Tawaran Khidmat Berganda - Khidmat Pendaftaran CIDB, Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) dan Cap Dagangan Syarikat (Trademark)
Ziela 4 - Mon 11/Mar/2019 11:41am
Adakah Syarikat anda memerlukan Lesen CIDB, Kem Kewangan (MOF) dan Cap Dagangan Syarikat (Trademark) ?

Cap Dagangan ialah HAK EKSKLUSIF sebagai satu tanda yang distinktif, yang mengandungi nama, perkataan, imej, nombor, kombinasi satu atau lebih elemen yang dinyatakan pada awalnya, berfungsi sebagai alat bantu bagi membezakan antara satu produk dengan produk yang lain, sebagai tanda akuan bagi sesuatu produk dan sebagai alat pemasaran.

Selain itu. kami juga menawarkan perkhidmatan daftar CIDB Gred G1-G7 dan MOF dengan harga yang berpatutan mengikut budget anda :-

# Permohonan Lesen Kem. Kewangan (MOF) /ePerolehan
# Pembaharuan Lesen (MOF) /ePerolehan
# Permohonan Taraf Bumiputera
# Tambahan kod bidang
# Kemaskini maklumat / profil
# Iklankan produk / servis anda secara online (E-catalog)
# Smart card / epxs token / pembaca kad pintar
# Smart card partner (DirectPurchase/Sebutharga/Tender)

**Dengan memiliki Lesen MOF dan ePerolehan, anda mempunyai kelebihan untuk bersaing mendapatkan kontrak bekalan dan perkhidmatan Kerajaan melalui Pembelian Terus, Sebutharga, Tender, Kontrak Pusat, Kontrak Kementerian dan ebidding di dalam kesemua 25 Kementerian dan Jabatan Kerajaan di seluruh Negara secara online.

** Anda juga layak untuk menyertai tender dan sebutharga yang di keluarkan oleh Majlis Perbandaran seperti MPSP, MPPP, DBI, Badan-Badan Berkanun, Institut Pengajian Tinggi seperti USM, UITM, Politeknik, IKBN, ILP, Telekom, TNB, Felda, Petronas dan banyak lagi.

BARU
e-Pofile dan Notifikasi Tender secara PERCUMA.. serta pelbagai tawaran menarik menanti anda.

Hubungi saya 013-3286982 (Ziela) untuk keterangan lebih lanjut

Niche: Pendaftaran Syarikat | Pendaftaran Trademark | Kontraktor Pembinaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia