Tawaran Hebat! Mencari Agen Dropship & Borong Jubah, Kaftan, Dll Dari Negeri Teluk
Moonabaya Dot Com @ MoonAbaya - Tue 22/Dec/2015 3:25pm [Last Comment]
Ingin berniaga secara online tanpa modal?
Tanpa yuran pendaftaran?
Tanpa perlu simpan stok?
Tanpa pening kepala?


********************************
Jika berminat sila daftar nama dan emel anda di link yang berikut: http://www.moonabaya.com/dropship (sila copy dan paste ya)
********************************

Apa yang anda akan terima selepas menjadi agen kami:
1. Gambar koleksi penuh tanpa watermark
2. Senarai harga
3. Tutorial cara order and info lengkap berkenaan program dropship kami


Dengan menjalankan perniagaan dropship jubah, anda akan memperoleh komisen RM10 - RM30 untuk setiap helai yang dijual.


Anda juga boleh menjual koleksi tudung shawls kami yang diimpot dari negara Turki!


Anda tak perlu simpan stok. Kami yang akan uruskan penghantaran kepada pelanggan anda.


700+ orang sudah berdaftar. Anda pula?

********************************
Jika berminat sila daftar nama dan emel anda di link yang berikut: http://www.moonabaya.com/dropship (sila copy dan paste ya)
********************************


P.S. JANGAN letak emel di dalam comment. Jika berminat terus sahaja daftar nama dan emel anda di: http://www.moonabaya.com/dropship


Terima kasih.

Niche: Program Dropship | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Wan Choppe - Wed 21/Dec/2011, 12:17pm
Email sy detail wan_choppe1@yahoo.com  
2. Rimi - Tue 24/Jan/2012, 8:38am
saya berminat untuk menjadi agen dropship,boleh emailkan katalog kepada saya:promosiperniagaan@gmail.com.  
3. Zyma - Tue 24/Jan/2012, 12:25pm
pm detail zas_spark@yahoo.com.my  
4. Najibdens - Mon 6/Feb/2012, 8:55pm
sesiapa yang ingin membeli al-quran digital M900A dengan harga rm280 sahaja sila hantar email kepada saya:

anamuslim93@yahoo.com  
5. Biz On Air - Mon 6/Feb/2012, 10:21pm
Get brand new, brand name merchandise at prices FAR below retail through Pricebenders penny auctions.
Bid now at: http://www.tripleclicks.com/11584972/  
6. Alif 25 - Tue 7/Feb/2012, 12:22am
TUMPANG IKLAN :

PROMOSI HEBAT UNIT BARU MAYANGSARI RESORT PORT DICKSON

1 BEDROOM RM10888
2 BEDROOM RM16888
2 BEDROOM (S)RM29888
4 BEDROOM RM41888

-HAK MILIK KEKAL
-TAK PERLU PINJAMAN BANK
-ANSURAN BULANAN SERENDAH RM117 MAKSIMUM 7 TAHUN
-MAINTENANCE (PER YEAR) 1BEDROOM RM250,2 BEDROOM RM250, 2 BEDROOM S, RM550, 4 BEDROOM RM650
-DISKAUN 20% SEHINGGA 14 FEBRUARI 2012

BERMINAT CALL/SMS
*DIN 019-9531237  
7. Hyda3008 - Tue 7/Feb/2012, 12:48am
Saya berminat untuk menjadi agen. Sila email saya di hydayusoff@yahoo.com
Terima kasih  
8. Neeq - Tue 7/Feb/2012, 1:02am
Open saving account rm50 only. Jumlah dlm saving account akan digandakan 4 kali ganda wow the best..

http://saving2u.com/?ref=registerhere  
9. Iryanti - Tue 7/Feb/2012, 1:19am
bminat utk menjadi agen dropship or wholesale pakaian kanak2 blhlah hubungi kami di outletshopkids@yahoo.com  
10. Iza 7 - Tue 7/Feb/2012, 12:25pm
berminat utk berniaga brg awk..email sy  
11. Mohd Ramli 2 - Mon 13/Feb/2012, 3:59pm
Bisnes Terbaru
Produk Hebat (patented)
Marketing Plan Terkini
Modal Minimum
Masih Pra-pelancaran.Rebut peluang sekarang

Daftar segera di

http://www.yoli4all.com/ramli786  
12. Chua 4 - Tue 14/Feb/2012, 4:18pm
sy berminat sila email sy ke bjack.black.jack@gmail.com  
13. Yat 14 - Wed 15/Feb/2012, 11:27am
salam..sy xboleh daftar sbb under FB..sy amat berminat mejalani biz dropship ni..sila email kpd saya..suriyati_mohdashari@yahoo.com.sg  
14. Mira 77 - Thu 16/Feb/2012, 4:33pm
Tumpang ye :)
Sesiapa yg berminat nak niaga contact lens and case blh email sy memeymalix@gmail.com
Harga terkini :
1-25pairs RM18
26-50pairs RM15
51-100pairs RM10
Case :
1-20pcs RM8
21keatas RM5  
15. Miea 3 - Sun 19/Feb/2012, 8:14pm
emai sy bieda_mia@y.c  
16. Akmacollections 2 - Mon 20/Feb/2012, 5:44pm
emailkan kat saya mkcollections75@yahoo.com  
17. Boutiquematters - Tue 21/Feb/2012, 11:35am
saya dah masuk website dan baca kalau beli borong mesti kena ambil minimum ...30 helai????

