Sewa Beli Teksi
Kak U - Wed 9/Mar/2011 1:17pm [Last Comment]
Nak tanya ... ader tak sesiapa samada pemandu teksi atau bekerja ngan syarikat teksi ke atau ader info mengenai syarikat teksi yang menawarkan harga deposit dan sewa harian serta benefit yg bagus ... aku nak bawa teksi lahh .. tolong bagi info nama sykt teksi ngan no telefon dia serta harga n benefit yg dia bagi ... terima kasih

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Hasri 3 - Wed 9/Mar/2011, 9:57pm
Saya ada teksi saga blm permit sendiri untuk disewa beli harga boleh dirunding hubungi saya kalu berminat 0162051434  
2. Gee 17 - Sat 19/Mar/2011, 12:47pm
Boleh saya tau area mana ya.sebab saya ada 2 taxi.1 sendiri punya/satu lagi nak sewakan.kalau duk area seremban boleh call saya abg din 0126981582.Permit Taxi saya boleh bawa kemana saja.  
3. Azlan 87 - Fri 22/Apr/2011, 6:44pm
saya duk kat seremban dan ada psv....saya minat nak sewa teksi abg din tu lah....ada lagi ke?...kalau ada lagi tolong talipon saya 019 357 7145. nama saya azlan  
4. Alexis - Tue 24/May/2011, 3:27am
Teksi waja 1.6M untuk dijual - KL
- D/P 4600
- Sewa Harian RM53
- Umur kereta 5 Bulan (Sambung bayar 4 Tahun 7 Bulan, boleh tukar milik kepada kereta persendirian lepas kontrak / terus memandu dengan menyewa permit syarikat)
- Setiap 6 bulan free 2 biji tayar
- Mileage 30k km
- Teksi standard (tiada ubah suai)
- Mesti mempunyai PSV yang sah

Alexis Wong : 014-2340237 (Call / SMS  
5. Muhammad Azfar - Wed 6/Jul/2011, 8:16pm
Mr Wong..I berminat dgn u punye offer..can we sit n talk?? call me at 012-6446863 - Mr Azfar  
6. Feroz 3 - Wed 28/Sep/2011, 8:43pm
salam..nak tanya sesiapa yang nak bagi sewa teksi/kereta sewa atau sewa beli..sila hubungi saya feroz 0196309134  
7. Sriwangsa - Fri 30/Sep/2011, 9:43am
saya ada kereta avanza 1.5. mcm mana saya nak tukar kereta saya untuk d jadikan teksi executive..ada sesiapa x yg boleh tolong...tq  
8. Amri 48 - Sun 16/Oct/2011, 10:43am
salam.saya nak bawa teksi part time area lembah klang dan nak cari teksi sewa beli yg deposit murah.ada sesiapa nak bantu?amri 0193126781  
9. Jie 0172087893 - Sun 30/Oct/2011, 7:32am
Salam, kepada tuan empunya teksi yang mencari 2nd driver tak kira untuk sebelah siang atau sebelah malam atau hujung minggu sahaja sila hubungi saya - Jie 0172087893 (Kalau boleh sekitar Ampang supaya senang saya nak ambil dan pulang teksi)  
10. Mhd 3 - Mon 31/Oct/2011, 10:36pm
Kalau ada yang mencari 2nd driver untuk jumaat,sabtu & ahad sebelah malam sila hubungi saya 0163746910  
11. Zbm - Mon 12/Dec/2011, 12:04am
salam,,nak cari teksi sewa beli baru@second,,ada sesiapa yg tau x proses2nya,,kalau deposit tinggi sikit tp sewa hariannay,,murah,,kira ok la  
12. Md Noor Azli - Tue 20/Dec/2011, 1:17pm
sy ada teksi lcct nissan sentra utk sewa beli 4th perjanjian harian rm50 berninat hubungi/sms sy terus 0193438520 urgent  
13. Lanz 10 - Thu 22/Dec/2011, 7:43pm
Salam.sy sdg mncari teksi lcct waja-wira-sentra yg nk disewakn@dijual.kalau ada cal @ sms sy 0176351819 lanz tq  
14. Akuajebcoy - Wed 28/Dec/2011, 6:16pm
Salam, nak tahu berapa d/payment untuk teksi baru syarikat kat JB. Boleh recommend tak syarikat yang beri faedah terbaik kat driver.. PSV baru nak test on Jan 10th. Berminat nak jadi PRC (Pilot Red Cab)...Mohon nasihat  
15. Zack Aiman - Thu 12/Jan/2012, 8:24pm
Teksi Saga BLM 1.6 untuk SEWA BELI. Deposit RM2500, selama 4 tahun. Sewa harian RM 55 selama 1 tahun 6 bulan. baki 2 tahun 6 bulan harian serendah RM 48 sehari. Sila msg 012-9412779 jika berminat. saya akan call balik. Area Selangor , KL.  
16. Pak Man Telor - Fri 13/Jan/2012, 10:21pm
Salam satu malaysia..
Teksi saga BLM (baru)
sewa beli harian rm35
dalam tempoh 4 tahun teksi akan jadi milik anda,Berminat sila hubungi 0176052700 wan  
17. Kapt B S G Tharan - Sun 29/Jan/2012, 12:06pm
Saya ada 50 permit taxi lembah klang untuk dipajak 5 tahun. Yang berminat bolih contact 016-6706911 untuk keterangan lanjut. Harga RM350 sebulan.
email: captain_sg2225@yahoo.com.my
Tq.  
18. Nazaruddin Ahmad - Sun 12/Feb/2012, 12:11pm
Salam Zack Aiman,
Saya berminat utk beli Teksi Saga BLM 1.6 baru, ini nmbor sya utk mklumat & tjuan proses. Naza-Cheras (019-271 4696).  
19. Zuldrv - Tue 28/Feb/2012, 10:28am
Saya boleh dan memiliki lesen PSV & GDL untuk memandu semua kategori Bas, Van Vokasional, Kereta Sewa, Teksi Budget dan Mewah atau Lori 3tan. Saya mahu mencari part time area lembah klang, teksi atau Van dan Bas membawa rombongan kawin. Saya Zulazian 017-3038782  
20. Rozita 23 - Mon 26/Mar/2012, 12:00pm
salam 1 malaysia, siapa yang tahu, macamana nak bawa teksi lcct..suami saya berminat nak bawa teksi lcct ni..kalau sesiapa tahu tolong emailkan di jitahassan@yahoo.com.my...tq  
21. Farid 98 - Tue 10/Apr/2012, 11:01am
aslmkm, saya cr teksi yg murah2 kalu ada email kat sy fariizallijai@yahoo.com  
22. Muhammad Norazhar Bin Mujir - Wed 25/Apr/2012, 3:30pm
Saya hendak sewa beli teksi di area jb. Ada sesiapa atau syarikat teksi di jb yg hendak sewa beli teksi kepada sy, call or sms 0177167761 Azhar. Terima kasih..Email azhar_mujir@yahoo.com  
23. Fadil 13 - Sat 28/Apr/2012, 10:30am
Ada sesiapa yang nak sewakan teksi lcct,saya nak sewa,hubungi saya 0123383172 fadi
jebatdugang@ymail.com  
24. Mazuin 2 - Sat 5/May/2012, 4:18pm
salamm..nak tanya ok ke bawak teksi ni.. Suami beria nak bawak. .lcct, klia atau klang valey...?sesapablh info berkenaan teksi blhle hubungi 0122620304 mlm je..tq  
25. Pak Man Telor - Mon 7/May/2012, 9:46pm
Peluang meraih pendapatan bersih RM200/hari dalam kerjaya pemandu teksi dengan memandu teksi sendiri,baru dan selesa serta bayaran harian yang terendah.

