Sexs Toys From Japan
Shahril 9 - Fri 8/Oct/2010 11:08am [Last Comment]
ada menjual seks toys berkualiti dan dijamin selamat daripada jepun
untuk maklumat dan katalog boleh email ke
zorro1risk@yahoo.com.my
(catalog akan dihantar dalam format microsoft word)

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Jonitech - Fri 8/Oct/2010, 11:14am
sexs toy ni guna dia utk apa ek?  
2. Datok R - Fri 8/Oct/2010, 11:16am
sashril... i minat sangat nih... tapi takut le... kalo kita beli tak kena tangkap ke dgn gomen.

i selalu join tangkap org dalam operasi cegah itu ini.. kat sekitar kl nih... (part time.. lagipun member ajak tolong.. tak cukup org) ... tak pasal-pasal i pulak kena tangkap..  
3. Bob 4 - Fri 8/Oct/2010, 11:36am
emailkan pada awoolbear@yahoo.com  
4. Panamax Cannal - Fri 8/Oct/2010, 12:07pm
cool....email me at panamax_cannal@yahoo.com  
5. Someone9544 - Fri 8/Oct/2010, 12:19pm
email me catalog at hanjiien@yahoo.com
tq  
6. Fahmi 3 - Fri 8/Oct/2010, 2:06pm
emailkan pada -----> fmie_ab@yahoo.com.my  
7. Roquezz - Fri 8/Oct/2010, 2:35pm
email kan katalog..benchmark707@gmail.com..mana tau ada peluang meniaga ni..  
8. Hafiz 15 - Fri 8/Oct/2010, 4:40pm
miraturbo06@yahoo.com.my  
9. Suhairul - Fri 8/Oct/2010, 5:40pm
email kan catalog&price suhairul83@yahoo.com  
10. Khaleez - Fri 8/Oct/2010, 6:41pm
email saya katelog tue

appalunch@gmail.com  
11. Zakaria Mohd - Fri 8/Oct/2010, 8:22pm
berminat nak beli tolong email katalog ke zack.stingray@yahoo.com  
12. Muhammad Fadzil Bin Zainani - Fri 8/Oct/2010, 11:03pm
email ke fadzilzainani@gmail.com  
13. Olandor - Sat 9/Oct/2010, 7:20pm
saya minat gak..boleh x email kepada saya:
aromaxs@yahoo.com  
14. Bujuder - Sat 9/Oct/2010, 7:59pm
poyo la dato R...dibawah seksyen dan undang-undang apa menjadi satu kesalahan memilikki alat permainan seks...jika yang jual lain la boleh dikompaun oleh KPDN itupun kerana kesalahan alatan yang tidak mendapat kelulusan dari sirim...xperlu poyo sangat Dat0 R..pihak enforcement tidak panggil org luar buat serbuan....  
15. Datok R - Sun 10/Oct/2010, 12:27pm
bujuder... aku minat nak beli sex toys nih... tapi kawan aku penah join operasi cekup org2 yg jual sex toys... mana la aku tahu betul ke salah... aku bukan ahli parlimen.

aku minat nak beli tapi takut... kena tangkap sebab kawan aku penah tangkap mamat yg jual tu!!!

aku rasa tak salah jual benda ni sebab bukannya merosakkan macam syabu/dadah.. cuma aku tak berani nak beli direct. kalu by post munkin ok kot... itupun kalo tukang jual ni tak serahkan nama2 kita pembeli kalo dorang kena tangkap (make sure nama pembeli dirahsiakan)... aku segan kalo kena... & masuk paper..  
16. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Sun 10/Oct/2010, 1:34pm
hehehe........mau tapi MALUuuu...!!!!!!  
17. Banjak614 2 - Sun 10/Oct/2010, 10:28pm
sitibaizurah bintin mustapha 2....ape nok MALUnyaaaa bukannya orang tahu  
18. Datok R - Mon 11/Oct/2010, 6:52am
Siti... tak patut ban sex toys di malaysia kan?? kenapa nak ban... kenapa nak serbu? kenapa tak boleh jual?

member2 kat perlis/kelantan senang le boleh beli kat thailand... org lain susah nak cari...
kita kena buat undi tak percaya kat parlimen... piket  
19. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Mon 11/Oct/2010, 8:28am
Lady Boss Siti kat ofis dah lame jual sex toys ni... Tak malu pon.....!!!!!!!!!!!
Bisness baik nie...!!!!!!!!!

