Servis Hantar SMS Pukal (SMS Blast) No Fon Disediakan Jika Perlu.
Servis Sms Blaster - Fri 11/Jun/2021 2:45pm
Berdasarkan dari case study sebelum ni, klien kami cuma perlu belanjakan RM8 untuk dapatkan 15 -20 sales (RM1000 hasil jualan)!

Kalau guna FB Ads, RM8 anda mungkin baru dapat 2-5 PM dari ads. Ini baru PM, bukan lagi sales.

Kalau anda ada database pelanggan (no. fon) sedia ada, lagi mudah kerja anda. Jika tiada kami akan sediakan untuk anda.

Blastkan SMS ke nombor pelanggan dan tunggu mereka buat pembelian.

Kosnya lebih murah kalau nak dibandingkan dengan mencari pelanggan baru di FB ads.

KELEBIHAN SMS BLAST

Kelebihan #1. SMS mempunyai best engagement rate berbanding platform pengiklanan yang lain.

Emel kalau dihantar, tidak akan segera dibuka.

Kalau ada phone call, kalau tak kenal, kita tak jawab lagi-lagi kalau pakai apps yang boleh detect siapa call tu.

Tapi kalau SMS, bila dihantar, selalunya orang akan terus baca isi SMS anda.

Kelebihan #2. Boleh lihat laporan SMS yang dah dihantar.

Kalau anda menggunakan perkhidmatan dari kami, kami akan sediakan report SMS yang di hantar & video rakaman semasa proses penghantaran.

Kelebihan #3. Kandungan yang interaktif.

Anda ada produk baru yang nak dilancarkan?

Gunakan SMS blast untuk maklumkan kepada database pelanggan anda.

Sediakan offer yang menarik dan blastkan SMS kepada semua pelanggan.

Masukkan link website / no fon anda ke offer yang anda tawarkan tu.

Kelebihan #4. Penghantaran SMS segera.

Bila anda menggunakan SMS sebagai medium pemasaran, semua SMS akan sampai kepada nombor telefon pelanggan anda dengan kadar segera.

Lepas je tukan butang Send, semua SMS akan masuk ke inbox sms pelanggan.

Jangan terkejut kalau dalam masa 5 – 10 minit lagi dah ada orang yang buat bayaran!

Kelebihan #5. Ada Personal Touch.

Bila guna SMS, anda boleh karang SMS yang ada nilai personal touch.

Lebih senang kata yang dekat dengan hati pelanggan.

Hubungi kami untuk dapatkan harga promosi istemewa pakej servis sms blaster.

Sebarang pertanyaan / tempahan sila call wasap kami:
012-2491560
https://wa.me/60122491560
Edaran Gemilang Enterprise
Kota Damansara.

Niche: Bisnes Sms
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..