Tergempar! Belajar Bagaiman Cara Anak Cina Boleh Pakai Bmw Usia Awal 20 An & Income RM 500,000 Sebulan!
Ferrarifxx - Tue 3/Mar/2015 12:19pm [Last Comment]
Semuanya adalah dengan berniaga dalam bidang Hartanah.

Pendaftaran sebagai Agen GS Realty:-
Hari : Selasa & Rabu (3 & 4 Mac 2015)
Masa : 10 pagi hingga 6 petang
Lokasi: GS Realty Sdn Bhd, No 22A-4, Jalan Metro Pudu, Fraser Business Park, Kuala Lumpur.

Pendaftaran untuk 100 Terawal sahaja !!!
Hanya Tinggal Hari ini & Esok !!! dan Pendaftaran akan ditutup buat sementara waktu.

RSVP - 012-9183971 - Mohd Kasyfi (Call Sahaja, SMS tidak dilayan)

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mohdshahir89 - Tue 3/Mar/2015, 3:19pm
kalau di johor macam mana?  
2. Ivan Hiew - Thu 5/Mar/2015, 3:25pm
http://goo.gl/forms/N4uaYIqWbi

Copy dan paste Form isi untuk dapat RM10,000! tak percaya?  
3. Yusno 2 - Thu 5/Mar/2015, 5:22pm
Konsep siapa cepat , dia dapat

Bukan ghost , booster atau benda2 mengarut , ini official release dan standard pakej telconya

Bygkan celcom 4GB >>RM60 , Telco x 1.5 GB >>RM30

Yg celcom 4GB tu hanya ada data plan shj , tak boleh call dan sms

Tapi sim yg sy jual ni ? Lagi besar kuota dan lebih murah topup bulanannya

Boleh call dan sms lagi

Guna coverage celcom

Ramai dah milikinya sgt puas hati

Jika anda perlukan kuota internet lbh besar dgn harga yg jauh lebih murah , blh contact sy:: 0111-893-4050

Atau email : servisboi@yahoo.com

Habis stok ni , tiada lagi tawaran hebat ni  
4. Amin5391 - Thu 5/Mar/2015, 6:16pm
whatsap saya tuan. 019 9670809  
5. Amin5391 - Fri 6/Mar/2015, 5:40pm
whatsap saya tuan 019-9670809  
6. Halim Idris - Fri 6/Mar/2015, 5:51pm
tuan boleh contact saya @ 011-1317 5852  
7. Nisa Khairun - Sat 7/Mar/2015, 12:57pm
Ni concept mcm mlm ke? Xkan kerja ckit dpt gaji banyak..detail please.. Mcm tipu je  
8. Erdayu - Mon 9/Mar/2015, 12:59am
Details pls  
9. Zainal 141 - Wed 11/Mar/2015, 12:04am
saya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai sales property agen
sila hubungi or send by detail ke wasap saya
011-37631906 .... zainal  
10. Kldreamproperty - Thu 12/Mar/2015, 3:42pm
Produk ini telah dipatenkan seperti berikut:-

? No Patent Negara Jepun No.3691497
? No Patent Negara USA No.10/733.627
? No Patent Negara Korea No.92899/2003
? No Patent Negara China No. ZC 03148699.1  
11. Kldreamproperty - Thu 12/Mar/2015, 3:57pm
kenapa perlu sertai MLM Sujiko Peptide:-

1) Penat Join MLM sebelum ini tetapi anda maybe DownLine yang ke Puluhan Ribu? Jadilah 100 yang terawal dengan No pendaftaran 0002 dan seterusnya.
2) Produk lebih hebat daripada kesemua kolagen (K Colly, Aurawhite) dan placenta (V Zell)
3) Dijangka Launch officially dalam Bulan April 2015
4) Tiada produk rawatan kecantikan sehebat SKII daripada Jepun. Kini, satu lagi produk (Sujiko Peptide) yang menjadi rahsia keremajaan dan kepanjangan umur masyarakat di negara Jepun bakal menggegar Malaysia.
5) Telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan di 4 negara (Jepun,Singapura,Brunei dan Malaysia)
6) Meeting pertama bersama para Dealer/Member akan diadakan pada 25 Mac 2015.

