Sistem Pengurusan Bengkel Terbaru! Harga Mampu Milik!
Azri Zakaria - Mon 19/Oct/2020 10:06am
Masih mengunakan buku manual? atau masih lagi mengunakan excel? Kadang-kadang pening kepala nak kira sales dapat, berapa collection dah terima dan perbelanjaan kedai

Nak beli system, semua mahal-mahal. Tapi kita ada offer, system murah pada harga RM 1,000 sahaja (10 pelanggan pertama).

Perkenalkan Easy Workshop, sistem POS + Stok/Inventory untuk bengkel/kedai accesories. Kami menawarkan sistem pengurusan bengkel, dengan sekali bayar sahaja!

Nak cuba? Boleh! Kita tawarkan selama 15 hari untuk percubaan. Cuba dulu, bayar kemudian!

Siapa boleh guna system ni?

1) Pemilik bengkel motorsikal/kereta/lori/boat dan sebagainya
2) Pemilik kedai accesories seperti tinted/accesories
3) Sparepart supplier

Antara ciri-ciri menarik:

1) Rekod maklumat pelanggan dan kenderaan. Lepas tu senang nak cari balik. Takyah key in lagi semula
2) Buat quotation / bil, masukkan barangan atau service automatik system akan kirakan. Tak perlu guna buku dah!
3) Senang nak cari maklumat pelanggan, kenderaan atau bil. Masukkan nama/no plate/no bil system terus carikan!
4) Boleh tahu stok berapa banyak, siapa yang beli. Siap ada warning kalau stock tinggal sikit!
5) Rekod perbelanjaan bengkel / kedai
6) Mudah untuk memberi diskaun kepada pelanggan
7) Ada dashboard, memaparkan maklumat menyeluruh seperti jumlah jualan, payment dan senarai customer tidak membayar dan graf
8) Tidak memerlukan sambungan internet*. Kedai takda internet pun boleh guna
9) Boleh hantar notifikasi mengunakan whatapps
10) Boleh buat promotion mengikut hari dan jam.
11) Resit boleh print atau export ke PDF/WORD dan Excel
12) Panduan lengkap serta video untuk cara pengunaan Easy Workshop

Senarai Laporan
1) Hasil jualan mengikut bil atau barangan
2) Hasil bayaran pelanggan
3) Perbelanjaan kedai
4) Stock
5) Senarai pelanggan tidak membayar
6) Profit and Loss

Jom tengok video bagaimana Easy Workshop dapat membantu anda
https://youtu.be/JykdP0Ud8uM

Panduan penguna
https://www.youtube.com/playlist?list=PLxqYeJy9gNDo-b4CrxXYdR2sw2LXNlZHV

Syed Shah
019 224-7783
Whatapps: https://api.whatsapp.com/send?phone=60192247783&text=Saya%20berminat%20nak%20pasang%20Easy%20Workshop
Azri
012-974-7971
Whatapps: https://api.whatsapp.com/send?phone=60129747971&text=Saya%20berminat%20nak%20pasang%20Easy%20Workshop

Facebook Page
https://www.facebook.com/easyworkshopmy

Niche: Bengkel Kereta | Bengkel Motosikal | Mesin Terminal Bayaran | Perisian Komputer | Bisnes Aksesori Kereta
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..