Tempahan Diary 2019, Planner dan Notebook Kini Telah Dibuka!
Nuraz @ Kreatif Aktif Media Enterprise - Thu 4/Oct/2018 12:44pm
MENCARI CENDERAMATA KOPORAT TERKINI UNTUK SYARIKAT ANDA?

Cenderamata koporat berbentuk DIARY 2019,CALENDAR , NOTEBOOK adalah cenderamata yang sangat praktikal untuk digunakan sepanjang tahun 2019 kerana mudah dibawa dimana-mana saja.

PLANNER dan DIARY 2019 selain dapat dijadikan hadiah, ia juga bagus untuk diberikan kepada pelanggan dan staff anda. Ia juga sesuai dijadikan hadiah dalam bag doorgift untuk family day, annual dinner dan sekolah.

Dengan PLANNER 2019, semua kerja bertambah mudah,jadual pekerjaan dan perancangan perniagaan anda tahun hadapan sentiasa kemas dan teratur.

Apa yang lebih menarik koleksi PLANNER DAN DIARY 2019 kami mempunyai pelbagai rekaan terkini yang berkualti , cantik serta ada rekaan yang profesional. Kulit buku yang dibuat dari bahan thermo pu yang berkualiti import sangat lembut , ringan , menarik dan didatangkan dengan pelbagai pilihan warna.

PLANNER kami boleh refill, jadi anda boleh guna bertahun-tahun hanya perlu refill content mengikut tahun...

Anda boleh cetak logo warna emas dan perak disamping boleh letakkan alamat syarikat anda pada cover planner dan boleh tambah 2 helai muka surat iklan produk dan servis anda.

Tempahan NOTEBOOK, DESKTOP CALENDAR 2019, DIARY DAN PLANNER untuk cenderamata koporat kini telah dibuka. Sekarang adalah masa yang sesuai untuk mencetak kerana sudah tentu anda ingin edarkan cenderamata sebelum awal tahun 2019 kepada para pelanggan anda.

Cepat.. stok adalah terhad...kami tidak mencetak semula rekaan yang sedia ada. Pastikan anda tak terlepas rekaan yang menjadi pilihan anda.

Min order untuk READYMADE DESKTOP CALENDAR 2019, DIARY 2019, PLANNER, NOTEBOOK cuma 100pc sahaja. PERCUMA : 100pc pen plastik untuk pembelian melebihi 100pc tempahan yang dibuat pada bulan oktober 2018

WHATSAPP / hubungi saya di 017-6694757 untuk mendapatkan sebut harga
atau klik dibawah

-----------------------------
http://diaryplanner2019.wasap.my
http://diaryplanner2019.wasap.my
http://diaryplanner2019.wasap.my

-----------------------------

Katalog produk boleh dilihat pada link ini :

https://tinyurl. com/diaryplanner2019

-----------------------------
#diaryplannermalaysia, #diaryplannermalaysia2019, #corporategift, #diary2019, #planner2019, #kedaicenderamata

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)