Alamat pejabat:-
Mega Science Tech Sdn Bhd (1109370-V)
37-3, Jalan 2/115A,
Taman Pagar Ruyong,
Off Jalan Kuchai Lama,
58200 Kuala Lumpur.

Layari www.mstglobal.blogspot untuk info produk (Website dalam proses penambahbaikan)

Info Sujiko peptide di Youtube:- https://www.youtube.com/watch?v=V_WegoL5BnY  
12. Kldreamproperty - Thu 12/Mar/2015, 3:59pm
Apa tunggu Lagi ????

Call Saya (Agen 0001 - Mohd Kasyfi di 012-9183971) Sekarang.

Terhad kepada 100 terawal Sahaja  
13. Muhamad 139 - Thu 12/Mar/2015, 4:07pm
Whatsapp sye 0132569486  
14. Kldreamproperty - Thu 12/Mar/2015, 4:24pm
Perhatian:-

Sila SMS 012-9183971 (Bukan whatsapp) detail berikut kepada saya:-

Nama penuh:-
No IC:-
No telefon:-

Sudah 10 Orang Confirm, Cepat, Sebelum peluang ditutup !!!!!!  
15. Akudanweb - Thu 12/Mar/2015, 5:44pm
Assalamualaikum,, semu warga majalah dan Mega Science Tech,

Kedai online/website lengkap RM25

Kembangkan perniagaan anda dengan website.

Kami menyediakan laman web lengkap, sebagaimana laman web yang terdapat talian internet sekarang.

Dan untuk tempoh promosi kami hanya mengenakan bayaran sebanyak RM25 sahaja.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:

akudanweb@gmail.com

Sekian, terima kasih.
Dan juga terima kasih Mega Science Tech  
16. Sophie 20 - Thu 12/Mar/2015, 6:10pm
salam, saya menjual tongkat ajimat madura asli, bagus utk sesiapa yang mahu hubungan nya enak spt anak dara. hanya di pakai oleh wanita berkahwin sahaja.. :) insert dan tunggu 30 saat dan boleh bersama slps itu. harga inc pos 26rm shaja.. wasap sms 01127816477  
17. Samriz08 - Thu 12/Mar/2015, 6:42pm
Peluang menambah pendapatan!!!
Sesuai utk semua golongan sama ada yg sudah bekerja atau masih belajar...
call/sms no 01115434682...
Cepat selagi peluang masih ada...  
18. Burhan Ktg10 - Thu 12/Mar/2015, 7:03pm
Buat Duit Tanpa Modal Secara Percuma.
klik link ini dan anda akan dpt peluang untuk mendapatkan pendapatan pasif.. http://myinvitepay.com/?ref=245654  
19. Dean Donovan - Thu 12/Mar/2015, 8:00pm
Salam sejahtera.

Peluang jana PENDAPATAN LUMAYAN dengan hanya dengan menggunakan handphone anda.

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://bestmobileclub.com/?id=kekaljaya

