Siapa Berminat Untuk Menjual Al-Quran Digital Secara Offline?
Produk Berkesan - Thu 14/Jun/2012 2:51pm
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Al-Quran Digital Read Pen merupakan salah satu barangan elektronik yang diperlukan pada masa kini. Mana tidaknya ia mempunyai pelbagai kelebihan. Dengan bantuan pen elektroniknya yang mampu mengeluarkan bunyi bacaan Al-Quran dengan hanya menyentuhnya pada mana-mana ayat Al-quran, anda boleh belajar membaca Al-Quran dengan mudah. Dengan mendengar bacaan yang diperdengarkan kepada anda, anda akan lebih mudah untuk mengikuti cara bacaan dan membaca Al-Quran dengan sebutan tajwid yang betul.

Bagi ibu bapa, anda boleh membeli Al-Quran Digital Read Pen ini untuk memupuk minat dalam diri anak-anak anda untuk terus membaca Al-Quran. Ini kerana, Al-Quran Digital Read Pen ini dilengkapi dengan kemudahan teknologi. Bertepatan dengan arus kemodenan masa kini. Dan seperti yang kita sedia maklum, anak-anak cenderung untuk memiliki barangan elektronik yang sesuai dengan arus kemodenan. Jadi Al-Quran Digital ini adalah produk yang sesuai untuk mereka.

Kelebihan lain Al-Quran Digital ini, ia mempunyai pelbagai pilihan suara dan jenis bacaan yang dipetik dari sheikh2 terkenal Timur Tengah. Jadi, tidak mustahil anda mampu membaca dengan nada dan alunanan yang sama seperti mana yang dibaca oleh sheikh-sheikh tersebut.

Itu baru sedikit sahaja kelebihan-kelebihan yang ada pada Al-Quran Digital. Sekiranya ada yang berminat untuk membelinya, anda boleh hubungi saya dengan menghantar emel ke online_biz9306@yahoo.com.

Dengan setiap pembelian Al-Quran Digital Read Pen ini, anda turut akan bersedekah sebanyak RM 10 untuk sumbangan rumah anak yatim. Ini bermakna, sambil anda membeli, sambil anda menderma. Jadi, anda mempunyai dua 'saham besar' di situ.

Bagi yang berminat untuk memasarkannya secara offline dan berminat untuk menjualnya di kedai-kedai anda, anda boleh juga hubungi saya di online_biz9306@yahoo.com untuk rundingan harga.
Sebagai contoh, saya menjualnya dengan harga RM 300 untuk satu unit, kemudian anda pasarkan di kedai anda ataupun jual pada sahabat dan ahli keluarga dengan harga RM 350 ataupun RM 400. Keuntungan seratus peratus milik anda. Kos penghantaran Al-Quran Digital ke rumah anda adalah PERCUMA termasuk sabah dan sarawak.

Sekali lagi, jika berminat, boleh hubungi saya di
online_biz9306@yahoo.com ataupun tinggalkan jejak anda. Untuk pengetahuan anda, Al-Quran Digital Read Pen ini anda boleh beli dan hadiahkan kepada rakan atau ahli keluarga sebagai hadiah hantaran, hadiah hari bapa, hadiah hari jadi, hadiah untuk pihak sekolah atau pihak pondok dan lain-lain lagi. Pendek kata banyak manfaatnya.

Saya akan berikan info lebih lagi mengenai kenapa pentingnya anda memiliki Al-Quran Digital Read Pen ini supaya anda boleh pula menggunakannya untuk tujuan pasaran anda pula. Sekian dari saya. Berminat? Sila hubungi di online_biz9306@yahoo.com

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..