Tawaran sewa beli teksi SAGA BLM 1.6L (baru) RM36 sehari.Terma dan syarat adalah seperti berikut:-

-Memiliki lesen PSV yang sah
-Tidak disenarai hitam oleh undang-undag?
jalan raya

Kepada sesiapa yang berminat sila sediakan:-

-Wang diposit Rm4200
-bil elaektrik/air (untuk pengesahan alamat)
-Surat maklumat pemandu yang boleh diperolehi di kauter JPJ (untuk pengesahan maklumat dan identiti?
-2 keping gambar (untuk buat kad pemandu)

Tawaran ini adalah terhad,pihak syarikat akan mengutamakan kepada sesiapa yang membuat booking awal.Jika ada sebarang pertanyaan sila call 0176052700 (wan)  
26. M Rizal 2 - Thu 10/May/2012, 8:07pm
sesiapa nak sewa/jual permit teksi sms atau call saya 012 2303202  
27. Saiful S2000 2 - Thu 19/Jul/2012, 1:49pm
Salam.sy berminat untuk sewa beli teksi di lcct.ade sesiapa yg bleh membantu.tlg email sy punkai_2000@yahoo.com or 0126880826.tq.  
28. Linda Rahmat - Thu 19/Jul/2012, 4:10pm
nak cari teksi second kalau ada minta hubungi saya segera. teksi lembah kelang

sewa beli.