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.  
20. Nur Cahaya 12 - Thu 12/Mar/2015, 11:18pm
Kpd sesiapa yg nak jana pendapatan rm20-rm200 seminggu blh pm sy . modal hanya rm55 .
1whp.net bisnes yg mnggunakan affiliate sistem bkn MLM / PIRAMID !
berminat pm whatsapp : 0148298510 / wechat Id sy : eann_anna98  
21. Mohd Ali 17 - Fri 13/Mar/2015, 3:07pm
knp ada sesetengah realty comp yg nak join kena bayar 600+ untuk jadi ahli?  
22. Abglongz - Fri 13/Mar/2015, 3:54pm
nak join n berminat tp my english language
so bad..bukan rezeki sy nampaknya  
23. Siti Salmah Bt Mohamed Noor - Fri 13/Mar/2015, 10:58pm
nak join  
24. Max2 - Fri 13/Mar/2015, 11:23pm
Perniagaan top up prepaid TONE PLUS ada lah perniagaan menguntungkan
Tapi agak sukar sedikit kerana anda terpaksa mencari DOWNLINE (Prospek)
Kini itu tidak menjadi masaalah lagi dengan ada nya aplikasi AUTOPROFIT
Sedia membantu anda. Anda tidak perlu sertai dahulu daftar percubaan salama
30 hari autoprofit sudah ada prospek upgrade dan join.
http://mudah123.com/tp/?ref=27770  
25. Roslizan Bin Che Omar - Sat 14/Mar/2015, 9:27pm
saya di penang, ada peluang join as agent property tak ?

Roslizan - 01132071911  
26. Sujiko World Sdn Bhd - Wed 25/Mar/2015, 12:33pm
Cepat Bertindak kerana inilah peluang kita jadi Ahli dengan No Pendaftaran 0001 hingga 0100.  
27. Zuan 2 - Thu 26/Mar/2015, 3:46pm
Gunakan bil astro, bil hp, top up prepid untuk jana pendapatan kewangan anda. Ingin info lanjut cal/sms 01123001152 whatsaap no 01110895593
Email jsprisma02@gmail.com  
28. Sujiko Mst Official - Thu 26/Mar/2015, 3:52pm
Assalamualaikum,

Like kami di https://www.facebook.com/sujikopeptidemalaysia?ref=hl untuk keahlian percuma Basic Member bernilai RM 462 (2 kotak Sujiko peptide) sekaligus menjadikan anda ahli Sah MLM Sujiko Peptide Malaysia.

Tarikh Tutup Penyertaan 31/4/2015  
29. Solihin 3 - Thu 26/Mar/2015, 7:10pm
dh ade lesen AJL blum?? klau blum, bleh cari sy utk permohonan lesen AJL.

Solihin
0176323674  
30. Neeyalatib 2 - Thu 26/Mar/2015, 8:54pm
‪#‎Modal‬ serendah Rm270
#Modal sekali seumur hidup
#Income dibayar on the spot
‪#‎Join‬ mengikut kemampuan
‪‪#‎D‬ bimbing oleh leader / usahawan berjaya & berdedikasi
‪#‎Memang‬ rugi sapa x joinnn....
‪#‎Usaha‬ tangga kejayaan, insha Allah smile emoticon
‪#‎Sesape‬ berminat mencari side income whatsapp / call 018-2957387
#Raya‬ nak dekat dah ohoiii  
31. Online M L M Networker - Fri 27/Mar/2015, 1:52am
Salam Semua Warga Majalah,
Tumpang Iklan yea.
Terutaman buat warga Klang Valley.

Saya ingin berkongsi peluang perniagaan CBP Plus.
Kumpulan saya menjalankan perniagaan ini secara Online & secara part time. Boleh survey web kami
===> http://bitly.com/LGMsystem

Boleh search berkenaan CBP Plus nie kalau nak tau ape. Mungkin cara conventional mencari prospek sangat susah. Dengan system & ilmu internet marketing, ianya bukan masalah lagi.
===> http://bitly.com/LGMsystem

Mungkin anda pernah dengar masalah mencari prospek. Sampai habis hilang kawan & saudara mara. Mungkin anda juga pernah dengar kisah ngeri prospek kena paksa sampai taknak lepas balik selagi tak join. Mungkin anda pernah jadi mangsa kawan2 lama yg ajak ngeteh, tapi sebenarnya nak kaut duit anda dengan MLM.

