Tawaran & Peluang Kursus Kecantikan
Melorlover 2 - Thu 21/Jan/2010 4:58pm
SEKALI LAGI ATAS SAMBUTAN HANGAT DI PASARAN LUAR..BEAUTY4U MENJALANKAN BENGKEL KECANTIKAN "SEMINAR KECANTIKAN DUIT MERUBAH SEGALANYA"..KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT DLM DUNIA KECANTIKAN ATAU MEREKA YG BERMINAT BERSANTAI DI HUJUNG MINGGU BERSAMA RAKAN2 UNTUK MENGENALI PENDEDAHAN KEPADA DUNIA KECANTIKAN SEBENAR

BEAUTY4U MENGAJAK WANITA ZAMAN MODEN INI TAMPIL BIJAK, CANTIK, ANGGUN, CERDIK, &;;;; BERDUIT..DI MASA SEKARANG LAH WANITA MENCARI PELUANG PENDAPATAN MELALUI BIDANG KECANTIKAN YG LAIN SEPERTI YG DITAWARKAN OLEH BEAUTY4U..BUKAN SAHAJA TERBUKA KEPADA WANITA MALAH KAUM LELAKI YG BERMINAT MENJADIKAN BIDANG KECANTIKAN SEBAGAI PELUANG PERNIAGAAN TERKINI.

TEMPAT : AKADEMI BEAUTY4U SEK 7, SHAH ALAM

TARIKH : 6 @ 13 FEB 2010

MASA :9PG-6PM

BAYARAN : RM140

(BARANG DISEDIAKAN PERCUMA OLEH PIHAK BEAUTY4U)

TENTATIF PROGRAM SEMINAR KECANTIKAN BEAUTY4U>>ISTIMEWANYA JIKA ANDA HADIR SEMINAR KECANTIKAN BEAUTY4U

* PELUANG MEMPELAJARI TEKNIK FACIAL & MAKE UP MELALUI DEMO BERSAMA TRAINER PROFESSIONAL BEAUTY4U

* PRAKTIKAL FACIAL &;;;; MAKE UP

* KENALI DUNIA KECANTIKAN SEBENAR..CARA BERPENAMPILAN..KENALI WAJAH..KENALI PRODUK HALAL &;;;; BERKUALITI MASAKINI...KENALI PENDEDAHAN PERNIAGAAN DALAM BIDANG KECANTIKAN DI BEAUTY4U

* KETAHUI TEKNIK PENGGAYAAN TUDUNG

*KETAHUI TAHAP BMI, UKURAN KKOLESTEROL ANDA DLM PROGRAM SLIMMING BEAUTY4U

* PELUANG MENDAPATKAN HADIAH MISTERI DR BEAUTY4U YG CUKUP HEBAT &;;;; MELETUP!!!!

* SIJIL PENYERTAAN DISEDIAKAN

* TAWARAN DISKAUN KEPADA SESIAPA YG BERMINAT MENYERTAI KURSUS KECANTIKAN DI BEAUTY4U (60%)

*DAPATKAN TAKLIMAT LENGKAP BERKAITAN PAKEJ KURSUS KECANTIKAN MAMPU BAYAR, MODUL PEMBELAJARAN, JADUAL KURSUS LENGKAP, CARA PEMBAYARAN DLL

TEMPAT ADALAH TERHAD SEHINGGA 20 PESERTA TERAWAL

PERTANYAAN @ TEMPAHAN HUBUNGI

JUNE 0197428470

CUSTOMER SERVICES BEAUTY4U
NO 22-1-B JLN KRISTAL AR 7/AR
SEK 7 40000 SHAH ALAM, SELANGOR

Niche: Kursus Kecantikan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)