017-6617270  
29. Syafiq 87 - Fri 27/Jul/2012, 10:42pm
pehidmatan taxi 24 jam . tempahan ,harian , bulanan atau mingguan
cth : klia ,lcct , genting highland dan banyak lagi
sila hubungi :0102872366 - syafiq  
30. Ahmadyusri78 - Sat 28/Jul/2012, 9:27am
berminat untuk menjadi pemandu teksi part time 7ptg -7 pagi,teksi berada di kawasan puchong,bole hubungi saya di 019 6144676 atau email:-sayapislam@yahoo.com.my  
31. Mohd 314 - Fri 3/Aug/2012, 11:58am
sesiapa nak sewakan teksi dia boleh call saya 0122567209  
32. Sukhveer - Wed 15/Aug/2012, 6:55pm
Sesiapa nak sewakan permit atau jual permit taxi boleh hubugi saya 0162110666  
33. Amin 178 - Sat 25/Aug/2012, 8:35pm
salam. saya ada teksi iswara 2003 untuk dijual rm5k termasuk kos tukar nama, sambung bayar dgn syarikat rm19hari. 4biji tayar baru tukar. call 0193191109  
34. Azmi 190 - Sun 16/Sep/2012, 8:55pm
salam semua..
sesiapa berminat hendak sewa teksi sila hubungi saya -
017 2112882 - azmi
tq..  
35. Shukri 17 - Mon 24/Sep/2012, 10:41am
saya ingin sewa teksi lcct, jika sesiapa yang ingin sewakan teksi beliau sila hubungi saya, 0192901063.  
36. Azmi 190 - Mon 24/Sep/2012, 3:54pm
salam semua..
TEKSI UNTUK DISEWA
- teksi iswara kl
- deposit 1k
- 1 hari rm50
- maintenance company tanggung
- 1 bulan 1 hari cuti
tq tuan tanah & semua kawan-kawan  
37. Zam 196 - Tue 25/Sep/2012, 2:46am
Teksi Waja utk di jual Rm4600 + smbg byr Rm54 sehari selama 3 thn lebih sahaja...
Teksi cantik jaga baik..termasuk sport rim...spoiler...door visor...dan lain lain...ATAU TKR DGN Taxi Wira....  
38. Shukri 17 - Wed 26/Sep/2012, 6:39pm
Zam 196, ni teksi lcct ke? Lau lcct tlg contact saya.  
39. Zain 25 - Sun 30/Sep/2012, 6:56pm
Ada sesiapa yg nak sewa teksi lembah kelang shift petang ?  
40. Mohd Hasrin - Fri 5/Oct/2012, 7:03pm
Saya areen, Ada teksi waja cps,saya tgl di damansara damai, nak sewa kan full time,deposit $1500, sesiapa berminat call 0123108845  
41. Mardhiah 2 - Wed 17/Oct/2012, 6:03pm
Saya ada teksi Wira 1.5 (M) register year 2009 untuk dijual. Bayar deposit tunai RM12,000 dan sambung bayar selama 3thn 10 bulan je lagi. Setiap bulan bayar dalam RM512 dengan bank. Teksi biru merah.

Sewa permit RM500/month (selama 3thn 10bln).

Bagi mereka yang berminat untuk bayar penuh secara tunai, harga RM48,000 (boleh nego lagi) dan boleh tukar nama terus.

Permit sampai tahun 2016. Lepas tu, auto-upgrade selama 3thn untuk teksi ni sahaja. Maksudnya, permit ni boleh guna 7 thn lagi.

Kepada mereka yang betul2 berminat, sila hubungi saya:
Fahmi 019 2522391 / 012 9242757  
42. Mardhiah 2 - Thu 18/Oct/2012, 2:07pm
pembetulan
permit bukan untuk disewa sebab teksi masih ada  
43. Johari 44 - Sat 20/Oct/2012, 3:47pm
salam..nak tanya sesiapa yang nak bagi sewa teksi/kereta sewa atau sewa beli/teksi..sila hubungi saya  
44. Johari 44 - Sat 20/Oct/2012, 3:53pm
saya nak tanye sesiapa yang nak bagi sewa teksi untuk jualbeli, pajak
sila hubungi saya secepat mungkin
johari 0133108566  
45. Eddy 79 2 - Thu 1/Nov/2012, 11:10pm
Salam...permit teksi bajet L/Klang utk disewakan segera..col 0122759907  
46. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012, 12:31am
Teksi Saga BLM utk di jual Rm3900 + smbg byr Rm38 sehari selama 2 thn
Batuan rendah  
47. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012, 12:40am
Call 0133623349  
48. Emry 2 - Wed 7/Nov/2012, 2:16pm
Maaf teksi sudah dijual  
49. Papazola - Fri 16/Nov/2012, 11:32am
Teksi lcct utk dijual nissan sentra 1.8 sila hubungi en shah 0194419911  
50. Reno 3 - Tue 20/Nov/2012, 5:37pm
Saya ada sebuah teksi untuk disewabeli/sambung bayar.

Hanya anda yang benar2 serius dan berminat serta mempunyai lesen PSV sahaja
sila hubungi saya.

Kriteria
1) Lesen Memandu yang Sah (Lesen D & PSV Teksi)
2) Down Payment : RM 3,500.00 (termasuk tukar nama)
3) Sewa Harian : RM 49.00 (3Tahun)
4) Jenis: Proton Waja (enjin mitsubishi)

Peringatan : yang berminat sahaja sila hubungi saya 0183828343. Segala kontrak akan disediakan  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 140 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..