Sedia Membeli Hartanah di Seluruh Kelantan
En Jeri - Sat 9/Feb/2013 11:10am [Last Comment]
Assalamalaikum & Salam 1Malaysia kepada semua warga majalah.com
Alhamdulilah.. Kami sebuah syarikat pemaju hartanah yang berpengalaman luas dalam jual beli hartanah di negeri kelantan. Di sini kami ingin memaklumkan kepada semua yang terbaca iklan kami boleh menghubungi kami jikalau mempunyai hartanah yang ingin di jual segera pada harga yang berpatutan.
Keutamaan hanya kepada tuan-tuan tanah yang berhajat untuk menjual hartanah milik sendiri sahaja..
Minta maaf jikalau anda seorang broker @ bukan tuan tanah kami tidak berminat untuk melayan.. Melainkan anda seorang yang jujur untuk memperkenalkan tuan tanah bagi kami berunding terus insyallah anda pun boleh berurusan dengan kami.. Komisyen menarik kepada informer yang jujur sahaja..
#no broker# Tq..
Rundingan secara terus dengan tuan tanah banyak yang berjaya & mudah mendapat kata sepakat yang terbaik..
Semoga kita dapat berurusan.. Terima kasih majalah.com

hubungi kami di talian:-
019-9668718 En.jeri
017-9999871 Hj.wan
013-9000099 Hj. Azmili

www.hartanahmurah.com
portal jual beli hartanah 1malaysia..

Niche: Agen Hartanah
     
  1. Rosliza 9 - Sat 16/Feb/2013, 8:02am
    Salam,sy ada tanah lot getah seluas 18ekar.15ekar telah di tanam getah umur 1tahun.tanah ni sy telah bayar jelas di pejabat tanah,saya nak jual sebab tak sempat nak jaga kerana kerja luar kelantan.tanah ni di air naga,perala tanah merah.harga untuk 18ekar Rm200k.boleh runding lagi jika berminat.call @msj 012-9624895,014-8301219 fadli  
  2. Kaarl - Mon 18/Feb/2013, 5:18pm
    saya ada sebidang tanah di bandar baru tunjung kelantan luas nya lebih kurang 0.03 hacter boleh buat dua rumah. tapi tanah ni di duduki secara haram oleh seorang degil. dia telah bina, mula mula rumah papan dan sekarang rumah batu dua tingkat. kami telah pun buat lapuran polis dan suruh dia keluar tapi dia tak mahu. setiap kali kita tanya dia kata nak bayar tapi habuk pun ta'ada. Kami ada geran dan tanah kawasan itu sekerang orang jual dengan harga RM100,000 satu lot untuk satu rumah. Kalau ada orang boleh tolong kita kita rela beri separuh daripada tanah itu. boleh tel saya 016-2215037 klu sudi nak tolong  
  3. En Jeri - Tue 19/Feb/2013, 9:49am
    Waalaikumusalam.. cik rosliza 9, saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan tanah cik tu.. insyallah nanti ada kelapangan sy akan hubungi cik rosliza.. terima kasih..  
  4. En Jeri - Tue 19/Feb/2013, 9:56am
    Salam en Kaarl.. Insyallah sy boleh tlg.. tp mslah ini sangat rumit... & memerlukan kos yang tinggi.. kerana kena membayar kos rumah yang didirikan di atas tanah kita.. tp masih ada cara penyelesainya..
    jikalu en kaarl berminat untuk penyelesaian boleh hubungi sy di talian..
    019-9668718 tq..  
  5. Kaarl - Wed 20/Feb/2013, 3:29pm
    en jeri mengikut peguam tak perlu ganti rugi kerana mereka mendirikan secara illegal. baru baru ini ada kes macam itu dekat situ juga...land owner bawa jin tolak dengan pegawai dari mahkamah, polis apabila dapat court order dan pecah rumah yang di dirikan atas tanah beliau.  
  6. En Jeri - Sun 3/Mar/2013, 10:45am
    Salam en kaarl.. Jikalau tuan dah dapat cara yang terbaik bagi penyelesaian tanah tuan baguslah.. tp jiklau masalah masih brlarutan tuan boleh hubungi kami, insyallah kami sedia membantu.. tq  
  7. Man198 2 - Sun 10/Mar/2013, 1:54pm
    Salam ,.sy ada tanah untuk dijual seluas 0.969 depa hampir 1ekar,lot getah br ditanam,tanah tepi jalan utama,antara paloh rawa- pngkl chuit,bleh hubungi 0139239896 man  
  8. Mohamad Mokhtar 2 - Thu 14/Mar/2013, 9:43am
    Tanah 5 Ekar Jalan Kapar Berhampiran Pantai Remis di Sungai Sembilang Untuk Dijual SILA HUBUNGI EN.Mohamad : 018- 6675259  
  9. En Jeri - Wed 10/Apr/2013, 9:43am
    WSalam tuan man198 2.. insyallah tuan nanti sy hubungi.. tp jikalau tuan sertakan harga lg bagus untuk nilaian segera..  
  10. En Jeri - Wed 10/Apr/2013, 9:47am
    Salam tuan mohamad ada tak tanah area kelantan? Kami mmg pembeli tegar hartanah di seluruh kelantan.. mana2 hartanah yg ingin dijual kami sedia membeli walaupun tanah itu bermasalah.. Insyallah kepakaran kami dalam menyelesaikan hartanah yang bermasalah jg..Tq  
  11. Abdul Syafiq - Fri 7/Jun/2013, 8:36am
    Salam tuan, saya mencari pembeli untuk tanah lot padi seluas 1.7159 Hektar. Harga RM 400 K, boleh nego sampai jadi. Tanah ni freehold rizab melayu. Nak jual sebab family kebanyakannya tinggal di luar dan yang tinggal dah xbuat padi dah. Lokasi tanah di Kg. Belukar, Ketereh. Sangat Strategik untuk perumahan dan pertanian, malah dah ada satu taman perumahan yang baru naik berdekatan lokasi tersebut. - Lebih kurang 5 km dari jalan utama ke Machang - Kota Bharu serta 1km dari jalan lama Machang - Kota Bharu. Dipisahkan kepada dua bahagian oleh Jalan Kerajaan. Berdekatan Sekolah Keb. Kg. Piah & Klinik Kesihatan.

    Boleh hubungi saya untuk perbincangan, berjumpa atau nk tgk kawasan - 0194008021/0172697985 - SYAFIQ  
  12. En Jeri - Wed 19/Jun/2013, 11:36pm
    WSalam abdul syafiq.. insyallah nanti kt berhubung untuk melawat kwsn tu.. @ pihak abdul syafiq boleh hubungi @ SMS info tanah kepada sy untuk tindakkan segera kerana sy jarang2 online majalah.. Hanya waktu kelapangan shj sy buka untuk update mana2 yg perlu.. tq  
  13. Halawati 2 - Tue 23/Jul/2013, 11:32am
    salam,tuan saya mencari pembeli untuk tanah 60ekar lot ladang..boleh nego sampai jdi..nk jual sbb nk bt modal nego.harga buka RM250000 lokasi kg kuala balah jeli kelantan.  
  14. En Jeri - Wed 7/Aug/2013, 11:37am
    WSalam.. Boleh tahu tanah ni dah ada geran @ x ada geran lg?
    Sekarang di dalam tanah ni dah di tanam dengan pokok2 @ tanah kosong??
    TQ..  
  15. Halawati 2 - Mon 12/Aug/2013, 4:46pm
    tanah ade pozik..70% kayu hutan...nk lebih lanjut cll 0139795372  
  16. Mohd Rosdi 8 - Sun 1/Sep/2013, 6:38pm
    Salam. En. Jeri. Maklumat tanah ambo spt berikut :-
    Daerah : Pasir Puteh
    Bandar/Pekan/Mukim : Cherang Ruku
    Tempat : Kg. Golok
    No. Lot : Lot 2474
    Luas Lot : 0.4928 hektar
    Kategori penggunaan tanah : tiada
    No. Lembaran Piawai : L7-D
    No. Pelan Diperakui : 54123

    Geran 1/1 nama ambo. Berapa harga En.Jeri berminat..? Boleh call saya di 012-9839193 @ rosdi9877@yahoo.com  
  17. Stephen 3 - Mon 2/Sep/2013, 11:53pm
    Salam, sy nk jual tanah 2 ekar tepi jalan besar kuala krai - dabong. Ada getah. Ada geran tp atas nama tuan tanah. Xboleh tkr nama sbb leasehold. Lepas 10 thn br blh tukar. Tanah daftar thn 2005. Thn 2015 br blh tukar nama. Tp sy ado buat aggrement n lantik lawyer utk urusan jual beli. So, klau berminat boleh call. Harga buka rm68k. 0173329636  
  18. Mohamad Hasrul 2 - Wed 4/Dec/2013, 11:53am
    Saya ingin menjual tanah dusun berukuran 1 ekar dan 14 depa di area perupok pasir mas kelantan dengan harga rm265,000. Tanah bersebelahan jalan kampung, 5 minit dari jalan raya dan 30 minit untuk ke pekan pasir mas. Pelbagai pokok buah sedia ada, seperti dukun, duku, manggis, dan pokok yg lain, juga sesuai untuk tapak rumah. Boleh hubungi saya hasrul (owner) di talian, 011-12857226?. Boleh nego sampai menjadi.  
  19. Yaya 127 - Sat 25/Jan/2014, 7:49pm
    Assalam... saya ingin menjual tanah 1.65 ekar lebih kurang di area kandis berdekatan kolej KIST. tanah sesuai untuk dibuat perumahan. atas atas nama 4 penama. harga buka RM140000. boleh nego lagi. terima kasih :)  
  20. Saiili Bin Ismail 3 - Sun 2/Feb/2014, 10:57pm
    saya ada tanah untuk dijual seluas 188 depa di Kampung Badak Bachok. Tanah berhampiran jalan besar ada jalan anak hingga ke tapak tanah tersebut. Kedudukan tanah di tempat strategik, 10 minit untuk ke UMK Bachok dan lebih kurang 10 minit ke Pantai Irama Bachok. jika berminat hubungi 013-9194275.  
  21. Muhammad Lukma Nurhakim - Wed 12/Feb/2014, 11:26am
    Salam...sya adalah broker tanah yg dipercayai 100% oleh waris sya untuk menjual tanahnya di beberapa tmpat di tumpat,kelantan...antaranya di kelaboran tanah seluas 1.2791hektar...di chenderong batu seluas 500depa dan satu lagi tempat di kawasan tumpat juga...harga boleh runding...boleh hubungi sya untuk berurusan terus dgn tuan tanah tersebut...hubungi sya di 0139194922/01117854514/ lukma77@gmail.com  
  22. Muhammad Lukma Nurhakim - Wed 12/Feb/2014, 11:42am
    Salam...sya broker tanah yg dipercayai 100% oleh waris sya yg ingin menjual tanah...tanah di beberapa tempat di tumpat...tanah di kelaboran seluas 1.2791 hektar harga 150k...tanah di kelaboran seluas 500depa dan satu lagi tempat di kawasan itu juga...sekiranya berminat boleh hubungi sya untuk berjumpa terus dgn tuan tanah...hubungi sya di 0139194922/01117854514 / lukma77@gmail.com  
  23. Wan Farizul - Sun 16/Feb/2014, 4:15pm
    salam...saya mempunyai tanah di kampung budi,kuala krai keluaasan alam 6 ekar saya ingin menjual tanah tersebut bolehkah pihak tuan uruskan no tel saya 0137766002 wan farizul. terima kasih.  
  24. Mat Ayob Mat Yaacob - Sun 2/Mar/2014, 10:03pm
    asslm, saya ada tanah ditepi jalan dari bandar gua musang ke merapoh, kluasan adalah 8.7 ekar, 5 ekar daripadanya telah dibuat pecahan lot iaitu 9 lot banglow, 12 lot kedai dan 1.7 ekar lot stesyen minyak, semuanya sudah ada geran berasingan. manakala 3.7 ekar lagi (bersebelahan) masih lot pertanian.. nilaian oleh jurunilai ialah rm3.7 juta. harga jual akan dirunding jika berminat... (0195503232 mat)  
  25. En Jeri - Thu 6/Mar/2014, 10:07am
    Assalamualaikum..
    Terima kasih kepada semua yg menghantar makluman hartanah2 yg ingin dijual.. Maaf hampir 7 bulan sibuk dengan pengurusan jual beli hartanah & hari ni trdetik nak buka majalah.com.. ada coment drp rakan2 majalah sy cuba jwb disini..
    Halawati 2 - tanah masih dlm pozik susah skit nk jual.. tetapi jklau ada org yg brminat masih boleh dijual beli.. tp dokument & resit2 prlu ada yg selengkapny takut mslh dikemudian hari.. tq

    Mohd Rosdi 8 - tanah tuan keluasan dalam 1.2ekar & sebaikny en maklumkn hargany skali, ianya memudahkan pihak sy membuat nilai belian & pembeli2 lain jg dapat info dgn segera. tq

    Stephen 3 - wsalam.. inshaAllah tuan Stephen 3.. rasanya berminat.. jklau ada kelapangan nanti kt brhubung jklau belum trjual & sy juga biasa membeli hartanah yg mcm ni x ada mslah asalkan dokument lengkap & ada fail drp lawyer jg @ en boleh hubungi segera di talian 019-9668718 utk info lanjut..

