Servis Bina Website Murah
SM Creative Studio @ SM TECHNOLOGIES NETWORK
Sun 31/Jan/2021 11:14pm [Last Comment]
Assalamualaikum / Salam Sejahtera. 😀

Kepada semua peniaga dan usahawan online yang saya hormati dan saya kagumi!

Saya di sini menyediakan servis membina kedai online, website dan juga blog untuk mana-mana usahawan, syarikat atau organisasi untuk menjadikan bisnes anda lebih menarik dan lebih dikenali ramai.

===========================
KELEBIHAN ANDA MENEMPAH DENGAN KAMI
===========================

✔️ Design website adalah pilihan anda sendiri. Jadi anda akan lebih berpuas hati. Kami akan berikan anda untuk memilih design web anda.

✔️ Bantuan support seumur hidup melalui whatsapp.

✔️ Anda akan diajar menggunakan dan manage website secara percuma selepas siap. Tutorial disediakan. Subscribe tutorial kami di YouTube https://www.youtube.com/channel/UCNpb1vah5TJCpXN32Fb3oCw/

✔️ Paling penting, selepas website anda disiapkan, website anda akan dapat review PERCUMA di blog BlogFaiz.com bernilai RM150.

✔️ Web boleh dilayari dengan smartfon anda

✔️ Kami telah berpengalaman dalam servis bina web sejak dari tahun 2013 lagi sehingga sekarang.

===============================
APA SERVIS UTAMA KAMI TAWARKAN?
===============================

✔️ Servis Bina Web (web syarikat @ web perniagaan)
✔️ Servis Bina Kedai online (website seperti lazada)
✔️ Servis Bina Blog (blog perniagaan @ blog peribadi)

==========================
SIAPA PERLUKAN SERVIS WEB?
==========================

✔️ Agen Hartanah
✔️ Agen Insurans
✔️ Peniaga Kek Online
✔️ Peniaga Baju Online
✔️ Peniaga Bundle
✔️ Towkey Servis Sewa Kereta
✔️ Dan apa saja anda buat servis/bisnes secara online

======================
MAKLUMAT SYARIKAT KAMI
======================

Nama Syarikat: SM Technologies Network (KT0405815-A)
Web Servis Syarikat: https://www.smcreativestudio.com/
No. Tel/Whatsapp: 013-9346624

Layari website kami untuk maklumat lanjut

Klik sini >>> https://www.smcreativestudio.com/

atau terus Whatsapp kami dengan klik sini https://api.whatsapp.com/send?phone=60139346624

Atau, boleh tinggalkan nombor whatsapp anda di bawah untuk kami hubungi anda melalui whatsapp.

Terima Kasih,
SM Creative Studio

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Nurhana 2 - Sat 17/Sep/2016, 4:56am
0193311266.wan  
2. SM Creative Studio - Sat 17/Sep/2016, 8:34am
Saya sudah whatssap tuan. Sila semak. Terima Kasih. :)  
3. Zulkefli 26 - Sun 2/Oct/2016, 1:12pm
wsapp pls unt detail...0109078726  
4. SM Creative Studio - Sun 2/Oct/2016, 10:43pm
Salam tuan Zulkefli 26

Saya sudah whatsapp tuan.

Sila semak.

Terima kasih :)  
5. Izfahlee - Sat 8/Oct/2016, 8:53am
01112751197 boleh berikan details ttg web ni..  
6. SM Creative Studio - Sat 8/Oct/2016, 4:44pm
Salam Tuan Izfahlee...

Saya sudah mesej tuan...

Sila semak.

Terima Kasih :)  
7. Faiz 547 - Sat 8/Oct/2016, 8:27pm
0192614270 faiz  
8. SM Creative Studio - Sun 9/Oct/2016, 6:57am
salam Faiz 547.

Saya sudah hubungi tuan.

Sila semak :)  
9. Ahmad Syfwan - Sat 15/Oct/2016, 4:35pm
0188701036  
10. SM Creative Studio - Sun 16/Oct/2016, 4:32pm
salam tuan Ahmad Syfwan.

Saya sudah mesej tuan...sila semak.

Terima kasih :)  
11. Shawl Mall - Sun 23/Oct/2016, 9:26am
0122730996/nana  
12. Zamani Bin Jopri - Sun 23/Oct/2016, 10:33am
Sallam tuan.
012 2838614  
13. Zara Zulaikha 2 - Sun 23/Oct/2016, 12:35pm
0182203235 whatsapp sy..jue..tq :)  
14. Najwa88 - Mon 24/Oct/2016, 2:27am
0196559539 whatsapp sy. Tq  
15. SM Creative Studio - Mon 24/Oct/2016, 8:12pm
Salam...

Kepada Shawl Mall, Zara Zulaikha 2 dan Najwa88

Saya dah mesej Tuan/Puan.

Boleh semak

Terima Kasih :)  
16. SM Creative Studio - Sat 29/Oct/2016, 11:12am
Salam sejahtera,

Kami sebagai tuan tanah di iklan ni ingin menyatakan kami masih lagi aktif seperti biasa.

Jika anda ingin bina website seperti website syarikat, ecoomerce dan lain-lain lagi, boleh buat tempahan segera.

Boleh hubungi kami dengan maklumat di bawah.

