Tapak/Booth Untuk Disewa
Linda 151 @ Riaz Trading
Fri 10/Aug/2012 11:11am [Last Comment]
Kami sedia membantu peniaga-peniaga/usahawan-usahawan di luar sana yang memerlukan tapak/booth untuk mempromosikan barangan. Kami menyediakan tapak atau ruang niaga di karnival,event,shopping mall,stall atau apa jua ruang/tapak yang tuan/puan mahukan.
Antara Event seperti Food Fair, Home Decor Fair, Auto Fair, Health and Beauty Fair, Wedding Fair, Education Fair dan pelbagai lagi mengikut masa dan tempat. Boleh terus menghubungi saya untuk pertanyaan.
Terima Kasih
Linda 017-7224818
016-2084071
haslinda@riaztrading@yahoo.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Linda 151 - Fri 10/Aug/2012, 11:22am
Upcoming Event :

Theme : Consumer Fair
Venue : Ampang Park Shopping Centre
Date : 16 - 30 Sept 2012
Size : 8' x 8'

Theme : HOme Decor Fair
Venue : Maju Junction Mall
Date : 1 - 14 Sept 2012
Size : 8' x 8'

Theme : Health & Beauty Fair
Venue : Maju Junction Mall
Date : 16 - 30 Sept 2012
Size : 8' x 8'

Call Linda 017-7224818 / haslinda_riaztrading@yahoo.com  
2. Ainul Fitri Bt Che Mee - Fri 10/Aug/2012, 11:29am
sy berminat nk sewa booth/tapak tp dgn kadar sewa yg rendah..rm600 ke bwh
klo ada boleh hubungi sy 019 3391556..area shah alam/kl..tq  
3. Aizuddin Mohd Ajis - Sat 11/Aug/2012, 12:17pm
Jika Ada event send email kepada sy detail ea..
aquarius_aizuddin92@yahoo.com
Tq  
4. Awie Akmal - Sat 11/Aug/2012, 10:04pm
jika ada date event ..sila emelkan beserta harga tapak tq  
5. Probag Gallery - Sun 12/Aug/2012, 8:28am
boleh email rental cost tak..?
ke : probaggallery@gmail.com  
6. Zabardas - Sun 12/Aug/2012, 12:04pm
sy berminat nk sewa booth/tapak tp dgn kadar sewa yg rendah..rm600 ke bwh
klo ada boleh hubungi sy 019 5339255..area shah alam/kl..tq  
7. Siti 2012 - Mon 13/Aug/2012, 1:47am
SALAM...
nak tanya..
berapa harga tapak booth bg Consumer Fair n Health & Beauty Fair???

PM me...shrcollection12@gmail.com  
8. Linda 151 - Mon 13/Aug/2012, 9:12am
check ur email, tq  
9. Nur Farhana24 Yahoo Com - Mon 13/Aug/2012, 12:06pm
salam,
sape nak tapak start khamis mlm sehingga sabtu mlm...di senawang,n9. satu mlm hanya rm20 sahaja...tempat memg meletop..org n9 meh la try...reason bagi sewa...sya dh nk blik kg..ape2 contact emel saya 0172150513  
10. Along Rafid - Mon 13/Aug/2012, 12:20pm
salam. minta email detail ke romeoplu@yahoo.com.  
11. Dila 5 - Mon 13/Aug/2012, 2:16pm
pm saya laz_girl1@yahoo.com  
12. Volume Effect Enterprise - Mon 13/Aug/2012, 11:32pm
untuk build up & customize booth boleh hubungi saya.. volumeeffect@gmail.com  
13. Linda 151 - Tue 14/Aug/2012, 8:23am
check ur email,tq  
14. Zahid 9 - Tue 14/Aug/2012, 10:44am
Tumpang Iklan

Jika tuan/puan ingin mencari Quran Digital Read Pen atau ingin hadiahkan kpd Org Tua sila lawat website di http://thequranpen.wordpress.com

atau hubungi +6012 964 29994.

