Soft Ice Cream Machine for Sale/Rent (Ocean Power)
Hanif 21 - Mon 11/Jan/2016 2:51pm
Assalamualaikum Warga majalah

Saya menyediakan perkhidamatan menyewa, menjual dan membeli mesin soft ice cream brand Ocean Power

1) New Machine (Ocean Power) Mesin Baru
- Kadar harga mesin soft ice cream ocean power yang baru RM13000 (Table Top) & Rm14000 (Statistik)
- Warranty diberi selama setahun dalam tempoh penggunaan
- Dijamin puas hati kepada siapa2 yang telah menggunakkan @ baru berniaga
- Risiko yang rendah & kos penyelenggaraan juga rendah jika anda menggunakkan mesin ocean power

2) Rental Machine (Ocean Power) Sewa mesin
- kadar sewaan mesin soft ice cream RM600/sbln
- Jika berlaku kerosakkan selama tempoh anda menyewa adalah TANGGUNGJAWAB pihak kami untuk MENYELENGGARA mesin tanpa dikenakkan bayaran

3) Ready Stock (Ocean Power)
- mesin soft ice cream sentiasa ada untuk DIJUAL/DISEWA

4) POWDER & CONE SUPPLIERS
- pihak kami juga membekal bahan2 soft ice cream seperti:
a) POWDER: 1.2kg (RM20) @ 4.7L volume liquid aiskim
b) Kon: Sugar kon 360pcs (RM40)
MCD kon 450pcs (RM40)
Small kon 900pcs (RM30)
Medium kon 140pcs (RM65)
Big Kon 120pcs (RM70)

5) Machine Operation (FREE)
- pihak kami juga akan mengajar anda cara2 pengendalian mesin serta cara untuk mengatasi masalah jika berlaku kerosakkan kecik.

6) Kedai kami di Cheras kajang (what app utk dapatkan location kedai)

Like & Follow: Instagram & FB (apik enterprise) untuk melihat gambar2 yang menarik

Berminat @ anda ingin tahu maklumat lebiih lanjut sila hubungi En.Apik: 013-7569547

Niche: Bisnes Ais Krim | Mesin Proses Makanan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..