Raden..mane email yg siti nak tu...
tak dapat pon...  
20. Amrano67 - Mon 11/Oct/2010, 10:59pm
http://www.kedaidewasa.com/amran/

psst.. sila lewati
untuk yg dah kawin aje..  
21. Muhamad Fared Zulkafli - Tue 12/Oct/2010, 9:26am
EMAIL KATALOG
ayet_78@yahoo.co.uk  
22. Atoksewel - Wed 13/Oct/2010, 12:59am
melayu sekarang.Hancur.  
23. Zorro 3 - Wed 13/Oct/2010, 11:24am
apa yang hancur??bukan dari dulu ke melayu dah hancur??? pelacur kat petaling street 2 bukan hari ni baru wujud.....  
24. Nani Rahayu - Wed 13/Oct/2010, 3:38pm
alat getaran de x?  
25. Haire - Thu 14/Oct/2010, 12:10am
nani klu nk getaran guna je vibrate h.phone  
26. Banjak614 2 - Fri 15/Oct/2010, 1:33am
betul tu nani..atau pom guna vibrate konkrek simen...lagi power...hahaha  
27. Abong8 - Fri 15/Oct/2010, 9:12am
Bro...email catalog ngan price kat aku..
adam.ahmad8@gmail.com
tq.  
28. Erzeugenly - Sat 16/Oct/2010, 1:29am
sent saya erzeugenly@yahoo.com  
29. Mzan - Sun 17/Oct/2010, 1:09am
emailkan catalog
mzan2501@yahoo.com  
30. Renomajay - Mon 18/Oct/2010, 11:50am
email kat renomajay@gmail.com  
31. Deen 8 - Mon 18/Oct/2010, 1:16pm
email detail kat sy salehuddin_md.akhir@yahoo.com  
32. Mawardy - Tue 19/Oct/2010, 2:12am
email kat sy mawardyarshad@yahoo.com  
33. Multibiz121 - Wed 20/Oct/2010, 1:33pm
email saya
multibiz121@yahoo.com.my  
34. Muamin - Wed 20/Oct/2010, 2:34pm
muamin38@yahoo.com  
35. Kamarul 12 - Thu 21/Oct/2010, 9:47pm
email sy...
r3finingr3@ymail.com  
36. Tuna - Fri 22/Oct/2010, 4:07pm
email katalog to
sejukbeku78@gmail.com
thnx  
37. Cikfen - Sat 23/Oct/2010, 1:27am
Den pun nak tgk katalog gaks -> sideincome07@yahoo.com  
38. Nas 2 - Sun 24/Oct/2010, 2:16am
emailkan katalog...
shienaz_01@yahoo.com  
39. Hj Sapeon - Wed 27/Oct/2010, 2:55am
email to:
hishamhjhashim@gmail.com  
40. Saiful Ms - Wed 27/Oct/2010, 8:12pm
email katalog to msherbsvillage@gmail.com  
41. Tuna - Thu 28/Oct/2010, 1:23pm
xde pun katalognye... email la...  
42. Irman - Fri 29/Oct/2010, 4:38pm
arechong@hotmail.com email aku gak  
43. Mraz - Fri 5/Nov/2010, 11:44am
mintak catalog mrazcollection@gmail.com  
44. Mraz - Sun 7/Nov/2010, 8:40pm
siti boleh kasi catalog ke???  
45. Sheikh - Mon 8/Nov/2010, 5:51pm
ayraz@yahoo.com  
46. Remy 13 - Wed 10/Nov/2010, 2:42pm
juta.emas@hotmail.com  
47. Rajan - Wed 10/Nov/2010, 3:04pm
email katalog to: rajan-888@live.com  
48. Ahmad Soufi - Mon 15/Nov/2010, 2:34am
Syok ni,boleh test!!!  
49. Maxtorque Speedzone - Tue 16/Nov/2010, 12:10am
email me : chronic_darkness05@yahoo.com  
50. Suriani Sulaiman - Tue 16/Nov/2010, 1:44pm
TLG BG KATALOG KAT SY YE... sue_damia86@yahoo.com.my  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 83 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..