Tak boleh ker kalau ambik macam dengan sepet2 kat kenanga tu minimum 6 helai. Kalau orang nak buat try tengok barang boleh jalan ke tak, macam mana?  
18. Fatimah 40 - Thu 1/Mar/2012, 2:52pm
saya amat berminat utk menjadi dropship pakaian jubah,please sent gambar dan syarat-syarat untuk menjadi agen awak ke ctzcloset@yahoo.com  
19. Cik Nani - Mon 12/Mar/2012, 4:52pm
salam..tumpang iklan.. jika ada yg berminat utk menjadi agen dropship tanpa modal slimming bamboo dan arm shape, blh sms 012-9750857..  
20. Salina 26 - Fri 23/Mar/2012, 10:25pm
sy berminat..email katalog plz..  
21. Abd Rahman Bin Aus - Thu 5/Apr/2012, 5:05pm
sangat berminat, minta katalog dan harga abdrahman_aus@yahoo.com  
22. Opahcyber - Fri 4/May/2012, 3:41pm
saya berminat, boleh email detail tak? saya takleh masuk link kt atas tu opahcyber@gmail.com  
23. Rozlin - Tue 12/Jun/2012, 1:22pm
email kan kpd saya rozlin_82@yahoo.com  
24. Nursyifak Binti Saimi - Tue 12/Jun/2012, 3:04pm
assalamualaikum...
saya berminat..leh emeil harga x????
ayuni@cc.nuclearmalaysia.gov.my atau
sweetprincess3421@yahoo.com  
25. Sidah Hussain - Tue 12/Jun/2012, 7:37pm
berminat utk agen dropship
email detail
sidahbutik@yahoo.com  
26. Hanna 12 - Fri 15/Jun/2012, 1:16pm
saya berminat nak jd dropshipper...  
27. Mia Sara 4 - Sat 16/Jun/2012, 11:53pm
Sya berminat nk jdik dropshiper
sila email catalog kpada sya
chocolate_berry1011@yahoo.com  
28. Ungu 3 - Wed 20/Jun/2012, 1:31am
saya berminat :). minta email details kepada saya. unguhouse@hotmail.com  
29. Aida 217 - Thu 21/Jun/2012, 4:35pm
sy berminat borong..tlg email detail ke adey_lock85@yahoo.com  
30. Tan 10 - Tue 26/Jun/2012, 12:41am
saya nak tanya ada jawatan kosong tak ? saya ingin mencari kerja menaip di rumah..bayaran terpulang..kerja menaip document , bill , maklumat atau ape2..yang menggunakan microsoft word , excel atau power point...kerja tetap bersama tuan / puan pun boleh..

saya ingin mencari duit untuk membantu keluarga saya..
100% nak job typing , jangan Tipu please..nak bantu keluarga..

Lika ada jawatan kosong..Email Atau SMS saya..
Email : l3al3y0135@yahoo.com
SMS : 0 1 1 - 1 9 9 5 1 8 7 7  
31. Ghan76 - Tue 26/Jun/2012, 5:05am
Berminat utk jadi agen dropship. Pls mail me catalogue to wajanilam@yahoo.com.my  
32. Bela4 - Tue 26/Jun/2012, 8:23am
saye berminat bela2011@gmail.com  
33. Noor Asyikin 4 - Tue 3/Jul/2012, 1:49pm
berminat secara borong email sy mysweet.ekin@gmail.com  
34. Fatin 12 - Wed 4/Jul/2012, 12:47am
saya berminat fhm.bayubiz@gmail.com  
35. Miszie01 - Thu 5/Jul/2012, 4:12pm
Saya berminat.. Email saya anaiza7524@yahoo.com.my  
36. Jue 90 - Thu 12/Jul/2012, 3:15pm
email details pls
aries84_ieda@yahoo.com  
37. Rosmas Bt Sarnua - Thu 12/Jul/2012, 3:32pm
email:mm_abadiey@yahoo.com  
38. Zayfah - Thu 12/Jul/2012, 3:41pm
Salam
saya berminat untuk menyertai perniagaan yang dianjurkan pihak tuan. sila hantar maklumat lanjut
ke iltizam.integrated@yahoo.com  
39. Mohd Zhafran 2 - Thu 12/Jul/2012, 4:03pm
hantar katalog ye  
40. Sahmadnahar - Thu 12/Jul/2012, 11:44pm
berminat nak jadi agen dropship, nak tahu lebih lanjut perihal harga, produk dan syarat2nya

sahmadnahar @yahoo.com  
41. Bie 8 - Sun 15/Jul/2012, 5:37pm
berminat...abbyzanie@yahoo.com  
42. Noraini 77 - Mon 16/Jul/2012, 6:25pm
sgt bermat..emailkan cara2 noranuzi@ymail.com  
43. Mohd Helmi 17 - Sun 22/Jul/2012, 5:26pm
sy berminat.. email detail mohdhelmi.omar@gmail.com  
44. Rozie 32 - Wed 25/Jul/2012, 1:17am
saya sgt berminat.tolong emailkan saya cara2 dan katalog  
45. Abdul Aziz 5 - Tue 31/Jul/2012, 3:01pm
loihuhuyhyuh  
46. Josie - Fri 3/Aug/2012, 1:58pm
Sy ingin menjadi agen utk baju wanita masa kini..  
47. Mia Zara 4 - Fri 10/Aug/2012, 10:01pm
plizz email sy c_hubby@ymail.com  
48. Izzaty 4 - Fri 10/Aug/2012, 11:18pm
saya berminat,
tlg emel izzatye@yahoo.com  
49. Merahpujangga - Tue 14/Aug/2012, 9:49am
boleh emailkan katalognye?

merahpujangga234@gmail.com  
50. Hasniza 8 - Wed 29/Aug/2012, 2:52am
Dropship details ladiesoutlet@rocketmail.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 280 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..