Bersama2 kami, semua itu tak perlu lagi terjadi. Kami melarang sama sekali cara memaksa prospek join kerana ini akan merosakkan nama Kumpulan & Syarikat. Cuma berpegang dengan kata2 ini; you say no, we say next. Buat masa ini, saya sendiri belum ajak kawan2 mahupun ahli keluarga join saya. Semua downline saya adalah dari leads yg saya tak pernah kenal sebelum ini.
===> http://bitly.com/LGMsystem

Dengan masalah mencari prospek selesai & duplikasi yg mudah untuk diturunkan, adalah amat mudah bagi kami menjalankan bisnes ini. Buat sambil2 saja. Part time dulu ler.
Jemput ke web kami & kalau berminat sila isi borang untuk kami hubungi anda kembali.

===> http://bitly.com/LGMsystem

*** Buat masa ini kelas bimbingan & support group saya cuma beroperasi sekitar Jalan Klang Lama, KL sahaja.

Terima Kasih.
9/10 Punca Rezeki adalah dari Perniagaan
Berniaga adalah Sunnah  
32. Anuarali - Fri 27/Mar/2015, 8:43am
emmm.. MLM aka member lawan member.. LGMsystem lagi la.. taget korang budak2 baru 3,4 tahun kerja.. pastu suruh buat loan.. pastu kerja entah kemana.. MLM entah ke lutut

insaf la..

p/s - jgn masukan statement islamic dlm system mlm ini.. sebab MLM adalah HARAM.. sebab2 haram - cth satu product mlm harganya katakanlah rm1 tapi bila dah di MLM kan terus naik jadi rm100..

sendiri mau pikir la  
33. Sujiko Asia 1 - Sat 28/Mar/2015, 3:02pm
Pembetulan:

Income sebulan max adalah USD 60,000 bukan USD 20,000. Harap Maaf Di atas kesilapan typing.

Sila Call Sekarang:- 012-9183971

Update Business Associate di setiap Negeri:-

Selangor: 1 kekosongan
KL:1 kekosongan
Perak: 1 kekosongan
Johor: 1 kekosongan
Melaka: 1 kekosongan
Kedah: 1 kekosongan
P.Pinang: 1 kekosongan
Perlis: 1 kekosongan
N.Sembilan: 1 kekosongan
Pahang: 1 kekosongan
Kelantan: 1 kekosongan
Terengganu: 1 kekosongan
Putrajaya: 1 kekosongan
Sabah: 1 kekosongan
Sarawak: 1 kekosongan

Cepat Bertindak Sekarang!!!!!  
34. Ismail 17 - Sat 28/Mar/2015, 8:05pm
ada halal status ke tuan  
35. Sheem Ibrahim - Tue 31/Mar/2015, 2:39am
TUMPANG IKLAN


FIRMAX-3 sebagai krim penegang kulit yang sempurna, Krim FIRMAX-3 ialah formulasi berkesan untuk kecantikan lelaki & wanita. Kesan ketara mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan kedutan, menghaluskan tekstur kulit dan mengurangkan liang-liang pada kulit, Diakui sebagai krim penegang semulajadi yang terbaik. Firmax3 -bintang baru dalam bio-perubatan yang lebih efektif dan berkesan.

HARGA
RM150.00 1 Set tidak termasuk kos penghantaran
Tambahan RM6 untuk hantar ke seluruh Semenanjung Malaysia
Tambahan RM10 untuk hantar ke Sabah & Sarawak
Tambahan RM15 untuk hantar ke Brunei, Indonesia, Singapore

Hubungi Stokist Centre Region Sekarang..!
Call/SMS/Whatssap: +60145538989 (Sheem)
Email: 1mytv4u@gmail.com
http://pmsmixsale.blogspot.com/  
36. Irwan 71 - Sun 5/Apr/2015, 2:32am
Kami ingin mengembangkan lagi perniagaan kami. Kami mencari rakan kongsi di sekitar Lembah Klang.

