Spa, Kilang, Part Timer, Fulltimer Wanted
Menuemas - Sat 18/Sep/2021 2:41pm
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Saat pendemik kini ramai sahaja yang kehilangan pendapatan & pekerjaan.

Bagi yang tercari2 peluang kerjaya yang tidak menggugat pendapatan saat pendemik (terutamanya), ini adalah peluang anda.

Dan saya percaya sesiapa pun disini mementingkan penjagaan kesihatan tak kira apa sahaja bidang yang anda ceburi.

Disini, saya membuka peluang kepada anda yang berminat untuk top up barangan kecantikkan & supliment di kedai2 anda, Ataupun menyertai saya dalam ''awareness program kesihatan''.

Modal yang mengikut kemampuan & sangat berbaloi. Ia juga merupakan satu platform untuk perniagaan yang sangat diperlukan saat pendemik COVID19 ini.

Siapa pun anda, samaada surirumah, pelajar, pekerja kerajaan mahupun swasta dialu2 kan untuk bersama saya sebagai fulltime @ partime bagi menyampaikan maklumat dan mengedarkan tentang kebaikan supliment bagi menjamin kesihatan imuniti setempat.

Peluang pemasaran amat besar kerana product ini boleh digunakan oleh semua golongan tak kira umur, bangsa, agama & budaya.
@Supplement
@Minuman Bitonik
@Kosmetik
@Barangan Penjagaan Kebersihan dirumah

Semua ini adalah health care product, SANGAT ORGANIK, TIADA BAHAN KIMIA, lulus KKM & Halal

BERMINAT WASAP/tekan link dibawah

|𝙇𝙚𝙫𝙚𝙡 𝙐𝙥 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙃𝙚𝙖𝙡𝙩𝙝
|𝘽𝙞𝙨𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙋𝙖𝙩𝙪𝙝 𝙎𝙮𝙖𝙧𝙞𝙖𝙝 |𝘽𝙞𝙨𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙂𝙖𝙮𝙖 𝙁𝙖𝙢𝙞𝙡𝙮|
Whatsap 📲 https://bit.ly/3z218YE
FB https://bit.ly/38ZvOPr
Blogs https://bit.ly/3lpKQns

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga | Network Marketing
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..