    Mohamad Hasrul 2 - salam tuan.. harga tu sdikit tinggi.. jklau ada offer yg menarik sila hubungi sy dgn segera.. tq

    Yaya 127 - wsalam.. nmpk mcm ada minat jklau tanah ni ada lg..Yaya 127 sila sertakn no. hp mudah utk dihubungi segera & kpd sesiapa yg ingin brurusan dgn sy sila sertakn no. hp @ utk info sgera boleh hubungi sy ditalian trsedia tq..

    Saiili Bin Ismail 3 - salam tuan.. tanah tuan sesuai utk 1 lot banglo.. sila sertakn harga & jenis status tanah skg? cth spt pagi, dusun @ tanah kg.. dgn adany info tanah detail memudahkn pihak kami mgambil tindakkn sgera.. inshaAllah nanti kt brhubung jklau sy membuat urusan di laluan itu.. tq

    Muhammad Lukma Nurhakim - wsalam en Muhammad Lukma Nurhakim.. inshaAllah nanti kt brhubung.. sy suka cara en lukman yg jujur.. info harga & keluasan stiap kwsn penting.. jd maklumat sgera dpt diputuskn.. hnya perlu utk melawat tapak shj.. jklau blum trjual inshaAllah sy brminat dgn kwsn ini.. & sy jg baru membeli area ni & nk tambah lg.. komisyen trsedia jklau jd beli.. sy jg mermerlukn agen2 info hartanah yg tahu tanah utk dijual dgn sgera bg longterm biz.. tq

    Wan Farizul - wsalam.. inshaAllah ini adalh kerja kami dlm bidang jual beli hartanah specialny di negeri kelantan..
    jklau belum trjual nanti kt brhubung.. @ boleh hubungi sy dgn segera utk info tanah yg en nk jual tu.. sebaikny en masukkn maklumat tanah disini & harga yg ingin dijual senang utk pembeli2 lain jklau ada yg brminat.. rezeki ni ada di mana2..wlpun di forum mcm ni.. tq

    Mat Ayob Mat Yaacob - wsalam.. nk jual segera Mat Ayob Mat Yaacob boleh iklan dlm www.hartanahmurah.com tq..