* Peluang pendapatan tanpa had
* Tabung rumah & kereta
* Tabung pelancongan 5 bintang
* Perniagaan ini boleh di wariskan & ditukar hakmilik
* Company 20 tahun milik Malaysia
* Dah beroperasi di 10 buah negara
* Lebih 200 product yg high Quality & Halal (JAKIM iktiraf)

Prospecting thru online marketing.
Semua ilmu Internet Marketing diajarkan secara PERCUMA!!!

===> http://bitly.com/LGMsystem

Tempat TERHAD kepada 20 orang sahaja lagi!!!  
37. Sujiko World Mst - Wed 8/Apr/2015, 3:09pm
Ralat
--------------------------------------

JB: 11 April 2015  
38. Ag 2 - Wed 8/Apr/2015, 5:14pm
korang mesti suka yang ni...
just copy and paste new browser link bawah..than TENGOK keterujaan anda.
dzbestmobile.com/jafari  
39. Sujiko Mst World - Sat 11/Apr/2015, 3:08pm
PERLIS
1 Perlis
+++++++++++++++++++++++++
PULAU PINANG
1Timur Laut Pulau Pinang
2 Seberang Perai Tengah
3 Seberang Perai Utara
4 Barat Daya Pulau Pinang
5 Seberang Perai Selatan
+++++++++++++++++++++++++
NEGERI SEMBILAN
1 Seremban
2 Jempol
3 Port Dickson
4 Tampin
5 Kuala Pilah
6 Rembau
7 Jelebu
+++++++++++++++++++++++++
MELAKA
1 Melaka Tengah
2 Alor Gajah
3 Jasin
+++++++++++++++++++++++++
PAHANG
1 Kuantan
2 Temerloh
3 Bentong
4 Maran
5 Rompin
6 Pekan
7 Bera
8 Raub
9 Jerantut
10 Lipis
11 Cameron Highlands
+++++++++++++++++++++++++
TERENGGANU
1 Kuala Terengganu
2 Kemaman
3 Dungun
4 Besut
5 Marang
6 Hulu Terengganu
7 Setiu
+++++++++++++++++++++++++
MILAYAH PERSEKUTUAN
1 Kuala Lumpur
2 Labuan
3 Putrajaya
+++++++++++++++++++++++++
SABAH (5 Distributor)
+++++++++++++++++++++++++
SARAWAK (5 Distributor)

Sekian Terima Kasih.
Mohd Kasyfi Ahmad Fauzi (+6011-28138475)Whatsapp/Call  
40. Sujiko Mst World - Sat 11/Apr/2015, 3:31pm
PERLIS
1 Perlis
+++++++++++++++++++++++++
PULAU PINANG
1Timur Laut Pulau Pinang
2 Seberang Perai Tengah
3 Seberang Perai Utara
4 Barat Daya Pulau Pinang
5 Seberang Perai Selatan
+++++++++++++++++++++++++
NEGERI SEMBILAN
1 Seremban
2 Jempol
3 Port Dickson
4 Tampin
5 Kuala Pilah
6 Rembau
7 Jelebu
+++++++++++++++++++++++++
MELAKA
1 Melaka Tengah
2 Alor Gajah
3 Jasin
+++++++++++++++++++++++++
PAHANG
1 Kuantan
2 Temerloh
3 Bentong
4 Maran
5 Rompin
6 Pekan
7 Bera
8 Raub
9 Jerantut
10 Lipis
11 Cameron Highlands
+++++++++++++++++++++++++
TERENGGANU
1 Kuala Terengganu
2 Kemaman
3 Dungun
4 Besut
5 Marang
6 Hulu Terengganu
7 Setiu
+++++++++++++++++++++++++
MILAYAH PERSEKUTUAN
1 Kuala Lumpur
2 Labuan
3 Putrajaya
+++++++++++++++++++++++++
SABAH (5 Distributor)
+++++++++++++++++++++++++
SARAWAK (5 Distributor)

