Teknik Termudah Untuk Hafaz Surah Idaman dan Fahami 'Big Picture' Al-Quran
Cnccrew @ Cnc Crew - Thu 31/May/2012 10:01am
Tak kira sesibuk manapun anda, 'start' menghafaz seperti 'pro' sekarang...!

Rebut peluang keemasan untuk kuasai 'fakta penting' Al-Quran dan ketahui RAHSIA teknik hafazan paling praktikal melalui gabungan 3 ebook istimewa, lengkap dengan penerangan video secara 'step-by-step'!

Daripada Pengasas Kaedah Jibril,
Ustaz Mohd Asraff Ayob Al-Hafiz

Per : Al-Quran mudah difahami dan dihafaz, jika betul tekniknya. Mungkin tidak ramai yang mengetahui bahawa sebenarnya, di Malaysia sudah ada teknik menghafaz surah idaman yang sesuai untuk kita, tak kira sesibuk manapun setiap hari atau langsung tiada sebarang pengalaman menghafaz.

Hakikatnya, untuk menghafaz surah idaman seperti Sejadah, Yasin dan Insan, anda tak semestinya perlu ke sekolah tahfiz atau 'mengadap' Al-Quran selama 5 jam berterusan setiap hari!

Begitu juga, Al-Quran akan lebih 'syok' kita baca jika 'big picture'nya terpampang jelas satu-persatu dalam minda kita!

Tentu ada 'short-cut' untuk 'jatuh cinta' dengan kandungan Al-Quran & menghafaznya secara konsisten tanpa mengganggu kerja harian anda....

Inilah yang saya ingin kongsikan dengan anda -
Hafaz Al-Quran 'MALAYSIAN WAY' dengan KAEDAH JIBRIL : "4 Produk terbaik untuk merealisasikan impian anda memahami & menghafaz surah Al-Quran cara mudah, melalui 3 Ebook + 1 video"

Sila layari http://cnccrew.blogspot.com untuk info lanjut.

Apa lagi ditunggu Tuan/Puan/Cik sekalian... Moh miliki sekarang salah satu Ilmu Akhirat ini untuk kemudahan kita 'di sana' kelak.

Niche: Bisnes Ebook
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)