    ok sekian drp sy.. terima kasih skali lg kwn2 majalah.com yg dikasihi.. inshaAllah ada kelapangan nanti kt caling2 utk mdapat info tanah2 yg ingin dijual ini.. @ sila boleh hubungi sy terus takut sy bz dgn kerja2 yg ada skg..tq jazakallah..  
  26. Syafiq 89 - Tue 18/Mar/2014, 2:02am
    TANAH PERUSAHAAN ATAU INDUSTRI UNTUK DIJUAL DI KELANTAN!!!
    -LOKASI TANAH SEBELAH KIRI JALAN DARI P.MAS KE T.MERAH
    -LUAS 10 EKAR
    -1KM DARI BANDAR TANAH MERAH
    -LOKASI TANAH JUGA CADANGAN BANDAR BARU TANAH MERAH DAN BANGUNAN KOMERSIL.
    -HARGA BOLEH RUNDING
    UNTUK PERTANYAAN BOLEH DIRECT EN.SAIDI 0105432879  
  27. Khairil Hamdan - Thu 20/Mar/2014, 6:10pm
    tanah 1 ekar berdekatan sekolah beris lalang untuk di jual dengan harga 280 ribu boleh dirunding lagi....  
  28. Najib1983 - Sun 23/Mar/2014, 1:26am
    Saya ada tanah untuk di jual di jeli, berdekatan dgn politeknik jeli, tanah tepi jln utama...untuk lebih lanjut sila pm 0145009704  
  29. Mohd Nadzri Ismail - Mon 31/Mar/2014, 11:33am
    ayah saya ada tanah lot rumah berhampiran taman ela, machang kira-kira 500 meter dari stesen bas bandar machang (belakang asrama sek men hamzah machang) luas tanah 558m persegi (6017kaki persegi). tanah siap pecah lot untuk dijual segera pada harga 82k. nazri 0193516499  
  30. Nan 34 - Tue 15/Apr/2014, 10:31am
    Saya nak jual tanah lot di pinggir bandar Tanah Merah. Terletak di kg Banggol Jenerih, kira kira 3km dari pusat bandar Tanah Merah. Keluasam 550mp (5920kp). Sudah siap geran mukim. Rezab Melayu. Kegunaan tanah untuk pembinaan bangunan. Tanah lot tepi. Pemilik sendiri. Harga RM80k nego. Call 0139933201  
  31. Mohd Fakuruddin Bin Mohd Nashir - Wed 23/Apr/2014, 11:09pm
    tanah ayah saya untuk djual dgn segera kg sri mahligai kemubu dabong kuala krai kluasan 7.4ekar freehold status tanah pertanian..tanah tepi jln...harga 190k..boleh nego lg..hrap pihak tuan dpt mmbntu..sila hbngi sy atau email call 013-2155934 email fakrul516@gmail.com  
  32. Nurul 1593 - Sun 25/May/2014, 12:40pm
    Slm,sya ada tanah seluas 270depa di kg.binjal bunut susu,p.mas.tnah ada geran..hrga buka 95k.nk jual sgera..blh hbungi nurul 0148459071  
  33. Amin Adam - Thu 24/Jul/2014, 9:47am
    saya ada satu tanah dalam bandar kota bharu,berdekatan kompleks sekolah-sekolah wakaf mek zainab. road frontage, betul-betul tepi jalan, berkeluasan 1.156 acre, sesuai utk pembangunan highrise building (apartment, condominium, dll),  
  34. Annas 7 - Sun 14/Sep/2014, 10:49am
    salam..berniat nk jual tanah
    *1 ekar
    *area gong kala
    *tanah dekat dengan jalan raya,
    *1km dpd bandar pasir puteh
    *RM170 (bole nego)
    *wsp/sms 013-8015901  
  35. Hasmerazak - Tue 23/Sep/2014, 6:47pm
    salam..
    saya ada kawasan pasir sungai kelantan area kemubu dan tanah 1.5 ekar utk landing pasir beserta lesen mengeluarkan pasir untuk dijual. Harga boleh dirunding.ASAP !!
    * wassap/sms : 0129751544  
  36. Surayamohddin - Tue 23/Sep/2014, 7:56pm
    salam.. berniat nak jual tanah - Tanah Lot Getah
    Daerah : Jajahan Machang
    Bandar/Pekan/Mukim : Mukim Ulu Sat
    Tempat : Kg. Gutong
    No. Lot : Lot 1786
    Luas Lot : 1.2141 hektar (3.00 Ekar)
    Kategori penggunaan tanah : tiada
    No. Lembaran Piawai : k8-cIII & K9-A
    No. Pelan Diperakui : 51932
    Sudah siap geran mukim. Rezab Melayu.Anggaran Pokok Getah dlm 100pk above

    *Tanah milik Ibu Saya.. harga 90k..boleh nego lg..hrap pihak tuan dpt mmbntu..sila hbngi sy atau email call 019-6699660@0196699811 email suraya_rspsbgrik@yahoo.com (Suraya/Ismail)  
  37. Azlan 412 - Wed 24/Sep/2014, 2:33pm
    Salam
    Saya nak jual tanah suku ekar 1km ke bandar machang.0123679914 urgent sales  
  38. Nas 116 - Mon 20/Oct/2014, 3:09pm
    salam sejahtera........

    saya ada tanah di bunut payong untuk dijual........keluasan tanah 855depa.....kalau nk beli separuh pon blh.....yang separuh keluasan 400 depa.....ada bangunan bekas asrama untuk dibaik pulih.....tanah yang selebihnya ada sebuah rumah......asrama belakang rumah tu je......kalau nak beli yang 400 depa, harganya 570,000.....harga boleh runding......kalau nk semua harga rm1.3J....

    jalan strategik boleh tembus ke talipot dan w.c.y...