wassalam  
15. Abdul Hadi Bin Parman - Wed 15/Aug/2012, 1:33pm
Emel jg kt sy abdulricks85@yahoo.com.kalu blh tapak hrga bwh RM600  
16. Dee 37 - Wed 15/Aug/2012, 1:37pm
Email details pls. Deesabri@gmail.com  
17. Linda 151 - Wed 15/Aug/2012, 2:43pm
check ur email,tq  
18. Hafizuddin 14 - Wed 15/Aug/2012, 8:15pm
sy nk tapak untuk beniaga mkanan..sewa bawah 1k...jika ada blh email sy ..pendamai_80@yahoo.com  
19. Wanie 19 - Wed 15/Aug/2012, 9:43pm
Salam leh x email detail event.. ns_waneez@yahoo.com.my  
20. Linda 151 - Thu 16/Aug/2012, 8:49am
hafizuddin : maaf sy xde tapak utk jual mknn,esp brgn bsah..maaf
Wanie 19 : check ur email,tq  
21. Juhan - Fri 17/Aug/2012, 9:22am
blh email kat saya: juhaniff@yahoo.com  
22. Azidi - Mon 20/Aug/2012, 7:00pm
www.facebook.com/atinachanboutique
kami menjual niqab,jubah muslimah.
sila email detail pada atinachanboutique@gmail.com.tq  
23. Azlan Ghani - Fri 24/Aug/2012, 8:33pm
kami menyediakan permainan outdoor games- inflatable belon untuk karnival, ekspo dll, berminat boleh hubungi kami 0123211031 azlan  
24. Mohd Hafiz Fahmi - Sun 26/Aug/2012, 2:01pm
Salam cik linda,
Boleh tolong emelkan saya contact untuk tapak atau ruang niaga makanan n minuman or barangan basah di mana mana karnival,event,ekspo etc seluruh malaysia. tq
hafiz_fahmi2020@yahoo.com  
25. Linda 151 - Mon 27/Aug/2012, 9:52am
Juhan&Azidi : check ur email,tq..
Azlan&mohd hafiz : if de event yg bkaitan dgn ur product,sy akan email kan  
26. Zalifah 7 - Mon 27/Aug/2012, 1:02pm
Salam cik linda,
Boleh tolong emelkan saya contact untuk tapak atau ruang niaga makanan n minuman or barangan basah di mana mana karnival,event,ekspo etc seluruh malaysia. tq  
27. Iffa 6 - Mon 27/Aug/2012, 5:04pm
salam cik linda....saya mencari tapak niaga hanya untuk hari sabtu dan ahad...dan harga tapak bawah dari rm150.00....sekiranya ada sila sms sy di no 013-3015863  
28. Linda 151 - Mon 27/Aug/2012, 5:53pm
Zalifah : kami sediakn tapak utk barangan kering shj.
iffa : if ade yg sbtu n ahd sj sy bgtau..  
29. Mohd Azwan 6 - Mon 27/Aug/2012, 11:17pm
Salam.. bantu sy dptkn tapak jugak.. email sy di bjd3547@gmail.com  
30. Linda 151 - Tue 28/Aug/2012, 9:45am
check ur email,tq  
31. Suzilah Ibrahim - Tue 28/Aug/2012, 3:02pm
bole e-mail saya haraga sewa semua tempat karnival?
suzilah85@gmail.com  
32. Hairolnizam Cme - Tue 28/Aug/2012, 3:25pm
Sesiapa yang mahu menyewa tapak booth pada 20-23 september bertempat di dataran pengaram batu pahat boleh menghubungi saya di talian 078635261  
33. Linda 151 - Wed 29/Aug/2012, 9:53am
check email,tq  
34. Zainiah 2 - Wed 29/Aug/2012, 11:05am
sy berminat...

email detail pls..misz_zai@yahoo.com tq  
35. Linda 151 - Wed 29/Aug/2012, 3:28pm
check ur email,tq  
36. Zanfai - Thu 30/Aug/2012, 1:58pm
tlg email pd saya details semua tapak2 yg ada tq...suzannanovember@gmail.com  
37. Linda 151 - Thu 30/Aug/2012, 6:09pm
check ur email,tq  
38. Ghani 7 - Fri 31/Aug/2012, 6:54am
Sila email detail jika ada fair ke sukimamat @yahoo.com  
39. My Business And Management - Sat 1/Sep/2012, 3:13pm
harap dapat email ke mybizz.m@gmail.com  
40. Eryza - Sat 1/Sep/2012, 11:29pm
saya tgh mencari tapak booth/ mcm stall utk menjual baju n tudung area shah alam ( diruang legar ke ) samada kompleks PKNS, SACC, tesco, giant sila sms detail pd saya ifserv26@yahoo.com 0192819828  
41. Mazita Mohamed - Sun 2/Sep/2012, 10:42pm
Boleh email kat saya if ada expo atau karnival sekitar kl dan sewa bawah rm650,tq  
42. Narziefa - Sun 2/Sep/2012, 11:17pm
Boleh emailkan detail semua tapak2 yg ada... TQ

ziefa64@gmail.com  
43. Linda 151 - Mon 3/Sep/2012, 10:08am
check ur email,tq  
44. Entiti Junior - Tue 4/Sep/2012, 10:41pm
send detail to me at..
entiti_junior[at]yahoo[dot]co[dot]uk  
45. Faisal Pechal - Wed 5/Sep/2012, 2:17am
boleh emel kpd saya details..sy berminat nak cari booth.. ahmadfaisalmuhamad@gmail.com  
46. Linda 151 - Wed 5/Sep/2012, 9:35am
check ur email,tq  
47. Awana 2 - Wed 5/Sep/2012, 7:06pm
boleh emailkan saya sewa tapak event di kawasan ampang? kalau boleh bawah rm300. email kat skydinventure@gmail.com  
48. Serimisae - Mon 10/Sep/2012, 9:41am
Jika ada event di area penang, kedah & perak, tolong email kpd saya misae_seri@hotmail.com  
49. Linda 151 - Mon 10/Sep/2012, 11:39am
Awana : if bawah rm300 xdela.maaf
Serimisae : if ada area sana sy akan contact  
50. Adaaamazlan - Fri 14/Sep/2012, 4:38am
kalau ada event lg lepasni, boleh email saya officiallyada@yahoo.com ..tapak konvo kat ipta ade tak?  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..