Sekian Terima Kasih.
Mohd Kasyfi Ahmad Fauzi (+6011-28138475)Whatsapp/Call

INFO MENGENAI SUJIKO PEPTIDE

Seperti yang kita semua tahu, pemakanan ikan adalah makanan tradisional untuk penduduk di Jepun , terutamanya ikan salmon .Pada abad yang lalu, pakar-pakar perubatan Jepun mendapati laporan yang mengejutkan mengenai ikan salmon. Salmon-peptide pada ikan salmon mengandungi antioksidan(SOD) yang sangat tinggi, kaya dengan amino asid dan nutrien yang diperlukan untuk manusia setiap hari dan tidak mengandungiunsur seperti hormon, logam berat dan pencemaran radiasi. Ia adalah makanan kesihatan yang sangat selamat untuk manusia.

Resipi sempurna Sujiko Peptide adalah berdasarkan kepada teknologi tinggi penyelidikan dan pembangunan dari Jepun. Ia berkesan untuk membaiki dan mengaktifkan sel-sel badan, meningkatkan induksi sel-sel badan, membantu sel-sel badan lebih sihat dan mantap. Ia juaga berkesan terhadap sel-sel badan yang buruk seperti kanser, sarcoma, tumor dan kanser air dan sebagainya.

Salmon-peptide dapat mencapai kadar penyerapan sehingga 1OO% oleh badan (disebabkan molekul kecil bersaiz 600-800 dalton).Ia dapat mengaktifkan sel-sel badan pada organ badan dan melambatkan proses penuaan. Orang Jepun memanggilnya sebagai ''Rahsia Umur Panjang'' kerana bahan-bahan aktif dalam produk ini adalah selamat, mudah di serap, dan kesannya adalah amat ketara.

Sujiko Peptide mematuhi standard Organisasi Kesihatan Dunia (WHO) dan juga diiktiraf sebagai mengikut Amalan Pengilangan Yang Baik (Good Manufacturing Pratice, GMP) dari Jepun berdasarkan ujian terperinci menggunakan teknologi penyelidikan dan pembangunan yang tinggi. Produk ini adalah teah disahkan selamat oleh biro kesihatan daripada Jepun, Malaysia, Singapura dan Brunei dan adalah HALAL.

Produk ini telah dipatenkan seperti berikut:-

? Japan Patent No. 3691497
? USA Patent No.10/733.627
? Korea Patent No.92899/2003
? China Patent No. ZC 03148699.1  
41. Abu Bakar Mohd Aris - Sat 11/Apr/2015, 9:23pm
Pm saya boss... whatsapps... 0175641239  
42. Macdev Solutions - Sun 12/Apr/2015, 2:42pm
Salam bos.... boleh emel atau pm kepada saya tak ??  
43. Marceo - Sun 12/Apr/2015, 6:22pm
Saya minat dan perlukan bimbingan secara detail. Watsapp ke 0135560833 atau emel ke : cel_vin@yahoo.com  
44. Sairul Azam - Sun 12/Apr/2015, 7:18pm
Pm kan detail ye.. Sairulazam@gmail.com  
45. Shollehin 2 - Sun 12/Apr/2015, 7:57pm
Email shollehinaziz@yahoo.com.my  
46. Adie 34 - Mon 13/Apr/2015, 1:13am
mitsuevo77@yahoo.com.my
0199170719  
47. Hakimi 90 - Wed 15/Apr/2015, 4:41pm
kena keluarkan modal tak..jika berminat  
48. Businessman 8 - Fri 17/Apr/2015, 2:44pm
Please pm me  
49. Naza 23 - Fri 17/Apr/2015, 4:50pm
salam tt... saya berminat utk menjadi dealer, cuma macamana dengan plan pemasaran? adakah ia sama dengan MLM. mohon pencerahan. smartsegak@gmail.com  
50. Aishah Abd Wahab - Wed 22/Apr/2015, 6:48pm
saya berminat dari kota bharu kelantan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..