    berminat whatssapp/call :0199496653(nas)  
  39. Iza Fazlina Mohd Nor - Fri 24/Oct/2014, 1:40pm
    Saya ingin menjual tanah getah 3 ekar dan getah yg berumur lingkaran 7 ke 9 tahun,di kampung alor takor,pulai chondong ,kelantan, belakang sekolah agama,punyai jalan masuk dan keluar ke jalan besar/utama kota bharu machang, boleh buat 18 biji banglo, sesuai dijadikan kawasan perumahan,hanya 5 km ke sekolah sains labok, 10 minit ke pekan kok lanas dan machang. Harga buka rm 370k, harga boleh dirunding sampai jadi
    berminat call/ wassup 0175324880.  
  40. Zaki Bin Muhamad Zin - Tue 4/Nov/2014, 1:04pm
    Saya ingin menjual tanah sebanyak 5 lot di Mukim Apam, Pasir Mas..harga buka 460k dan masih blh dirunding..sesuai untuk perumahan..hubungi saya aziz di talian 012-9504331 jika pihak encik berminat  
  41. Roslizar - Sat 8/Nov/2014, 9:33am
    Salam en jeri,saya ada 1 lot tanah untuk dijualmdgn segera dgn harga yg sgt murah.

    Lokasi tanah : kg kandis,pasir puteh

    Keluasan : 493 meter persegi

    Jns pengunaan tanah : bangunan

    Harga : 28k dan masih blh dirunding.

    Jika pihak encik berminat boleh hubungi saya di no 0109140107 @ 01116868776  
  42. I Rich696 Almy - Wed 3/Dec/2014, 8:44am
    Salam

    Makcik saya ada nak jual tanah di Melaka - Pasir Puteh Bachang

    dalam 0.7267 ekar - Beliau nak pakai duit untuk Kos Perubatan

    Harga: RM180,000

    No Tel: 012-3935702 / 013-5913591(Almia)  
  43. Saharizani - Fri 5/Dec/2014, 12:17am
    Salam. Sy ade tanah kebun seluas 30ekar. Kuala krai kelantan. Nk jual harga rm600k. Ade ssiapa bminat boleh sms/call/whatsap 0129835114  
  44. Saharizani - Tue 16/Dec/2014, 1:10pm
    Saya ada tanah kebun seluas 30ekar. Di kuala krai kelantan nak jual harga 600k. Boleh runding harga tu kalau betul2 berminat. Sila sms/call/whatsap 0129835114 atau email. ijanani32@gmail.com  
  45. Ikhlas 6 - Tue 17/Feb/2015, 5:11pm
    assalam mak sy nk jual tanah luas sekitar 280depa di tepi bilal pasir hor/dekat jln flyover baru.berminat hubungi sy  
  46. Nor Asfarina Ali - Tue 17/Feb/2015, 7:54pm
    Salam.

    Saya ada tanah untuk dibuat 4 buah rumah Semi D dikawasan Kochang Utama (nama baru saya berikan) off Bunut Susu, Pasir Mas. Kelantan

    Tanah telah dipecah lot untuk semi D, sesuai untuk dibuat rumah bagi adik beradik atau sahabat karib.

    Kepada sesiapa yang berminat sila hubungi saya

    012 - 2809070
    RM 85K untuk satu lot Semi D.

    Terima kasih.  
  47. Faizun Bin Ab Rahman - Sun 10/May/2015, 1:18pm
    Sy ada 1 lot tanah sesuai utk banglo d jln belaksng istana ,dkt smpng Jln Tok Semian menghadap Sek Men.keb Zainab ( 2) Kota Bharu.Blh hubungi no tel 095366105 Zamani atau Faizun d no. tel 01110882067.T.ksh  
  48. Faizun Bin Ab Rahman - Sun 10/May/2015, 3:05pm
    maklumat tertinggal di atas
    Tanah keluasan 3895 kaki persegi
    lokasi dalam kawasan bandar Kota Bharu Kelantan
    Rm 300k..harga blh runding  
  49. Mariasuhailani - Thu 21/May/2015, 6:25pm
    saya ada rumah untuk dijual di wakaf bharu lot tepi,tepi jalan utama, teres dua tingkat,rumah dah habis loan.harga RM270 boleh dirunding.kalau berminat boleh hubungi nombor ini 01137595411  
  50. Hafiz Md Zain - Fri 22/May/2015, 11:31pm
    Assalamualaikukum.. saya ada tanah lot banglo yg ingin dijual di mukim apam, pasir mas kelantan

    Keluasa : 6700 kaki persegi
    harga : Rm68,000 ( boleh bincang )
    50 meter dari jalan besar
    bebas banjir

    Hubungi saya tuan tanah : 0182680368 ( whatsapp & telegram ) untuk lihat gambar tanah dan geran  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 88 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.