Website : www.smcreativestudio.com
Whatsapp: 013-9346624  
17. Aqil 11 - Sun 30/Oct/2016, 6:27pm
Whatsapp 013 4371631  
18. SM Creative Studio - Sun 30/Oct/2016, 9:01pm
Salam tuan Aqil 11.

Saya sudah whatsapp tuan...

Tuan boleh semak...terima kasih :)  
19. Charles 4 - Mon 7/Nov/2016, 8:23am
Hi Faiz (SM Creative Studio). It was wonderful experience working with you. You completed the 5 websites as you promised. Thanks for the good job. Charles, Klang, Selangor  
20. Asmadi 3 - Mon 14/Nov/2016, 11:43am
wsapp 0162468191  
21. Zulkarnain Bin Hassan - Mon 14/Nov/2016, 11:58am
wssp 0139872249..zul  
22. SM Creative Studio - Mon 14/Nov/2016, 4:37pm
Salam.

Tuan Asmadi 3 dan Zulkarnain Bin Hassan sy sudah whatsapp..

Sila semak dengan segera.

Terima kasih :)  
23. Lia Jamaliah - Mon 21/Nov/2016, 1:01pm
wassup 016 2433331 utk keterangan lanjut  
24. SM Creative Studio - Mon 21/Nov/2016, 9:42pm
Salam...Saya sudah whatsapp Puan Lia Jamaliah. Sila semak :)  
25. Mohammad Noh 3 - Mon 5/Dec/2016, 7:51pm
mohammad noh 0137397764  
26. SM Creative Studio - Mon 5/Dec/2016, 8:34pm
Salam...

Saya sudah PM tuan Mohammad Noh 3...Sila semak PM :)  
27. Razif 71 - Wed 21/Dec/2016, 12:00pm
0136642601 razif  
28. Rozita Abd Aziz - Wed 21/Dec/2016, 12:02pm
0105209417 -ita  
29. Norazlan 8 - Fri 23/Dec/2016, 12:57am
0123250113  
30. SM Creative Studio - Fri 23/Dec/2016, 8:54am
Salam...saya sudah whatsapp dan norazlan 8 ,razif 71, rozita ab aziz

sila semak whatsapp...

Terima kasih.. :)  
31. Mohd Yasir Sabrun - Thu 29/Dec/2016, 2:27am
0162219524  
32. Amanda Roscani 2 - Thu 29/Dec/2016, 2:53am
019-4343538: berminat website kedai online  
33. SM Creative Studio - Thu 29/Dec/2016, 4:55pm
Salam sejahtera Mohd Yasir Sabrun dan Amanda Roscani 2.

Saya sudah whatsapp.

Sila semak.  
34. Afifah 30 - Sun 1/Jan/2017, 9:18pm
whatsaap saya- pn. afifah 0133954266  
35. SM Creative Studio - Sun 1/Jan/2017, 11:04pm
Salam sejahtera puan afifah...saya sudah whatsapp puan...sila semak... :)  
36. Ayu Scha - Sat 14/Jan/2017, 1:53am
018-3596896  
37. Norazlinda 11 - Sat 14/Jan/2017, 8:02am
Whatsapp harga package ke 0125240046  
38. SM Creative Studio - Sun 15/Jan/2017, 7:25am
Salam sejahtera Puan Ayu scha dan Norazlinda11. Saya sudah whatsapp...sila semak whatsapp...  
39. Triple Z - Tue 24/Jan/2017, 10:42pm
pm details pn asmah 0172873369  
40. SM Creative Studio - Wed 25/Jan/2017, 10:35pm
salam..saya sudah whatsapp puan asmah. TQ. :)  
41. SM Creative Studio - Wed 25/Jan/2017, 10:36pm
Salam....sila semak whatsapp puan asmah. Saya sudah PM details...Terima kasih :)  
42. Ahmad Syfwan - Thu 2/Feb/2017, 3:35pm
0188701036  
43. SM Creative Studio - Thu 2/Feb/2017, 4:55pm
Salam Tuan Ahmad Syfwan. Sila semak whatsapp...Terima kasih :)  
44. Syakeem - Mon 6/Feb/2017, 10:26pm
01121303920

Kim  
45. Mohd Fairuz - Tue 7/Feb/2017, 8:22am
Syarikt di mne..ns mcm n9 je..ws sy 0173720924  
46. SM Creative Studio - Tue 7/Feb/2017, 10:38pm
Salam tuan Syakeem dan Mohd Fairuz. Saya sudah whatsapp tuan...Sila semak... Terima kasih :)  
47. Noami 3 - Mon 13/Feb/2017, 9:16am
Sy berminat juga dengan service yg ditawarkan....wtsapp ye 017-6414689 tq  
48. SM Creative Studio - Thu 16/Feb/2017, 9:08am
Salam tuan Noami 3. Saya sudah whatsapp... Terima kasih :)  
49. Jobprovider - Thu 9/Mar/2017, 12:09pm
Boleh quote saya berapa cost untuk membina ''Moneygame'' website?
Tlg bagi tau sama ada perlu beli software Money Game?

Ini bukan utk sy tapi kawan tanya.
Boleh kontak''
http://buyandsellseo.com/Instructions/contact/

Atau emailto: takeonpageone@gmail.com
Ribuan terima kasih didahulukan  
50. Fazleen 5 - Fri 10/Mar/2017, 6:17pm
WHATSAPP SAYA 0193959460 atau EMAILKAN DETAIL KE mamaleenclozet@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 81 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..