Siapa nak Letak Produk di Shop RM25 Seminggu (Weekend Bazaar)
Aisyah 440 - Fri 23/Feb/2018 10:08am
Office work saya hanya Isnin hingga Jumaat, jadi bos saya plan nak open shop ni untuk buat weekend bazaar. Siapa yang berminat untuk letak produk boleh call 011 2115 2166. Lokasi Setia Alam, Shah Alam. 

- Minimum 6 minggu 
- Jualan hanya Sabtu & Ahad, 12 noon hingga 6pm (weekend bazaar) 
- Barang boleh pos atau hantar sendiri, tapi pulang barang kena ambil sendiri atau hantar wakil. 
- Produk kering, tidak merbahaya dan yang terpakai pun kami terima. 
- Barang kena ada yang murah untuk tarik pelanggan, senang kalau jual by volume. 
- Boleh letak brochure,name card kalau nak. 
- Hantar barang pakai kotak, no plastik kecuali barang besar mcm stroller baby xpe.. 
- Promosi produk kat sosial media kalau bagi gambar dan harga melalui wasap. 

p/s= nak buat tempat untuk pick up point barang untuk pelanggan pun boleh.

Meh try market di Setia Alam, Shah Alam sbb kawasan penduduk yang tinggi. 

Ramai young family sini, jadi barang2 kanak2 dan baby sesuai. 

Harga kalau boleh biarlah murah 

Kalau berminat boleh contact 011 2115 2166 untuk info lanjut.

Niche: Vending Machine
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..