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi: 0197222529 Cik Syafika  
47. Azizan 36 - Mon 17/Sep/2012, 2:18am
Salam! Berminat emailkan detail ke azizan.rahman78@gmail.com  
48. Hengloan1688 - Mon 17/Sep/2012, 11:15am
LULUSKAN LOAN DLM 1/2 JAM

**GAJI 1.5K KE ATAS
**GAJI MELALUI BANK
**KERJA 6 BULAN KE ATAS

0143831664  
49. Farreez - Mon 17/Sep/2012, 3:02pm
Tumpang lalu~ Jangan malu jangan segan semak kelayakan smartpinjaman bg kerajaan & badan berkanun layari www.smartpinjaman2u.com/?farreez  
50. Izwan 73 - Mon 17/Sep/2012, 6:32pm
Please email detail ke tlam_setan@yahoo.com
tq huhu  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..