Supple Plain Tote Bags
Amirah 145 - Mon 30/Nov/2015 11:07am
salam

saya menjalankan perniagaan supply plain tote bag kosong. dan ingin mengembangkan bisness.

mencari sesiapa yang menjalankan perniagaan printings, kerana ramai customer saya mahu kan printed bags. printed tote bags bagus untuk tujuan promosi, dan biasanya customer / syarikat korporate order dalam jumlah ratus2 bag.

whatsapp saya,
facebook / instagram / website sesiapa yang menjalankan perniagaan printings. boleh saya forwardkan contact number awak ke customer saya. saya mencari setiap kedai printing untuk setiap bandar & negeri dalam malaysia.

number saya: 017 6229335, Amirah.
website saya: www.nodesignerhere.com
instagram: @nodesignerhere

bag saya yang akan bekalkan sendiri kepada awak. free postage. awak print dan hantarkan kepada customer.

whatsapp saya untuk bincangkan soal harga. awak dapat keuntungan printing, saya dapat keuntungan supply bag.
win win situation ;)

Niche: Pemborong Beg Tangan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..